nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 βγαλανε το πρωτο update roster Βάζω να δω! Τοροντο. Χωρίς να τους έχω ιδιαίτερη συμπάθεια (αν και γενικά τους υποστήριζα στα περασμένα playoff λόγω της φρεσκάδας που έβγαζαν), είναι η ομάδα που επέλεξα για να κάνω τις παραδοσιακές δοκιμές, να μάθω τα νέα κουμπιά κλπ. Αλλά δεν μου φαίνεται ότι θα άντεχα να παίξω ολόκληρη σεζόν με δαύτους, τους περισσότερους παίκτες δεν έχω μάθει να τους εκμεταλλεύομαι και είναι πολύ ή του ύψους ή του βάθους. Πχ. στην ιστορική νίκη επί των Pelikans, ο DeRozan έβαλε 20π με 9/12 και στον αμέσως επόμενο αγώνα είχε 2π. με 0/4 σουτ... Τεσπά, άπαξ και αποφασίσω θα πω. Προς το παρόν όμως να πάρουμε κανα roster update. edit: δεν κατάλαβα ακριβώς αν ανανεώθηκε το ρόστερ (αυτόματα γίνεται?) πάντως ο Bennett δεν είναι στους Ράπτορες. Η μεταγραφή έγινε πριν 3-4 μέρες νομίζω, οπότε μάλλον δεν πρόλαβαν να τον χωρέσουν κι αυτόν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει και άλλο πρόβλημα στο παιχνίδι... Δεν μπορώ να αποφασίσω τι ομάδα θα διαλέξω για να ξεκινήσω πρωτάθλημα :-P :-P Ρουκέτες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suigen3ris Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα παιδες, Πηρα κι εγω το γαμε για PC αλλα δεν μπορω να το παιξω. Εχω ενα gamepad powergame λεγεται και δεν μπορω να το σετταρω. Μου λεει no buttons can be empty for any of controlers. Παντα μου ζηταει 2 παραπανω κουμπια απο οτι εχει το gamepad. Επισης απο το πληκτρολογιο ουτε καν να παιξω ετσι οπως τα εχει τα κουμπια. Υπαρχει καμμια λυση? Υ.Γ Εψαξα και βρηκα πως το gamepad toy xbox 360 παιζει με το που το συνδεεεις. ΑΝ καποιος γνωριζει μπορει να μου πει αν παρω το παρακατω θα παιζει? Ευχαριστω. http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/xbox-360/periferiaka-xbox-360/105877-microsoft-common-wired Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ναι, μ' αυτό παίζω κι εγώ. Το καλύτερο χειριστήριο που υπάρχει (μετά από αυτό του Xbox One). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samcro_labros Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα παιδες, Πηρα κι εγω το γαμε για PC αλλα δεν μπορω να το παιξω. Εχω ενα gamepad powergame λεγεται και δεν μπορω να το σετταρω. Μου λεει no buttons can be empty for any of controlers. Παντα μου ζηταει 2 παραπανω κουμπια απο οτι εχει το gamepad. Επισης απο το πληκτρολογιο ουτε καν να παιξω ετσι οπως τα εχει τα κουμπια. Υπαρχει καμμια λυση? Υ.Γ Εψαξα και βρηκα πως το gamepad toy xbox 360 παιζει με το που το συνδεεεις. ΑΝ καποιος γνωριζει μπορει να μου πει αν παρω το παρακατω θα παιζει? Ευχαριστω. http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/xbox-360/periferiaka-xbox-360/105877-microsoft-common-wired μην το σκεφτεσαι, ειναι το ιδανικο, εχω το ιδιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 και με το wireless logitech F710 δεν έχω κανένα πρόβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ούτε με το F710 ούτε με SpeedLink Torid 6576 έχω πρόβλημα. Παίζω με φίλους και δεν έχω κανένα θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Τίγκα στο bug και τα glitches. Εγγύηση 2k sports, συνεπέστερη και από γιαπωνέζικο αυτοκίνητο. Κάθε χρόνο τα ίδια ξεφτιλίκια. 1) Στο ProAm δεν έχω καταφέρει ακόμα να παίξω, αφού έχω δει οτιδήποτε κουφό μπορεί να δει κάποιος. Στην τελευταία προσπάθεια μού έδειχνε πως υπήρχαν κάμποσοι παίκτες στα αποδυτήρια (κλασικά ο ένας μέσα στον... άλλον), παρ' ολ' αυτά είχε κολλήσει στο searching for players. Πραγματικά κάθε φορά που βάζω να το δοκιμάσω, βλέπω και άλλες παπαριές. 2) Στο freestyle training mode για κάποιο περίεργο λόγο τα πάντα είναι πιο σκοτεινά (κυρίως ο παίκτης και η μπάλα). 3) Σε όλα τα cutscenes του MyCareer ο ήχος είναι πολύ χαμηλά. 4) Ο προπονητής πολλές φορές σκαλώνει και συνεχίζει να δίνει οδηγίες μέσα στον αγώνα αν και έχω κάνει skip το timeout. 5) Οι σχολιαστές αραιά και που κάνουν τρίλεπτες παύσεις, σαν να παρακολουθείς το μέγα Θεοφιλόπουλο ντάλα μεσημέρι σε αγώνα Β' εθνικής Μενίδι-Παναργειακός. Τουλάχιστον σε αυτά τα κενά ο Αλέκος πολλές φορές ακουγόταν να τρώει πασατέμπο ή αιγίνης και να προσπαθεί να ανάψει τσιγάρο με χαλασμένο τσακμάκι. 6) Σε τουλάχιστον μία περίπτωση το παιχνίδι αρνιόταν χαρακτηριστικά να τρέξει αυτόματα συστήματα, παρ' ότι η σχετική επιλογή ήταν ενεργοποιημένη. Διορθώθηκε αφού μπήκα στο μενού, την έκανα manual και ξανά πάλι auto. 7) Το κορυφαίο ήταν στον τελευταίο αγώνα, Πέλικανς-Μπακς και αφού είχαμε πάει παράταση σε αγώνα ισάξιο του 42-40 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο Σπόρτινγκ (link για τους νεότερους που δεν είχαν την τύχη να απολαύσουν αυτό το υπερθέαμα, απόρροια του οικτρού τρόπου που παιζόταν το ευρωπαϊκό μπάσκετ μετά την επιτυχία της Λιμόζ το 1993 στο ΣΕΦ). Συγκεκριμένα με δύο βολές του Αντεμπούτο νικούσα 38-35 στα 15" πριν το τέλος της παράτασης και θεωρούσα ότι είχα τη νίκη στο τσεπάκι. Στην επίθεση του ΑΙ, κλασικά έκανα το μοιραίο λάθος να πάω για παγίδα, η υπόλοιπη άμυνα έχασε τα αυγά και τα πασχάλια στις περιστροφές, δεν υπήρξε καμία κάλυψη της ρακέτας και φυσιολογικά επήλθε το κάρφωμα. 38-37 αλλά στα @@ μου. Είχα την κατοχή και θα έπαιρνα φάουλ και βολές. Αμ δε! Αμέσως μετά το κάρφωμα, την μπάλα την πήρε ένας δικός μου κάτω απ' το στεφάνι και χωρίς καν να πάει στη baseline για επαναφορά, έδωσε πάσα μέσα από τη... ρακέτα σαν να μην είχε μπει καν το καλάθι. Η μπάλα κλάπηκε και μέχρι να καταλάβω τι ακριβώς γίνεται, έφαγα και δεύτερο καλάθι στα καπάκια και πάρε το 38-39, σκορ με το οποίο έληξε τελικά ο αγώνας. Αισχρότητες. Κλασική αθάνατη 2k sports. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Στον επόμενο όμως αγώνα πήρα γλυκιά εκδίκηση, αφού έχανα καθ' όλη τη διάρκεια (μεγαλύτερη διαφορά το 29-34, οπότε και φοβήθηκα ότι τελείωσε το παιχνίδι). Άπιαστος ο μονόφρυδος με 17π σε 15', ανύπαρκτος ο Αντεμπούτος με 1/8 σουτ. Αυτά τα layup υπό πίεση γιατί εγώ δεν μπορώ να τα βάλω με τίποτα ενώ το ΑΙ είναι ασταμάτητο; Πέρσι τουλάχιστον παίρναμε κανα φάουλ στα drive. Φέτος εμ είναι πολύ πιο δύσκολο να πάρεις το διάδρομο, εμ δεν σου δίνει κανένα σφύριγμα, εμ δεν βάζεις και το ρημάδι το layup από το μισό μέτρο. Παρ' ολ' αυτά με λίαν συγκινητική εμφάνιση του Monroe (14-8) κρατηθήκαμε στο παιχνίδι και την κατάλληλη στιγμή κολλήσαμε το ορειβατικό fade away buzzer beater, για να πάρουμε μεγάλη νίκη 44-42 κυριολεκτικά μετά το μηδέν (η μπάλα χτύπησε στεφάνι ενώ ακουγόταν η μπουρούχα της γραμματείας, σηκώθηκε στον αέρα και μπήκε μέσα η βρωμιάρα). Γενικά φέτος πρέπει να διαβάζεις την άμυνα πολύ περισσότερο από πέρσι και να τρέχεις τα συστήματα μέχρι τελευταίας πάσας, αλλιώς είναι πολύ δύσκολο να έχεις συνέπεια στην επίθεση. Εφόσον δεν πολυκατέχω τους παίκτες της ομάδας (πόσο μάλλον τα συστήματα) περισσότερο καταφέρνω να βαστιέμαι κοντά στο σκορ με ατομικές ενέργειες, που αν δεν κάτσουν η διαφορά είναι αδύνατον να κρατηθεί. Πολύ θετικό και challenging μεν, αλλά η πλάστιγγα δεν ισορροπεί αφού στη δική μας άμυνα επικρατεί μια αέναη τρικυμία εν κρανίω ειδικά όταν το ΑΙ αποφασίσει να αρχίσει τα pick 'n' roll. Εκεί απλώς κάνουμε διαρκώς το σταυρό μας ότι θα τη γλυτώσουμε και αυτή τη φορά. ps: ανεπανάληπτο την ώρα του αγώνα να σου βγάζει popup κάτω δεξιά για την προσφορά -75% των 15 χιλιάδων VC. Το είδαμε κι αυτό... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 δεν μπορώ να περάσω παίχτη με τίποτα με μέτριους παίχτες στο ένας εναντίον ενός το ποιό σίγουρο είναι pick & pop είτε pick & roll δουλεύουν άψογα και μετά στο post. myteam παίζω είναι ωραία η μίξη παλιότερων παιχτών και νέων μαζί στην ομάδα. οι άλλες επιλογές λένε τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Και μόνο που οι μισοί που ασχολούνται με τα υπόλοιπα modes μπαίνουν στη λογική ότι "πληρώνω και φτιάχνω τρίμετρο παίκτη με όλα 99" καταλαβαίνεις τι να περιμένεις... Αυτό με το isolation το έχω κι εγώ, δεν μπορώ να τους περάσω με τίποτα. Αλλά ακόμα κι αν τα καταφέρω, τι να το κάνω όταν τρώω τάπα στο drive ή μου κλέβουν την μπάλα στο πρώτο βήμα ή δεν μπαίνει το layup ή δεν παίρνω σφύριγμα με τίποτα. Δύσκολα τα πράματα φέτο, θέλει πολλή προσοχή, ταχύτης και αυτοσυγκέντρωση. Σαν να προσεύχεσαι, που λέγανε και στο ΘουΒου. https://youtu.be/a-JIuFQ3dbM?t=80 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Στον επόμενο όμως αγώνα πήρα γλυκιά εκδίκηση, αφού έχανα καθ' όλη τη διάρκεια (μεγαλύτερη διαφορά το 29-34, οπότε και φοβήθηκα ότι τελείωσε το παιχνίδι). Άπιαστος ο μονόφρυδος με 17π σε 15', ανύπαρκτος ο Αντεμπούτος με 1/8 σουτ. Αυτά τα layup υπό πίεση γιατί εγώ δεν μπορώ να τα βάλω με τίποτα ενώ το ΑΙ είναι ασταμάτητο; Πέρσι τουλάχιστον παίρναμε κανα φάουλ στα drive. Φέτος εμ είναι πολύ πιο δύσκολο να πάρεις το διάδρομο, εμ δεν σου δίνει κανένα σφύριγμα, εμ δεν βάζεις και το ρημάδι το layup από το μισό μέτρο. Παρ' ολ' αυτά με λίαν συγκινητική εμφάνιση του Monroe (14-8) κρατηθήκαμε στο παιχνίδι και την κατάλληλη στιγμή κολλήσαμε το ορειβατικό fade away buzzer beater, για να πάρουμε μεγάλη νίκη 44-42 κυριολεκτικά μετά το μηδέν (η μπάλα χτύπησε στεφάνι ενώ ακουγόταν η μπουρούχα της γραμματείας, σηκώθηκε στον αέρα και μπήκε μέσα η βρωμιάρα). Γενικά φέτος πρέπει να διαβάζεις την άμυνα πολύ περισσότερο από πέρσι και να τρέχεις τα συστήματα μέχρι τελευταίας πάσας, αλλιώς είναι πολύ δύσκολο να έχεις συνέπεια στην επίθεση. Εφόσον δεν πολυκατέχω τους παίκτες της ομάδας (πόσο μάλλον τα συστήματα) περισσότερο καταφέρνω να βαστιέμαι κοντά στο σκορ με ατομικές ενέργειες, που αν δεν κάτσουν η διαφορά είναι αδύνατον να κρατηθεί. Πολύ θετικό και challenging μεν, αλλά η πλάστιγγα δεν ισορροπεί αφού στη δική μας άμυνα επικρατεί μια αέναη τρικυμία εν κρανίω ειδικά όταν το ΑΙ αποφασίσει να αρχίσει τα pick 'n' roll. Εκεί απλώς κάνουμε διαρκώς το σταυρό μας ότι θα τη γλυτώσουμε και αυτή τη φορά. ps: ανεπανάληπτο την ώρα του αγώνα να σου βγάζει popup κάτω δεξιά για την προσφορά -75% των 15 χιλιάδων VC. Το είδαμε κι αυτό... Κολαφος! λολ.. Αλλα και ως συνηθως "on spot" κριτικη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosFE Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 nzeppo, σαν συνολο ειναι καλυτερο απο το 2k15; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Νομίζω ναι, άνετα. Αλλά θέλει λίγο ρετουσάρισμα ακόμα που λογικά (σου έχω πει να μην λες "λογικά" για την 2k sports!) θα διορθωθεί με 1-2 πατσάκια. Το μπάσκετ που παίζεται στο 2k16 είναι πιο ρεαλιστικό και πιο ρευστό. Πολύ φυσική κίνηση παικτών, πάσες με τη μία κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Να ρωτησω ρε παιδια ειμαι με 970 και ενω εχω καρφωμενα 60fps τρωει τρελο stuttering..Λιγο σε forum που ειδα ο καθενας προτεινει τη δικη του λυση...Υπαρχει κατι που να βοηθαει σιγουρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα