anax111 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 αληθεια ομως δεν αναγνωριζει πολυς κοσμος υπεραξια στα προιόντα της?? έχω φίλο με alienware αθανατο σε χρόνια,με φοβερή χρήση!, ενώ στο msi gaming λαπτοπ μου ,με τρομερά χαρακτηριστικά όλο χαζοθέματα έχω και ναι γλιτωσα 500 ευρά αντί το αντίστοιχο alienware,αλλά ένα χρόνο το έχω και εύκολα μετανιώνω αγορά Msi αντί του ελιεν.. +1 Και από εμένα με MSI GT70, αν και εγώ τελικά το έστρωσα το δικό μου και δουλεύει ρολόι. Επιπλέον γλύτωσα 1000 ευρώ καθώς το πήρα από προσφορά του Amazon. Τώρα κάτι που θέλω να τονίσω όσον αφορά γενικά τα Gaming Laptops είναι η απουσία αναφοράς στα specs των Hz της οθόνης. Δυστυχώς ενώ είναι ένα τόσο κρίσιμο χαρακτηριστικό για κάποιον που θέλει να παίξει ένα δυνατό παιχνίδι στο laptop του καμιά εταιρία δεν το αναφέρει. Τι να τα κάνεις τα παραπάνω FPS αν η οθόνη σου δουλεύει στα 60 Hz και στα βγάζει θολά; Επιπλέον κουράζουν περισσότερο τα μάτια οι αργές 60άρες. Εν τω μεταξύ σχεδόν όλα τα gaming laptops της αγοράς έχουν πάνελ στα 60 Hz. Η Alienware είχε κάποτε την δυνατότητα να βάλεις στα custom laptop της, οθόνη με 120 Hz αλλά όταν ρώτησα εδώ την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι δεν φέρνουν αυτό το μοντέλο. Προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο να πληρώνεις ένα laptop 2.500-3.000 ευρώ να φοράει πάνω την 970 ή την 980 και να έχει οθόνη με 60Hz. Υπάρχουν φυσικά τρόποι να ανεβάσεις μέσω software τα Hz αλλά δεν είναι το ίδιο και όταν ζορίζεις το Hardware να δουλέψει με επιδόσεις παραπάνω από αυτές που έχει φτιαχτεί πάντα υπάρχουν επιπτώσεις. Θα πρέπει οι καταναλωτές κάποια στιγμή να πιέσουν τις εταιρίες να αλλάξουν πολιτική στο θέμα αυτό. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μα καλά υπάρχει κόσμος που αγοράζει έτοιμα desktop για gaming και ειδικά alienware ; Δεν βρίσκω λόγο ένας σοβαρός gamer να προτιμήσει κάτι τέτοιο όταν μπορεί να στήσει ένα custom μηχάνημα σαφώς φθηνότερο και αρκετά πιο αξιόλογο.
Cowboy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μα καλά υπάρχει κόσμος που αγοράζει έτοιμα desktop για gaming και ειδικά alienware ; Δεν βρίσκω λόγο ένας σοβαρός gamer να προτιμήσει κάτι τέτοιο όταν μπορεί να στήσει ένα custom μηχάνημα σαφώς φθηνότερο και αρκετά πιο αξιόλογο. Mε εξαιρεση το Alienware Alpha, οπου στις διαστασεις αυτες δεν μπορεις να στησεις κατι μονος σου. 1
DaemonLord92 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Mε εξαιρεση το Alienware Alpha, οπου στις διαστασεις αυτες δεν μπορεις να στησεις κατι μονος σου. Πολυ τουμπανο!! Ομολογω πως δεν το ειχα ξαναδει το συγκεκριμενο μοντελο. Απο θερμοκρασιες ομως πως παει?
Cowboy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Πολυ τουμπανο!! Ομολογω πως δεν το ειχα ξαναδει το συγκεκριμενο μοντελο. Απο θερμοκρασιες ομως πως παει? Και το Asus GR8 ειναι επισης ωραιο, και πιο δυνατο. Προς το τελος του χρονου μαλλον θα παρω ενα Steam Machine, τωρα ειναι λιγο νωρις ακομα. Δεν εχει κανενα θεμα με θερμοκρασιες απο οσα reviews και user-reviews εχω διαβασει. Το συστημα ψυξης του μπορεις να το δεις εδω: 1
DaemonLord92 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Και το Asus GR8 ειναι επισης ωραιο, και πιο δυνατο. Προς το τελος του χρονου μαλλον θα παρω ενα Steam Machine, τωρα ειναι λιγο νωρις ακομα. Δεν εχει κανενα θεμα με θερμοκρασιες απο οσα reviews και user-reviews εχω διαβασει. Το συστημα ψυξης του μπορεις να το δεις εδω: Τουμπανο!! Ενα λεπτο να παω να πουλησω το νεφρο μ για να το αγορασω
Anorymous Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 δε πιστευω οτι αξιζει να παρει καποιος alienware απο τη στιγμη που εαν παρεις ιδιο hardware κομματι κομματι βγαινει υπερβολικα πιο οικονομικο.... για οσους ξερουν ναι για οσους θελουν κατι ετοιμο ειναι ιδανικο, επισης πληρωνεις το ονομα οπως πχ στα παππουτσια το nike.
Anorymous Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Και το Asus GR8 ειναι επισης ωραιο Aν εχεις φραγκα παρε το G20 ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΟΣ και σχετικα μικρο
Big Boss Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 ποιος έλληνας θα αγοράσει alienware και ειδικά αυτήν την εποχή? με τα ίδια λεφτά φιτάχνεις τέρας με 980τι(που λεει ο λόγος)
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Mε εξαιρεση το Alienware Alpha, οπου στις διαστασεις αυτες δεν μπορεις να στησεις κατι μονος σου. Ωραιο αλλα τα specs που εχει ειναι για κλαματα. Advanced gaming λεει και βλεπω απο κατω στο μοντελο των 500ευρω και εχει I3 και 4gb ram(καρτα καμια 750 θα εχουν βαλει και αν). Advanced gaming οχι αστεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα