Προς το περιεχόμενο

NBA 2k16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμεις που το εχουμε απο τον θειο δεν μπορουμε να παιξουμε σε καμια οφλαιν λιγκ?

Αμε! Φωναζεις τους φιλους σου σπιτι και κρατατε σκορ σε χαρτι!! :P

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στα του παιχνιδιού... πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές.

Εμφανώς βελτιωμένο σε κάποια πράγματα το gameplay, αν και έχει και μερικά θεματάκια. Κλασικά, κάτι φτιάχνουν κάτι χαλάνε και αλλάζουν και κάποια controls για να μας μπερδεύουν.. ειδικά αυτό με το post το χω μπλέξει άπειρες φορές. Ή στο timeout που κατά λάθος το προσπερνάω.

Το γενικό αίσθημα πάντως είναι πως το ΑΙ παίζει αρκετά καλά χωρίς να σου δίνει αίσθηση ότι κλέβει. Η μεγαλύτερη χαζομάρα για μένα είναι πως αν σου βγουν στον αιφνιδιασμό, οι δικοί σου παίχτες δεν μαρκάρουν σωστά και 9 στις 10 φορές τρως καλάθι. Θετικό πάντως ότι αν πας γιούργια για μπάσιμο τις περισσότερες φορές σε κόβουν ή χάνεις τη μπάλα. Ειδικά τα κοψίματα τα έχουν βελτιώσει πολύ. Αναλόγως και με τον παίχτη... Έχουν φτιάξει αρκετά τη διαφοροποίηση ταχύτητας και ύψους.

Είπα να δω λίγο και το team relocation και έφαγα τρελό κόλημα με το σχεδιασμό γηπέδου, εμφανίσεων κτλ... Μιλάμε κορυφαίο το feature... άργησαν λίγο να το κάνουν και παίρνει και βελτίωση, αλλά και πάλι άπαιχτο!

Τον νέο τρόπο ποσταρίσματος άπαξ και τον συνηθίσεις κάνεις παπάδες. Απορώ τόσα χρόνια πως έπρεπε να πατάμε Υ για να μπαίνουμε σε post mode (και αντίστοιχα να βγαίνουμε από αυτό). Με τα timeout δεν έχω πρόβλημα. Όμως αν θυμάμαι καλά σε παλιότερες εκδόσεις υπήρχε δυνατότητα να καλέσουμε συγκεκριμένο γρήγορο σύστημα σε μια επαναφορά (πχ. να βγει σκριν για τρίποντο κλπ). Στο φετινό δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, αλλά για να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι ακριβώς πότε αφαιρέθηκε.

εμεις που το εχουμε απο τον θειο δεν μπορουμε να παιξουμε σε καμια οφλαιν λιγκ?

Προφανώς και όχι. Δεν υποστηρίζει LAN το παιχνίδι. Η έκδοση του θείου πρακτικά είναι άχρηστη και για όσους θέλουν να παίξουν MyCareer, αφού ελλείψει virtual coins ο παίκτης δεν μπορεί να εξελιχθεί (ακόμα κι αν παίζετε μόνο offline mode).

η jordan edition τι διαφορα εχει απο την αλλη εκδοση?

Κάπου το είχα βρει, γιατί μου είχε κάνει κι εμένα εντύπωση. Νομίζω ότι είχε να κάνει μόνο με virtual coins. Μισό να το βρω...

Νάτο:

• Jordan NBA 2K16 Poster
  • Jordan Fathead® Wall Cling
  • Digital Jordan shoes for your MyPLAYER
  • Digital Jordan T-shirt for your MyPLAYER
  • Digital Jordan jersey for your MyPLAYER
  • 30,000 Virtual Currency
  • MyTEAM VIP+
  • 3 Emerald Packs AND a new Special Edition Exclusive Moments Card

Αρλούμπες, τζάμπα τα λεφτά.

Ξερουμε αν θα κυκλοφορησει συντομα καποιο patch..??

"Σύντομα" και 2k sports είναι λέξεις που δεν πρέπει να μπαίνουν στην ίδια πρόταση. Μετά από όσα έχουμε τραβήξει με παλιότερες εκδόσεις, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν το παιχνίδι ήταν τίγκα στο bug και έβγαζαν το πρώτο patch μετά από κανα τετράμηνο. Ειδικά για τα PC, η υποστήριξη της 2k sports είναι παραδοσιακά για τα πανηγύρια. Εδώ στο 2k15 έκραζε όλος ο κόσμος ότι στα Windows 10 το παιχνίδι δεν παίζει online και η 2k sports δέησε να το φτιάξει κάποια στιγμή προς το τέλος του καλοκαιριού, μετά από από 6+ μήνες γκρίνιας.

ps: Το Games DVR των Win10 δεν παίζει ούτε με την περσινή έκδοση. Αλλά δεν πρέπει να είναι θέμα του Steam, αφού σε άλλα παιχνίδια μπορώ να κάνω video capture κανονικά. Τα 2k μουλαρώνουν και δεν γίνεται τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως το φετινό παίζει πολύ καλύτερα σε σχέση με το 2k15 στο οποίο είχα stuttering σε unplayable επίπεδα.. Σε μια ταπεινή HD7770 παίζει πάρα πολύ καλά σε fullHD ανάλυση και σχεδόν όλα στο high εκτός απο ΑΑ/ΑF και dynamic vsync στο off.

Και δεν το περίμενα.

Όπως και δεν περίμενα να υπάρχει τόσο ωραία κίνηση παιχτών. Γενικά προς το παρόν μπορώ να πώ οτι έχει κάνει καλή δουλειά η 2k sports. Άντε να μαζευτούμε κάποια στιγμη να κάνουμε κανα ιντερνετικό πανικό !

Δημοσ.

Κι εγώ θα συμφωνήσω πως το φετινό φαίνεται να παίζει κάπως καλύτερα. Σίγουρα έχει λιγότερο stuttering.

• Like 1
Δημοσ.

Απορία, αυτό το Y-λόμπα τι σκατά το έχουν βάλει αν δεν κάνει όντως λόμπα; Τρεις φορές πήρε ο ψηλός πλάτη με κοντύτερο αντίπαλο, με τον τελευταίο να βρίσκεται από μπροστά. Πάτησα το Υ και αντί να κάνω ωραιότατη γιόμα μέσα στη ρακέτα (σαν αυτές που κάνω στο χωριό μου), ο point πέταγε την μπάλα με ελάχιστη καμπύλη πάνω στα χέρια του αμυντικού. Πρέπει να μάθω τους περιορισμούς αυτής της πάσας...

Δημοσ.

Πάντως το φετινό παίζει πολύ καλύτερα σε σχέση με το 2k15 στο οποίο είχα stuttering σε unplayable επίπεδα.. Σε μια ταπεινή HD7770 παίζει πάρα πολύ καλά σε fullHD ανάλυση και σχεδόν όλα στο high εκτός απο ΑΑ/ΑF και dynamic vsync στο off.

Και δεν το περίμενα.

Όπως και δεν περίμενα να υπάρχει τόσο ωραία κίνηση παιχτών. Γενικά προς το παρόν μπορώ να πώ οτι έχει κάνει καλή δουλειά η 2k sports. Άντε να μαζευτούμε κάποια στιγμη να κάνουμε κανα ιντερνετικό πανικό !

Σε εμενα με το ζορι και με αλχημειες εχει μειωθει λιγο το stuttering αλλα και παλι ειναι ενοχλητικο. Αυτα σε R9 280x.... Ποιους drivers εχεις? Με 15.7 ηταν τραγικη η κατασταση. Με 15.8 βελτιωθηκε καπως. Δεν δοκιμασα 15.7.1 ή παλιοτερους παντως. 

Δημοσ.

Crossfire εχει δοκιμασει καποιος να μου δωσει καμμια συμβουλη? σε 4κ βγαζει 15-30 fps με μινιμουμ utilization σε cpu gpu, κοινως unplayable...

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρεα και καλα ματσακια σε ολους!!! 

πως σας φαινεται το οnline ( quick match) οσοι προλαβατε να βαλετε?

το περσινο 2κ15 ειχε αρκετα κολληματα ( stut.+ lag) τους πρωτους μηνες θυμαμε , αλλα ποτε δεν καταλαβα αν ηταν λογω φορτωματος απο κοσμο των severs ή απο ενημερωσεις που χρειαζονταν  .

γνωριζουμε για το αυτο πως ειναι η κατασταση ? επισης αν υπαρχει ρυθμιση διαρκειας του Online αγωνα γτ το 5 λεπτο ήταν οτι να ναι ...

Δημοσ.

Αν δεν πειραματιστείς, δεν θα βγάλεις άκρη αφού έχει να κάνει με το PC του καθενός. Το μόνο που κόβει πολύ στους πάντες είναι το dynamic vsync ή πως στο καλό το λένε. Τα υπόλοιπα είναι υπό διαπραγμάτευση.

Δημοσ.

Σε εμενα με το ζορι και με αλχημειες εχει μειωθει λιγο το stuttering αλλα και παλι ειναι ενοχλητικο. Αυτα σε R9 280x.... Ποιους drivers εχεις? Με 15.7 ηταν τραγικη η κατασταση. Με 15.8 βελτιωθηκε καπως. Δεν δοκιμασα 15.7.1 ή παλιοτερους παντως. 

Με 15.7.1 είμαι σε Windows 10.

Δημοσ.

Έβαλα χτες βράδυ του τελευταίους beta (15.9.κάτι) που βγήκαν 28/9 και σαν να μου φάνηκε πως παίζει ελαφρώς καλύτερα. Μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...