leatherebel Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα φόρουμ, έχω ένα vodafone smart II, πως μπορώ να έχω internet στο laptop μεσω του smartphone? Επίσης ποιά είναι τα ψιλά γράμματα που πρέπει να ξέρω π.χ. τυχόν μεγάλες χρεώσεις, γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας κλπ? Ευχαριστώ!
geioannou Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Θα πας να ενεροποιησεις το hotspot που ειναι μια απο τις επιλογες που υπαρχουν στο μενου του δικτυου ...
AntiCambeR Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δεν συμφέρει.Όταν έκανα tethering και το τάμπλετ έπαιρνε internet από το κινητό μέσα σε λίγα λεπτά κατανάλωσε 50 Mb. Σε laptop θα είναι ακόμα χειρότερα.
leatherebel Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δεν συμφέρει.Όταν έκανα tethering και το τάμπλετ έπαιρνε internet από το κινητό μέσα σε λίγα λεπτά κατανάλωσε 50 Mb. Σε laptop θα είναι ακόμα χειρότερα. Ποιός είναι άρα η πιο συμφέρουσα λύση για internet στο laptop μεσω smartphone? Και γενικά ποια είναι η πιο συμφέρουσα λύση για να έχεις internet στο laptop στις διακοπές?
AntiCambeR Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Ποιός είναι άρα η πιο συμφέρουσα λύση για internet στο laptop μεσω smartphone? Και γενικά ποια είναι η πιο συμφέρουσα λύση για να έχεις internet στο laptop στις διακοπές? Για laptop υπάρχουν προγράμματα internet με usb stick αλλά αν περάσεις το όριο έχει μεγάλη χρέωση. Σου δίνει με κάποιο ποσό χρημάτων κάποια Gb.Είναι για απλή χρήση internet,όχι να κατεβάζεις και να βλέπεις βίντεο. Καλό είναι να ρωτήσεις κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει. Περίμενε να απαντήσει κάποιος που γνωρίζει.
leatherebel Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Πείτε κάποιος που γνωρίζει ρε παιδιά! Νομίζω απασχολεί αρκετό κόσμο το θέμα.
ice25 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 http://smallbusiness.chron.com/tracking-data-usage-pc-70991.htmlκανε αυτό που λέει μέτρα πόσο data χρησιμοποιείς μια δυο μέρες βγάλε μέσο όρο και δες τι πακέτο θα χρειαστείς για τις διακοπές σου.αν και νομίζω δεν συμφέρει
Stogianz Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Ως πρωην κατοχος Cosmote USB stick 30gb/μηνα θα σου πω οτι για γενικη χρηση ηταν πολύ καλό,γρήγορο κι βολευε καθως ειχα ιντερνετ με το λαπτοπ παντού ΑΛΛΑ δεν μπορεις να βλεπεις σχεδον καθολου βιντεακια,ειναι σχετικα ακριβο (εγω ειχα συμβολαιο εσυ δεν θα χρειαστεις) κι αν υπερβεις το οριο την πατησες (40ε επιπλεον χρεωση σε μενα...) Αν το θες για απλη χρηση (fb,surfing,forums etc)για τις διακοπες σου νομίζω πως έχει κάτι καλά πακετάκια η Site: Vodafone checkαρε βεβαια κι τις αλλες εταιρίες
dali13gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Πλέον οι επιπλέον χρεώσεις δεν είναι τόσο μεγάλες όσο παλαιότερα και ενημερώνεσαι ποσό θα χρεωθείς για το επιπλέον πακέτο που θα μπει, πριν μπει. Π.χ. στο στικάκι της Vodafone, αν σου τελειώσει, δεν σε αφήνει να μπεις και σε πετάει στη σελίδα της Vodafone που σου λέει ότι τελείωσε, θέλεις να πάρεις άλλα 500ΜΒ με 10€; Αν πατήσεις οκ σε χρεώνει στον λογαριασμό. Αν το θες για λίγες μέρες, η πιο ενδεδειγμένη και φτηνή λύση είναι να πάρεις ένα καρτοκινητό, να του βάλεις μονάδες και να ενεργοποιήσεις πακέτα internet. Υπάρχουν αρκετά καλά πακέτα πλέον από όλες τις εταιρείες. Απλά πρέπει να είσαι σίγουρος ότι η εταιρεία που θα επιλέξεις να έχει 3G κάλυψη στην περιοχή που θα είσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα