xrit86 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 σε εμένα με 970 το οffline παιζει κομπλε με ολα φουλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 εγω πηρα τα @@ μου πηγα πηρα μια 50αρα paysafe για να το παρω απο steam και... you know the rest. -.- fml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 σε εμένα με 970 το οffline παιζει κομπλε με ολα φουλ i7-4790K @ 4.6, 16gb ram, 970 ή 980 gtx, win7...και δεν... το πρόβλημα είναι ακριβώς ίδιο με πέρσι μόνο που φέτος δεν αλλάζει κάτι πειράζοντας τις ρυθμίσεις προς το low. ευτυχώς είναι πολύ καλό σαν μπασκετάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Έβαλα χτες βράδυ του τελευταίους beta (15.9.κάτι) που βγήκαν 28/9 και σαν να μου φάνηκε πως παίζει ελαφρώς καλύτερα. Μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια. Οι 15.9 εχουν σοβαρο προβλημα με την VRAM. Βγαλε τους αμεσως και βαλε τους 15.9.1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petritis31 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 http://gameshopper.gr/preorders/item/9504-nba-2k16-pc ειδα αυτο αλλα δεν ξερω ποσο αξιοπηστο ειναι για αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Οι 15.9 εχουν σοβαρο προβλημα με την VRAM. Βγαλε τους αμεσως και βαλε τους 15.9.1. Αυτούς εδώ έχω: 15.9.1 Beta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Για πρώτη φορά έκανα το βήμα και το αγόρασα και εγώ χθες (το έχεις σε καλή προσφορά 27€ το www.g2a.com/). Να δω πως θα κάνω εναλλαγές με το fifa από άποψη χρόνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Πολύ απλά, θα παίζεις 2k κάθε μέρα ενώ Fifa μόνο μία στο τόσο, ίσα ίσα για να σου σπάσει τα νεύρα και να ξαναγυρίσεις στο 2k 27 ευρώ πολύ καλά είναι, απόδειξη ότι έπρεπε να περιμένω μερικές μέρες και να μην το αγοράσω στα 31 από day one (σάμπως έχω προλάβει να παίξω και καθόλου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Με παρέσυραν κακές παρέες στο παιχνίδι. Για να ξεκολλήσω από το fifa θα πρέπει να γίνουν κοσμογονικές αλλαγές.... . Σε αρχικό επίπεδο θέλω να το πάω 70-30 fifa και NBA. Για να δούμε πως θα πάει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει και άλλο πρόβλημα στο παιχνίδι... Δεν μπορώ να αποφασίσω τι ομάδα θα διαλέξω για να ξεκινήσω πρωτάθλημα :-P :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Αυτό το πρόβημα το έχω κι εγώ εδώ και χρόνια ρε γμτ. Ούτε φέτος ξέρω ποια να πάρω. Πέρσι είχα δοκιμάσει με τους Bucks αλλά παραήταν άθλιοι και ανέμπνευστοι. Φέτος θα δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Με παρέσυραν κακές παρέες στο παιχνίδι. Με πληγωνεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει και άλλο πρόβλημα στο παιχνίδι... Δεν μπορώ να αποφασίσω τι ομάδα θα διαλέξω για να ξεκινήσω πρωτάθλημα :-P :-P Τοροντο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samcro_labros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 κάποια πράγματα παραμένουν τραγικά κ συνεχίζουν κ φέτος, το ένα που είναι κ το πιο εκνευριστικό είναι όταν πατάς σταρτ για κάποιο λόγο, ταιμ αουτ, αλλαγές κλπ κλπ μετα σε πετάει ενα μήνυμα στην οθόνη κ σε πετάει στο μενου.. κ τσουπ χάνεις το παιχνίδι χάνεις κοινς και φυσικά τα συμβόλαια -1 σε όλους... 2ο τραγικό το νταβατζιλίκι της 2κ όταν πουλάς κάτι δν το έχω καταλάβει... από εκεί και πέρα το έχουν βρει το κόλπο γρήγορη επαναφορά (για κάποιο λόγο εγώ σπάνια μπορώ να την κάνω γρήγορα αφού πρώτα πρεπε να πιάσει ο ενασ την μπαλα να την δωσει στον αλλον κ αυτος να κανει επαναφορά) κατεβάζει o ποιντ γκαρντ πάσα στην ρακέτα οπου ηδη ειναι οι ψηλοί του (έμενα ακόμα γυρνάνε) κ εύκολο καλαθι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petritis31 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 βγαλανε το πρωτο update roster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα