Προς το περιεχόμενο

NBA 2k16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το χω παιξει ακομα γιατι ειναι τοσο μεγαλο που ο μπαμμπας τα αργησει πολυ.

Φενεται τοσο απιθανο που καθησα και ειδα ολοκληρο ματς μιαμιση ωρα στο youtube.

Το παιχνιδι εχει αγγιξει το τελειο.Στα σουτ τι σκαρωσανε οι κεραταδες και φενεται τοσο αληθινη η τεχνικη,η κινηση και τα παντα?????

Μιλαμε πρεπει να χουν αλλαξει τις κινησεις και το release ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1) Νίκησα τους Πέλικανς, πάω να πανηγυρίσω στην Ομόνοια. Τεράστια εμφάνιση από DeRozan με 20π (9/12) και μεγάλη άμυνα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μόνο Davis (10-8) με διψήφιο αριθμό πόντων.

2) Ξέρει κανένας αν δουλεύει το Game DVR των Windows 10 με το παιχνίδι; Ό,τι και να πατήσω δεν γίνεται τίποτα. Μάλλον θέλει να είναι windowed και όχι πλήρης οθόνη (edit: όχι, ούτε έτσι παίζει, μάλλον είναι θέμα με το Steam. Κρίμας).

Δημοσ.

επιτέλους ήρθε το κλειδί από kingquin αλλά δεν το βλέπει από τον θείο το παιχνίδι στο steam και το κατεβάζει από την αρχή άλλα 40gb όσο πρόλαβα να παίξω εντυπώσεις

ένα χαζό stutter σε πολύ δυνατό μηχάνημα δεν βγάζει νόημα κατεβάζοντας κάποιες ρυθμίσεις έφτιαξε

πολύ δυσκολότερο να περάσεις τον αντίπαλο στο ένας εναντίον ενός άλλες φορές βέβαια βρήκα ρυθμό αλλά με παιχταράδες μόνο jordan, thomas, bird, magic

επιτέλους παίζεις με τον shaq και τους ψηλούς γενικά και καταλαβαίνεις την διαφορά στο βάρος και στην δύναμη

ακόμη ψάχνω τα κουμπιά πάνω που είχα μάθει να παίζω στο post με το νέα κουμπιά πάλι να το μάθουμε από την αρχή.

μια από τις ομάδες που δοκιμάζω πάντα είναι celtics 86 ήταν η πρώτη φορά που είχα τόση άνεση με την ομάδα ίσως γιατί δεν σκέφτεσαι το 1vs1 με αυτή την ομάδα αλλά κανονικό basket συστήματα υπερομάδα στο post κλπ 

pick and pop πως γίνεται; μόνο ρολ βλέπω και επιλογή από που θα γίνει το screen.

Δημοσ.

τελικα 29 αλλα με χρεωστικη απο το instant.....

Κανονιστε σιγα σιγα μια online league μιας κ βλεπω αρκετα ατομα που παιζουν κ που επροκειτο να παιξουν

Δημοσ.

Για όποιον έχει θέμα με stuttering ας δοκιμάσει να κλειδώσει στα 60 με rivatuner και dynamic vsync off(δεν ξέρω καν τι κάνει)

Σε μένα πλέον με το παραπάνω είναι καρφωμένο στα 60 Δεν έχω το παραμικρό Ούτε σε transition .(gtx 970/i7 2600)

Δημοσ.

γελαει ο κοσμος με το γραφικο κομματι....

ειτε τερμα low ειτε τερμα high...ολα on - ολα off, το σκαλωμα στο κεντρο του γηπεδου αναποφευκτο !

Δημοσ.

Ναι παιδια προφανως και δεν πρεπει να εχει να κανει με ρυθμισεις, καποια χοντρη πατατια πρεπει να παιζει και θα φτιαχτει λογικα με patch. Σε εμενα παντως με τις ρυθμισεις που εχουμε προαναφερει μονο στο σχολιασμο στην αρχη και στα cutscenes το κανει καμια φορα στο παιχνιδι ειναι ανεπαισθητο..

Δημοσ.

Καλημέρα insomniacs, ρε παιδιά έχω τρελά perfomance issues με το ΝΒΑ2Κ16, το 2κ15 το έτρεχα maxed out + dsr με σταθερό fps 60.

το φετινό laggarei απίστευτα και τα fps είναι δραααάμαααα. ακόμα και τα menu λαγκάρουν.....

το σύστημα μου είναι

amd fx 8350

nvidia GTX 980

DDR 16GB 1600MHZ

έχουν και άλλοι τέτοια προβλήματα? η είμαι μονος?? το witcher 3 το τρέχω φουλ + hairworks me 40+ fps.... plz HELP!!!

Δημοσ.

Δεν ειναι κακο να ριχνουμε και μια ματια πριν γραψουμε ενα ποστ. Μολις απο πανω σχολιαζω ακριβως αυτο, και εχει αναφερθει ουκ ολιγες φορες στο τοπικ..

Οχι δεν ειναι δικο σου προβλημα ειναι γενικοτερο και οπως σχολιασα δεν εχει να κανει προφανως με αποδοση, αλλα με καποιο προβλημα του παιχνιδιου.

Δημοσ.

+1 για το Online league , κανονιστε το καποιος ! :)

Υ.Γ. Ακομα δεν το επαιξα... τι τεραστιο download ειναι αυτο θεε μου...

Υ.Γ.2 Θελω Νικο Γκαλη στο επομενο NBA 2k :)  

Δημοσ.

Καλημέρα insomniacs, ρε παιδιά έχω τρελά perfomance issues με το ΝΒΑ2Κ16, το 2κ15 το έτρεχα maxed out + dsr με σταθερό fps 60.

το φετινό laggarei απίστευτα και τα fps είναι δραααάμαααα. ακόμα και τα menu λαγκάρουν.....

το σύστημα μου είναι

amd fx 8350

nvidia GTX 980

DDR 16GB 1600MHZ

έχουν και άλλοι τέτοια προβλήματα? η είμαι μονος?? το witcher 3 το τρέχω φουλ + hairworks me 40+ fps.... plz HELP!!!

Βάλε το supersampling στο 0 ή στο 1.

Δημοσ.

η κανονική έκδοση του παιχνιδιού μοιάζει καλύτερη λιγότερα προβλήματα σε stutter ανανεωμένο roster έλειπαν οι μισοί παίχτες από suns 2004. 

όσο το μαθαίνω το παιχνιδάκι τόσο περισσότερο μου αρέσει ωραία η αίσθηση στην άμυνα επιτέλους κάνουν μπλοκ στην επίθεση πρέπει να διαβάζεις τι γίνεται πως σε παίζει η άμυνα κάθε φορά να δεις τα miss match και να χτυπήσεις. εξαιρετικό το post μπορείς πολύ εύκολα να παίξεις.

δεν βλέπω πολύ διαβασμένη την άμυνα από cpu έχω rockets και τους έχω διαλύσει με τον Hakeem η μπάλα πάει στο post σε όλες τις επιθέσεις τελειωσε με 40 πόντους και έγινε ένα μόλις double team στο 2k15 έβλεπες πιο νωρίς αντίδραση ίσως επειδή παίζω στο pro level.

Δημοσ.

Σχετικά με το stutter, εμένα ενώ το 2k15 μου έκανε κάποιες φορές, το 2k16 παίζει πολύ καλά. Πέφτουν λίγο τα fps όταν δείχνει πανοραμικά το γήπεδο και κάνει stutter σε κάποια κοντινά, αλλά μέσα στο παιχνίδι μου είναι πολύ σταθερό (σε broadcast cam).

Δε θυμάμαι τώρα τι ρυθμίσεις ακριβώς έχω, αλλά δοκιμάστε να το βάλετε σε fullscreen windowed, κάπου είχα διαβάσει πως κάνει διαφορά. Supersampling και antialiasing τα έχω κατεβάσει όσο πάει αλλά δεν έχω και κανά πολύ δυνατό σύστημα. Γενικά παίξτε με τα settings.

Εμένα μου κάνει κάτι crashes μερικές φορές όταν φορτώνει από save και με πετάει έξω... φαντάζομαι θα το φτιάξουν σε patch.

Στα του παιχνιδιού... πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές.

Εμφανώς βελτιωμένο σε κάποια πράγματα το gameplay, αν και έχει και μερικά θεματάκια. Κλασικά, κάτι φτιάχνουν κάτι χαλάνε και αλλάζουν και κάποια controls για να μας μπερδεύουν.. ειδικά αυτό με το post το χω μπλέξει άπειρες φορές. Ή στο timeout που κατά λάθος το προσπερνάω.

Το γενικό αίσθημα πάντως είναι πως το ΑΙ παίζει αρκετά καλά χωρίς να σου δίνει αίσθηση ότι κλέβει. Η μεγαλύτερη χαζομάρα για μένα είναι πως αν σου βγουν στον αιφνιδιασμό, οι δικοί σου παίχτες δεν μαρκάρουν σωστά και 9 στις 10 φορές τρως καλάθι. Θετικό πάντως ότι αν πας γιούργια για μπάσιμο τις περισσότερες φορές σε κόβουν ή χάνεις τη μπάλα. Ειδικά τα κοψίματα τα έχουν βελτιώσει πολύ. Αναλόγως και με τον παίχτη... Έχουν φτιάξει αρκετά τη διαφοροποίηση ταχύτητας και ύψους.

Είπα να δω λίγο και το team relocation και έφαγα τρελό κόλημα με το σχεδιασμό γηπέδου, εμφανίσεων κτλ... Μιλάμε κορυφαίο το feature... άργησαν λίγο να το κάνουν και παίρνει και βελτίωση, αλλά και πάλι άπαιχτο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...