stra777 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 καλημέραΔυστυχώς σήμερα μετά απο 2 ώρες φόρτισης του κινητού διαπίστωσα ξαφνικά οτι η οθόνη δεν λειτουργεί, ειναι μόνιμα μαύρη και αρκετα ζεστη εως καυτη. Προσπαθησα να το κανω restart ακουω τον ηχο της εκκινησης αλλα δυστυχως η οθονη παραμενει μαυρη. επικοινωνησα με vickmall απο οπου το πηρα και αναμενω απαντηση . Επειδη ηταν η πρωτη μου αγορα απο Κινα ,γνωριζει κανεισ τι παιζει τωρα με εγγυηση,υπαρχει πιθανοτητα να μου το αντικαταστησουν? χρεωνομαι για την αποστολη του κινητου για επισκευη?ευχαριστώ.
Masma Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Νομιζω πως ναι χρεωνεσαι την αποστολη του κινητου. Το καλο της υποθεσης ειναι οτι εχεις αγορασεις απο ενα site που εχει πολυ καλο after sale. Ειναι σωστοι στη δουλεια τους. Εφοσον ειναι προβλημα του κινητου λογικα αντικατασταση θα γινει εκτος αν η επισκευεη ειναι κατι απλο. Θα σε ενημερωσουν παντως νομιζω για το τι ακριβως θα κανουν! Η εγγυηση λειτουργει κανονικα απλα το μονο κακο οτι θα το στειλεις και ακομα και αντικατασταση να γινει θα αργησει λιγο η διαδικασια..... Υ.Γ. Εισαι ατυχος ομως
stra777 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν να φλασαρο την rom,προσπαθησα αλλα το κινητο απο χθες ειναι νεκρο. Τελικα μου ειπαν να το στειλω πισω για ελεγχο. Αυτο με καθυσηχαζει λιγο γιατι εχω ακουσει απο πολλους οτι εχουν καλο after sale. Το μονο κακο ειναι η ταλαιπωρια και το γαμωτο μιας και το κινητο δεν ειναι 3 μηνες που το εχω και μεχρι τωρα το προσεχα σαν τα ματια μου. Σε ευχαριστω για την απαντηση! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα