Προς το περιεχόμενο

lenovo vs huawei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι αναμεσα σε ascend mate 7 kai lenovo vibe z2pro τι προτεινετε απο τα δυο και αμα υπαρχει καποιο αλλο ιδιας κατηγοριας που να αξιζει

Δημοσ.

Ένας φίλος μου έχει το ascend mate 7  κάνα δυο φορές που το έχω πάρει στα χέρια μου σαν εμπειρία χρήσης είναι μια χαρά δεν είχε ι κάποιο κόλλημα. Προσωπικά είναι τεράστιο για κινητό άλλα πιστεύω για εσένα αυτό δεν είναι πρόβλημα! Όσο για το λενοβο δεν έχω κάποια εμπειρία. Αν δεν απαντήσει κάποιος που να τα εχει τα δυο κανε μια καλή έρευνα στο youtube αν δεν έχεις κάνει ήδη και θα  καταλήξεις σε μια απόφαση. :-)

Δημοσ.

Καταρχας να πω οτι και τα 2 σε spects σκιζουν. Βεβαια κινητα δεν τα λες (εχω ενα 5s και μου φαινοντε τεραστια) :P

Το mate 7 το ειδα απο κοντα πολυ ομορφο!

Απο οτι βλεπω προβληματα δεν εχουν αλλ κατσε διαβασε και σχολια χρηστων.

mate 7 -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399047&page=70

Lenovo  -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397128&page=64

Δημοσ.

Το Huawei είναι πιό ωραίο, πιο ελαφρύ, dual active (και όχι stand by) και πιο φιλικό στον χρήστη. Γενικώς πιο τηλέφωνο. Το Lenovo περισσότερο tablet.

Τα έχω δουλέψει και τα δύο, κράτησα το Huawei και δέν έχω μετανοιώσει.

Δημοσ.

νομιζω πως κατεληξα στο p8 οχι το lite..μου αρεσε παρα πολυ λιγο η μπαταρια με προβληματιζει αλλα φαινεται πολυ καλο κινητο τι λετε?

Δημοσ.

νομιζω πως κατεληξα στο p8 οχι το lite..μου αρεσε παρα πολυ λιγο η μπαταρια με προβληματιζει αλλα φαινεται πολυ καλο κινητο τι λετε?

πολυ καλη επιλογη, η καλυτερη απο αυτες που προαναφερθηκαν 

Δημοσ.

Να ρωτησω Mate 7 αμερικανικο θα εχει κανενα θεμα με κλειδωμενα δικτυα και με εγγυηση τι παιζει το δεχονται εδω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...