NikosM79 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Τίποτα, πάντως σε φορητό με 7 ακόμα δεν έχει έρθει ειδοποίηση για αναβάθμιση.. Δες αν εχεις το Windwows Event Log απενεργοποιημενο. Μολις το ενεργοποιησα και εκανα restart εμφανιστηκε το notification.
Razor_7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Τρολλακι είναι ρε.Ακόμα να τον καταλαβετε τον century?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Εν τω μεταξυ ακομα και εμεις οι ανιψιοι που μας εφερε τα 8.1 ο θειος εχουμε παρει ειδοποιηση για αναβαθμιση σε νομιμα 10αρια, πως ακριβως θα εμποδισει η m$ να τα παρουμε αφου εχουμε παρει μεχρι και email επιβεβαιωσης; Αν δεν τα δωσει θα συνεχισουμε να κυματιζουμε περιφανα τη μαυρη σημαια αλλα αν τα δωσει ειναι οτι να ναι
gokuthelegend Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Εν τω μεταξυ ακομα και εμεις οι ανιψιοι που μας εφερε τα 8.1 ο θειος εχουμε παρει ειδοποιηση για αναβαθμιση σε νομιμα 10αρια, πως ακριβως θα εμποδισει η m$ να τα παρουμε αφου εχουμε παρει μεχρι και email επιβεβαιωσης; Αν δεν τα δωσει θα συνεχισουμε να κυματιζουμε περιφανα τη μαυρη σημαια αλλα αν τα δωσει ειναι οτι να ναι Το πιθανότερο είναι να είναι πάλι από τον "θείο" τα 10αρια, αν τα πάρεις τελικά. 1
jazzu4ia Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μια χαρά υπάρχει ISO και στο παρέχει η ίδια MS. Τουλάχιστον στους Insider. Όταν κάνεις εγγραφή σου δίνει την επιλογή να κατεβάσεις ISO. Με αυτό τον τρόπο έκανα clean install τα 10άρια. ...α, ναί ;; ...τότε δώσε το link εδώ στην κοινότητα, να το εγκαταστήσει όποιος βιάζεται και με clean install μάλιστα...
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Το πιθανότερο είναι να είναι πάλι από τον "θείο" τα 10αρια, αν τα πάρεις τελικά. Στο θειο το πιο διασημο torrent με την rtm το εχει ανεβασει Ελληνας 4
stavrosyomafias Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Παιδια, θυμασται πως ονομαζεται το update που παιρναει το εικωνιδιο να κανουμε κρατηση τα Windows 10?
dazoo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Για τους insiders, έχει έρθει το update? Δεν μου βγάζει τίποτα.
revvok Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Για τους insiders, έχει έρθει το update? Δεν μου βγάζει τίποτα. Ναι έχει έρθει 1
LEFteriz Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Παιδια, θυμασται πως ονομαζεται το update που παιρναει το εικωνιδιο να κανουμε κρατηση τα Windows 10? http://www.infoworld.com/article/2906002/operating-systems/mystery-patch-kb-3035583-for-windows-7-and-8-revealed-it-s-a-windows-10-prompter-downloader.html 1
dazoo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέχρι στιγμής definition updates μου'χουν έρθει και ένα για την nvidia, οπότε θα'χω τον νου μου εφόσον έχει ξεκινήσει. Θένξ!
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Λοιπον τα κατεβασα πηγα να βαλω το serial των 8.1 και δεν το πηρε εχει ομως να πατησεις skip το πατησα και θα δω αν αργοτερα μπορω να βαλω το serial των 8.1
gokuthelegend Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Λοιπον τα κατεβασα πηγα να βαλω το serial των 8.1 και δεν το πηρε εχει ομως να πατησεις skip το πατησα και θα δω αν αργοτερα μπορω να βαλω το serial των 8.1 Τι κατέβασες ακριβώς και γιατί σου ζήτησε να πληκτρολογίσεις κάποιο σειριακό αριθμό;
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Κατεβασα το rtm iso για να δω αν δουλευει το serial των 8.1 και τελικα δεν δουλευει ουτε στην αρχη στην εγκατασταση αλλα ουτε αργοτερα μεσα απο τα windows Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι μου λεει οτι τα windows ειναι ενεργοποιημενα;
gokuthelegend Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Κατεβασα το rtm iso για να δω αν δουλευει το serial των 8.1 και τελικα δεν δουλευει ουτε στην αρχη στην εγκατασταση αλλα ουτε αργοτερα μεσα απο τα windows Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι μου λεει οτι τα windows ειναι ενεργοποιημενα; Βγήκαν τα rtm iso και δεν το πήρα χαμπάρι; Μήπως είσαι insider; Εαν ναι, είναι προ-ενεργοποιημένα με άλλο κλειδί, δεν χρησιμοποιείς αυτό των 8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα