Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Προσωπικά, αν και έχω το iPod nano 6th Gen., γλυκοκοιτάω το iPod Nano 7th Gen. Οι λόγοι δύο: ραδιόφωνο (καμία άλλη συσκευή Apple δεν έχει ραδιόφωνο!) και bluetooth για ασύρματα ακουστικά. Πηγαίνω για περπάτημα μιας ώρας καθημερινά και, εκεί που πάω, δεν έχει 3G/4G για να έχω Spotify ούτε θέλω να κουβαλάω το iPhone (για λόγους ασφαλείας). Συνεπώς: ραδιόφωνο ή mp3. 1
sakekosan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 για μένα το mp3 πρέπει να έχει ένα πλεονέκτημα για να μην χρησιμοποιείς το κινητό για μουσική,να μην είναι touch με αποτέλεσμα να αλλάζεις τραγούδι χωρίς να το κοιτάς με τυφλό σύστημα,να είναι ανθεκτικό,να κρατάει πολλές ώρες η μπαταρία και να μην είναι κουμούτσα........ αν τα καλύπτει όλα αυτά καλώς,αν όχι βάζω το κινητό γιατί το να έχεις ένα κινητό και ένα κινητό που δεν παίρνει τηλέφωνα είναι όπως και να το κάνουμε ΤΟ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Είναι ο προθάλαμος "φάκα" για τους με λίγα χρήματα πιτσιρικάδες στο οικοσύστημα της Apple.
Atropos28 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Για εμενα το μονο που αξιζει απο iPods ειναι το shuffle, πετας μεσα την μουσικη που σου αρεσει, το βαζεις καπου στα ρουχα σου με το πιαστρακι που εχει και εισαι τζετ, ουτε οθονη να σπασει ουτε τιποτα Κάνεις και την κλασσική κίνηση κουνήματος, τακτακτακ περα δώθε και μπαίνει το σαφλ.
thanos_thesss Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Υπάρχει άνθρωπος που αγοράζει iPods? φυσικα φιλε μου υπαρχει κοσμος που τα αγοραζει.. ειναι καταπληκτικο.. μηχανημα ειχα ιποντ 5 γενιας με καμερα ασυλιπτα τελειο.. ειδικα για καποιον που θελει να σερφαρει πολυ γρηγορα .. και μουσικη και δεν τον νοιαζει αν ειναι και τηλεφονο. πρωτα αγορασα ιποντ και μετα ιφον .. η απλ ειναι πολυ ακριβη σαν εταιρια αλλα και η καλυτερη εμπειρια που μπορει καποιο να εχει... οτι δινεις.... παιρνεις.. 1
thanos_thesss Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 μονο που εχει σαφαρι και ραδιοφωνο τα αξιζει τα 200 ευρω αν κοστιζει τοσο οσο το 5 γενιας με καμερα. εγω το αγορασα απο σκρουτζ ειχα το ιποντ 5 γενιας με καμερα.. ημουν απολυτα ικανοποιημενος και ευχαριστημενος για τα χρηματα που εδωσα... μπραβο στην απλ ..
Smaug Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Nα σημειώσω ότι τα (νέα) shuffle συνοδεύονται με τα παλιά ακουστικά της εταιρίας.
anastako Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 <p>Σκέφτομαι πως ίσως υπάρχει αγορά. Τώρα πλέον μπορείς να τρέχεις με fit band κ με iPod χωρίς να κουβαλάς μαζί σου το 1000€ iphone το οποίο Και λόγω μεγέθους θα είναι άβολο... Τι να τι κάνεις το τηλέφωνο;</p>
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 <p>Σκέφτομαι πως ίσως υπάρχει αγορά. Τώρα πλέον μπορείς να τρέχεις με fit band κ με iPod χωρίς να κουβαλάς μαζί σου το 1000€ iphone το οποίο Και λόγω μεγέθους θα είναι άβολο... Τι να τι κάνεις το τηλέφωνο;</p> Τα 1000ευρω που τα ειδες????600 ειχε το Iphone 6 και γυρω στα 480 το 5s.... Σχεδον ιδια τιμη εχουν και οι ναυαρχιδες στα Android αρα το ολο περι υπερβολικα υψηλης τιμης(ειδικα μετα το S6 edge)πρεπει να σταματησει σιγα σιγα. Αν δηλαδη το κινητο δεν το παιρνεις μαζι σου λογω οπως ειπες υψηλου κοστους,τοτε γιατι το πηρες το κινητο για να το εχεις μονο για μεσα στο σπιτι??? Επισης με τα 200ευρω του Ipod δεν μπορεις να αγορασεις Android μαζι με smartwatch ή smart band και να το εχεις και για τρεξιμο αλλα και για την δουλεια σου???? Αρα που κολλαει το ''τι να το κανεις το τηλεφωνο''' αλλα και το ''αβολο λογω μεγεθους''??? Οτι να ναι δηλαδη 1
boogie_thief Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Το ipod touch 5th gen ειχε διαφορες απο το προηγουμενο 4th gen,ειδικα στην κατασκευη,μεγαλυτερη οθονη κλπ. Εδω δυστηχως μιλαμε καθαρα για αρπαχτη τουλαχιστον για το Ipod Touch. Κριμα που συνεχιζει η παραγωγη του και οχι του Ipod Classic το οποιο θεωρω το καλυτερο mp3 και ισως το μοναδικο που επρεπε να εβγαζε η Apple αντι των 3 παραπανω. Επισης δεν μπορω να καταλαβω με βαση τις τιμες τωρα,για ποιο λογο καποιος να αγορασει το Ipod touch και οχι το Iphone 5c..... φιλε μου το ipod classic δεν εχει wifi.. (θα μπορουσαν να το αναβαθμισουν σιγουρα) ηχητικα εχει καποια διαφορα με το touch? οι μερες στην τεχνολογια και στον τροπο που ακουμε αλλαζουν συνεχεια η εποχη ειναι για streaming και η apple οπως και καθε εταιρια στοχευει σε αυτο που θελει ο περισσοτερος κοσμος σιγουρα επιχειρηματικα θα ηταν ανουσιο το εχω δει σε πολυ κοσμο ειδικα σε πιτσιρικαδες η σε τυπους που εχουν ενα απλο τηλεφωνο να κανουν τη δουλεια τους και ολα τα αλλα τα κανουν απο κει
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 φιλε μου το ipod classic δεν εχει wifi.. (θα μπορουσαν να το αναβαθμισουν σιγουρα) ηχητικα εχει καποια διαφορα με το touch? οι μερες στην τεχνολογια και στον τροπο που ακουμε αλλαζουν συνεχεια η εποχη ειναι για streaming και η apple οπως και καθε εταιρια στοχευει σε αυτο που θελει ο περισσοτερος κοσμος σιγουρα επιχειρηματικα θα ηταν ανουσιο το εχω δει σε πολυ κοσμο ειδικα σε πιτσιρικαδες η σε τυπους που εχουν ενα απλο τηλεφωνο να κανουν τη δουλεια τους και ολα τα αλλα τα κανουν απο κει Υποτιθεται αγοραζεις Mp3 player..... Αλλωστε Wifi εχουν τα φθηνα κινητα τυπου Lumia δεν περιμενεις απο το pod σου γιαυτο....
tulipas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Προσωπικά, αν και έχω το iPod nano 6th Gen., γλυκοκοιτάω το iPod Nano 7th Gen. Οι λόγοι δύο: ραδιόφωνο (καμία άλλη συσκευή Apple δεν έχει ραδιόφωνο!) και bluetooth για ασύρματα ακουστικά. Πηγαίνω για περπάτημα μιας ώρας καθημερινά και, εκεί που πάω, δεν έχει 3G/4G για να έχω Spotify ούτε θέλω να κουβαλάω το iPhone (για λόγους ασφαλείας). Συνεπώς: ραδιόφωνο ή mp3. Σιγά. Έχω το κινητό μου στην τσέπη και SMS audio ακουστικά που είναι wireless (υπάρχουν και άλλα άπειρα wireless) Δεν βλέπω σοβαρό λόγο αγοράς πέρα από το ότι το θες επειδή είναι προϊόν της apple με ραδιόφωνο. Ίσα ίσα που με το κινητό αν μου συμβεί και τίποτα μπορω να πάρω τηλέφωνο
estel92 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 <p>και το iPod touch 5ης γενιάς μια χαρά είναι σφαίρα πάει και κάνει και απιςτευτες φωτογραφίες.<br /> Δεν χρειάζεται να πάρει κανεις το 6</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα