Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ADSL State

:

Up

Bandwide Down/Up(kbps)

:

16383 kbps / 963 kbps

SNR Margin Down/Up(db)

:

6.0 dB / 9.7 dB

FEC Down/Up

:

0 / 0

CRC Down/Up

:

10130 / 161

HEC Down/Up

:

30941 / 0

IPTV Connection Information

VPI/VCI

:

8 / 36

Link Status

:

Not Connected

Connection Type

:

Bridge

connection time

:

N/A

Internet Connection Information

VPI/VCI

:

8 / 35

Link Status

:

Connected

up time

:

12d: 8h:52m:57s

Δημοσ.

Εάν δεν έχεις ρίξει εσύ το snr σου με κάνα dmt ή telnet τότε έχεις λίγο θόρυβο στη γραμμή σου μιας και βρίσκεσαι χαμηλότερα από το target snr του οτε.

Δημοσ.

Εάν δεν έχεις ρίξει εσύ το snr σου με κάνα dmt ή telnet τότε έχεις λίγο θόρυβο στη γραμμή σου μιας και βρίσκεσαι χαμηλότερα από το target snr του οτε.

Δεν ξέρουμε αν είναι όντως ΟΤΕ, δεν μας το αναφέρει.

Δημοσ.

Στον οτε ειμαι. Το attenuation ειναι 11db down και 4.9db up                                                                                                                          To snr δεν το εχω πειραξει(και να θελω δεν μπορω με το ρουτερ του οτε).                                                                                                  Οταν εκανα την αναβαθμιση απο 4 σε 24 κλειδωσα στα 12000kbps περιπου.                                                                                             Απο την πρωτη στιγμη τους ζαλισα στα τηλεφωνα και ζητησα υπαναχωριση στο προηγουμενο προγραμμα.                                                Αμεσως ανεβασαν την ταχυτητα και κλειδωνω 15500-16350 (κατεβαζωντας το snr). Δεν το εψαξα παραπανω γιατι μ αυτα που διαβαζω πιστευω οτι ειμαι αρκετα καλα.

Δημοσ.

Δεν ξέρουμε αν είναι όντως ΟΤΕ, δεν μας το αναφέρει.

Από εδώ φαίνεται.

IPTV Connection Information
VPI/VCI
:
8 / 36

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...