omghi2u Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Επιτελους το πηρα, απο g2a... 2 more hours ! ! ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Άντε καλορίζικο, περιμένουμε εντυπώσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστω αδερφε να εισαι καλα. υ.γ Δεν βοηθαει και η συνδεση... 26 λεπτα ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Να ρωτησω ρε παιδια ειμαι με 970 και ενω εχω καρφωμενα 60fps τρωει τρελο stuttering..Λιγο σε forum που ειδα ο καθενας προτεινει τη δικη του λυση...Υπαρχει κατι που να βοηθαει σιγουρα; κι εγώ 970 έχω στην αρχή μου έβγαζε κι εμένα πολύ stuttering αλλά έβγαλα το dynamic enviroment map θα το δεις στο τέλος άλλαξα ΑΑ σε 2 και άλλαξα το max anisotropy από 16 σε ότι έχει. θα καταλάβεις την διαφορά από το μενού κιόλας επιτέλους άρχιζα να συνηθίζω το παιχνίδι άρχισε να βελτιώνεται και η ομάδα στο myteam pg. Thomas (celtics) sg. Kevin Martin sf. Gallinari pf. Taj Gibson C Brook Lopez έχει μεγάλη διαφορά από το 2κ15 το κάθε χαρακτηριστικό παίζει ρόλο η ταχύτητα η δύναμη αν σουτάρει ο παίχτης με κίνηση το ύψος και επιτέλους μπορείς να έχεις έναν καλό αμυντικό και να τον καταλαβαίνεις ότι έχει άλλη αίσθηση ο κάθε παίχτης. ρίχνεις και τα καντήλια σου κανονικά μέχρι να μάθεις αλλά όταν βρίσκεις ρυθμό και ισορροπία και παίζεις σωστά το παιχνίδι σε επιβραβεύει είναι σαν να παίζεις κανονικά. αποστάσεις miss match ρόλους συγκεκριμένους στους παίχτες υπομονή ανάλογα την ομάδα που έχεις και ποιόν έχεις απέναντι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ορίστε για ποιον ακριβώς λόγο κράζω, κοιτάξτε τη συμπεριφορά του Τζ. Πάρκερ στο pick 'n' roll και πως (δεν) ακολουθεί τον Ντέιβις: https://vine.co/v/e0A5h325gDv/embed/simple Πως να παίξεις άμυνα όταν γίνονται τέτοια καραγκιοζιλίκια σχεδόν σε κάθε φάση; Στο συγκεκριμένο αγώνα βέβαια αυτό ήταν απλώς το κερασάκι στην τούρτα. Πως να νικήσεις εκτός έδρας όταν: - το ΑΙ το σφυράει ο Τανατζής με το γύψο στο χέρι, πραγματικά πήραν τουλάχιστον 5 αστεία σφυρίγματα - μόλις ακουμπήσεις τον Ντέιβις είναι αμέσως φάουλ, 18π για πλάκα - μου έδωσε clear path foul όταν ο αντίπαλος ξεκινούσε για αιφνιδιασμό απ' το τρίποντο της άμυνας και του έκανα φάουλ από μπροστά - οι βολές δεν μπαίνουν (παίζω με real FT%, σε κάποια φάση έχασα 3-4 συνεχόμενες και ξέφυγε η διαφορά) - τα ελεύθερα τρίποντα δεν μπαίνουν, ενώ το ΑΙ έγραψε 2-3 για πλάκα επειδή οι δικοί μου κολλούσαν στα σκριν. Μέχρι να καταλάβω ποιον παίκτη έλεγχα, ο σουτέρ έμενε μόνος του. Εννοείται πως οι υπόλοιποι δεν πάνε να μαρκάρουν ούτε για αστείο. - για τα pick 'n' roll τα είδατε... έγιναν κι άλλα χειρότερα - ο ψηλός μου έχει mismatch πλάτη το αντίπαλο δυάρι, του περνάω την μπάλα, γυρίζω για hook shot και αυτός κάνει κανονικό jump shot - στο drive πραγματικά όποτε θέλει πάει για euro step, όποτε θέλει για κανονικό layup, ό,τι και να κάνω στο δεξί αναλογικό (παίζω με X360 controller που δουλεύει μια χαρά) κλπ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrit86 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Εντυπωσεις αναμεικτες απο το παιχνιδι μεχρι τωρα , διαφερει απο το 15 και πρεπει να το το συνηθισεις . Βελτιωμενο το ονλινε αρκετα νομιζω , αλλα χαμηλα σκορ μετα απο 10-15 ματς. επεισης εχουν γινει καπως ισοδυναμες οι ομαδες απ οτι παρατηρησα ( κοντραρονται ολοι με ολους .. αν ξερεις την ομαδα βεβαια !) ** το πιο σπαστικο μεχρι τωρα ειναι το σουτ σε κινηση που δεν παλευεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Εμένα πάλι όσο περισσότερο παίζω, τόσο λιγότερο μου αρέσει. Κάτω από το φανταχτερό περιτύλιγμα σε πολλά σημεία ανακαλύπτω τον κόπρο του Αυγεία. Η αμυντική συμπεριφορά είναι ίσως ό,τι χειρότερο έχω δει σε NBA 2k εδώ και πολλά χρόνια (ενδεχομένως και ever). Πρακτικά είναι αδύνατον να παίξεις άμυνα πάνω σε pick 'n' roll, αφού οι παίκτες που ελέγχονται από το ΑΙ λειτουργούν εντελώς αλλοπρόσαλλα και χωρίς καμία λογική. Άλλες φορές πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον, άλλες πάνε για hedge out χωρίς λόγο, άλλες δεν λένε να επιστρέψουν στον παίκτη τους με καμία δύναμη, άλλες κάνουν φάουλ χωρίς να πατήσεις απολύτως τίποτα κλπ. Στην πράξη αυτό το τελευταίο είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που κάνει καλά και με συνέπεια το αμυντικό ΑΙ: φάουλ κατά βούληση, συνήθως σε περιπτώσεις που δεν θέλεις να γίνει φάουλ. Και δεν είναι μόνο τα pick 'n' roll. Σε κάθε αγώνα γίνονται τόσα λάθη στην άμυνα που συχνά-πυκνά σταματάω το παιχνίδι για να δω το instant replay και να κατανοήσω καλύτερα τι ακριβώς ηλιθιότητα έκαναν κι αυτή τη φορά οι δικοί μου. Την τελευταία φορά είδα τον Kukoc με τον Rodman να συγκρούονται κάτω από το καλάθι χωρίς λόγο (και χωρίς να τους ελέγχω), με αποτέλεσμα να βγει το αντίπαλο τριάρι για ελεύθερο τρίποντο στη γωνία. Κρίμα να μην παίζει το Games DVR των Windows 10 με το 2k16 (δεν φαίνεται να δουλεύει ούτε το κουμπί των Windows, ούτε οποιοδήποτε άλλο custom shortcut με control-alt-κλπ). Θα έγραφα πάμπολλα μαργαριτάρια και Shaqtin' A Fool σε κάθε αγώνα. Το να βάλεις σουτ υπό πίεση, σουτ με πλάτη ή off-balance drive είναι πρακτικά σενάριο επιστημονικής φαντασίας και κάθε φορά που επιτυγχάνεται είναι λόγος γιορτής και σχόλης. Στον τελευταίο αγώνα πήρα τους Bulls του '96 και έμαθα με το δύσκολο τρόπο πόσο σπάνιο είναι να σκοράρει σε drive ο Jordan με αντίπαλο τον Asik, στα ίσια με τον Evans ή με fade away εναντίον του Gordon: σχεδόν αδύνατον. Προκειμένου να μου πρήζεται το συκώτι μετά από κάθε αγώνα, μάλλον θα περιμένω να βγουν τίποτα sliders της προκοπής ή κανα patch (που απλώς εύχομαι να μην το κάνει χειρότερο). Για άλλη μια χρονιά τις ειλικρινείς μου κατάρες στην 2k sports. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 κι εγώ 970 έχω στην αρχή μου έβγαζε κι εμένα πολύ stuttering αλλά έβγαλα το dynamic enviroment map θα το δεις στο τέλος άλλαξα ΑΑ σε 2 και άλλαξα το max anisotropy από 16 σε ότι έχει. θα καταλάβεις την διαφορά από το μενού κιόλας επιτέλους άρχιζα να συνηθίζω το παιχνίδι άρχισε να βελτιώνεται και η ομάδα στο myteam pg. Thomas (celtics) sg. Kevin Martin sf. Gallinari pf. Taj Gibson C Brook Lopez έχει μεγάλη διαφορά από το 2κ15 το κάθε χαρακτηριστικό παίζει ρόλο η ταχύτητα η δύναμη αν σουτάρει ο παίχτης με κίνηση το ύψος και επιτέλους μπορείς να έχεις έναν καλό αμυντικό και να τον καταλαβαίνεις ότι έχει άλλη αίσθηση ο κάθε παίχτης. ρίχνεις και τα καντήλια σου κανονικά μέχρι να μάθεις αλλά όταν βρίσκεις ρυθμό και ισορροπία και παίζεις σωστά το παιχνίδι σε επιβραβεύει είναι σαν να παίζεις κανονικά. αποστάσεις miss match ρόλους συγκεκριμένους στους παίχτες υπομονή ανάλογα την ομάδα που έχεις και ποιόν έχεις απέναντι. Να βαλω 0 το dynamic enviroment map γιατι το εχω αφησει 1 και το μονο που αλλαξα ειναι το D3D Internal Threading Optimizations σε 0 και εχει στρωσει....Αλλα το παιχνιδι αν και δεν εχω ασχοληθει λιγο που το επαιξα απογοητευση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Επαιξα το πρωτο μου MyTeam χθες, εντυπωσεις θετικες, καθολου lag , βλεπω βελτιωμενη αμυντικη συμπεριφορα, χρειαζεται περισσοτερο τακτικη απο οτι με περισυ και επιτελους σταματησε το παρτυ με τα 3ποντα! Ετσι για την ιστορια γύρισα ενα παιχνιδι απο το -8 στο +6 απο εναν fan της Barcelona o οποιος επαιζε με τον Antetokoumpo , ο δικος μου ο ασημενιος ειναι ο Pierce ενω βοηθησε και ο Pero Antic (τον ειχε και ο αντιπαλος lol) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Κατεβαίνει patch 91.1MB. Fixed the missing icons above players head when using icon pass (R1/RB) Addressed an issue where the game's main menu would freeze during initial loading Removed the black horizontal bar that appears at the bottom of the screen after minimizing and maximizing the game Improve overall performance and framerate hitches Fixes for the most commonly reported crash issues edit: Παραιτούμαι. Και αναθεωρώ. Δεν είναι από τα χειρότερα αμυντικά ΑΙ που έχω βιώσει ποτέ σε NBA 2k. Είναι ΜΑΚΡΑΝ ό,τι χειρότερο έχουν δει ποτέ τα καημένα τα ματάκια μου. Είναι unplayable αυτό το πράγμα, δεν υπάρχει κανένας λογικός τρόπος να παίξεις άμυνα. Η ευφυΐα όλων των παικτών μας συνολικά δεν φτάνει αυτή του Τσακαλίδη. Στη δε επίθεση οτιδήποτε δεν είναι ελεύθερο σουτ ή κάρφωμα έχει ελάχιστες πιθανότητες να μπει. Το γυρίζω στο Euro Truck Simulator 2 μέχρι νεωτέρας. Ίσως ασχοληθώ λίγο ακόμα με το MyCareer αλλά κι αυτό το βαριέμαι μετά από μερικές εβδομάδες. Αρχίζω να μετανιώνω κάθε ένα από τα ευρώ που έδωσα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μετα το patch έστρωσε απο θέμα γραφικών και δεν κανει την βουτιά στα frames όταν περνάς το κεντρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 No keyboard settings ; Τι καπνίζουν να μας δώσουν ; PC game χωρίς ρυθμίσεις για το πληκτρολόγιο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 No keyboard settings ; Τι καπνίζουν να μας δώσουν ; PC game χωρίς ρυθμίσεις για το πληκτρολόγιο ; Αν και εχω να παιξω μπασκετακι και ποδοσφαιρακι με keyboard απο το 2008 και τοτε δεν αντεξα που το ειχα βαλει, κυριως επειδη δεν γινεται να μπορεις να παιξεις isomotion/dribble/shot stuff του nba2k16 που ειναι essential χωρις αναλογικους μοχλους, βρηκα ενα workaround. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 κοσμο για Myleague μαζευουμε? ή μπααααααα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 κοσμο για Myleague μαζευουμε? ή μπααααααα? Να το παρουμε πρωτα γιατι πολλα εξοδα μαζευτηκαν αυτο το μηνα και εγω ειμαι μεσα παντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα