morgoth_gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό με τα σκριν το έχω δει και εγώ.. Αλλά συμβαίνει και αντίστροφα, όταν δηλαδή κάνω σκρίν με το 5αρι μου ψηλά στην ρακέτα και κοντά στο τρίποντο και επιλέγω να ρολάρει προς τα μέσα, φεύγει ανενόχλητος και η πάσα σε αυτόν είναι 99% καλάθι και φάουλ (σε all star πάντα). Το ίδιο και στο pick n pop που αν έχεις ψηλό που σουτάρει καλά βγάζεις καλάθι εύκολα (πχ Gasol ή Aldridge). Μεγάλο αρνητικό επίσης είναι και οι προσποιήσεις που λές ιδιαίτερα μέσα στο ποστ, φέτος είναι πρακτικά αδύνατο να κάνεις fake μέσα στο ποστ και να μην φάς τάπα/χάσεις την μπάλα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samcro_labros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 υπαρχει καποιο κλειδαδικο που να δεχεται paysafe? στο instant-game που προσπαθησα δν λειτουργει, προς το παρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αμάν, μη μου λες τέτοια. Εγώ σε αυτούς έλπιζα. Για να δοκιμάσω. edit: όντως, δεν το παίρνει. Βγάζει μήνυμα: The PIN you entered is not approved for payment at this dealer. For more information, in which dealers this PIN must be used, you will receive on our site. (μεταφρασμένο από γερμανικά) Κρίμας, μιας και με paysafe είχε και -5% έκπτωση. Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα να πληρώσω το instant gaming μέσω Skrill, ανεβάζοντας λεφτά στο balance του τελευταίου μέσω paysafe. Αλλά έχει προμήθεια 5.5% (βλ. 1,5 ευρώ επιπλέον στα ~30 του παιχνιδιού) άρα δεν αξίζει τον κόπο. Θα ψάξω για άλλο κλειδάδικο και θα επανέλθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samcro_labros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 το kinguin.gr μπορει να δεχεται, αλλα ανεβαινει στα 33 περιπου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Παρομοίως και το G2A marketplace (αγορά από τρίτο δηλαδή). Μόλις του βάλεις paysafe, από τα 30 ευρώ σε πάει στα 33,5 χωρίς καμία επεξήγηση για ποιο λόγο αυξήθηκε το ποσό. Δεν ολοκλήρωσα καν τη διαδικασία. Δοκιμάζω τώρα να κάνω αγορά με Eurobank virtual Visa και λέει πρέπει να με πάρουν τηλέφωνο για να επιβεβαιωθεί το transaction (δεν το έγραφε πριν πατήσω για πληρωμή, διαφορετικά δεν θα έμπαινα στον κόπο). Επίσης δεν έγραφε ότι υπάρχει και payment fee +1,4 ευρώ. Τεσπά, και στα 31,5 καλά είναι. Περιμένω, άντε να δούμε... edit: α τελικά δεν πήραν καν τηλέφωνο, μου το έστειλαν χύμα το κλειδί μετά από κανα πεντάλεπτο (κι ενώ το wait for call countdown είχε φτάσει στη μέση ήδη). Καλή φάση. Για να το βάλω στο Steam να δούμε τι θα γίνει... edit2: κομπλέ, κατεβαίνει τώρα. Έδωσαν μαζί και ένα DLC key που ούτε ξέρω τι κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Φοβερό, μόλις συνειδητοποίησα κατά τύχη (δεν το ήξερα) ότι τα Windows 10 έχουν ενσωματωμένο video capturing. Το λεγόμενο Game DVR. Το οποίο εκτός των άλλων γράφει διαρκώς τα τελευταία 30" του παιχνιδιού. Θα πέσει πολύ youtube φέτος, τόσο με τα highlights, όσο και με τα καντήλια. Κυρίως με τα καντήλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 υπαρχει καποιο κλειδαδικο που να δεχεται paysafe? στο instant-game που προσπαθησα δν λειτουργει, προς το παρον Instant gaming αν δεν κανω λαθος εχει εδρa Hong Kong και παιζει να ειναι ακομη πιο αυστηρα τα CC με τους εμπορους εκει. Παντως το fifa απο εκει το πηρα και το δεχθηκε με χρεωστικη μισθοδοσιας απο Eurobank πριν απο καμια εβδομαδα, παντα μεσω hipay wallet το οποιο το δεχεται και σε αλλα site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εννοείται ακόμα δεν έχει κατέβει, ανάθεμα τα 40GB του download... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikskarda Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Οπως εχω αναφερει και σε προηγουμενη σελιδα πατωντας το Icon Pass (με logitech gamepad) δεν εμφανιζονται τα συμβολα πανω απο τους παικτες. Τελικα φαινεται οτι υπαρχει ενα θεματακι ... http://forums.2k.com/showthread.php?3315011-Icon-Pass-Icons-weird-! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εννοείται ακόμα δεν έχει κατέβει, ανάθεμα τα 40GB του download... Θελει κατεβασμα ΞΑΝΑ; Δεν μπορεις να βαλεις τo directory και να το δει με ενα check integrity; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samcro_labros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αμάν, μη μου λες τέτοια. Εγώ σε αυτούς έλπιζα. Για να δοκιμάσω. edit: όντως, δεν το παίρνει. Βγάζει μήνυμα: (μεταφρασμένο από γερμανικά) Κρίμας, μιας και με paysafe είχε και -5% έκπτωση. Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα να πληρώσω το instant gaming μέσω Skrill, ανεβάζοντας λεφτά στο balance του τελευταίου μέσω paysafe. Αλλά έχει προμήθεια 5.5% (βλ. 1,5 ευρώ επιπλέον στα ~30 του παιχνιδιού) άρα δεν αξίζει τον κόπο. Θα ψάξω για άλλο κλειδάδικο και θα επανέλθω. ουτε το σκριλ δουλευει με paysafe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Θελει κατεβασμα ΞΑΝΑ; Δεν μπορεις να βαλεις τo directory και να το δει με ενα check integrity; Ε κοίτα, πιθανόν να δουλέψει. Δεν ξέρω όμως τι άλλο μπορεί να έχουν σκαλίσει στην έκδοση του μπάρμπα (πιθανώς τίποτα ή έστω κάποια λίγα αρχεία που θα τα ξανακατεβάσει), αλλά μιας και στο ενδιάμεσο δεν προλάβαινα να παίξω ούτως ή άλλως, είπα να το κατεβάσω εξ' ολοκλήρου από Steam. Κάτι λίγα τα έχει κρατήσει πάντως, πχ. τώρα που βάζω όνομα παίκτη θυμάται αυτά που είχα δηλώσει στην έκδοση του μπάρμπα. Περίεργο, νόμιζα πως είχα σβήσει τα πάντα. ουτε το σκριλ δουλευει με paysafe Μάλιστα. Άρα τελικά ίσως ο πιο σίγουρος τρόπος είναι με κάρτα, είτε virtual είτε κανονική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Tα ροστερ της Euroleague σε τι κατασταση ειναι; Εχουν τις μεταγραφες καλοκαιριου των ελληνικων ομαδων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μαλακα τι εφτιαξαν παλι τα παλικαρια.Τι να πω ,παιζω και δεν το πιστευω,Επος απλα.Το καλυτερο μπασκετ που εχουμε δει,κινησεις γραφικα[εκει πραγματικα με τις μηχανες που εχουμε τωρα δεν παει παραπανω το τερματησαν].Απιστευτο πραγματικα.ΑΑχ και να ειχε καλους server τι θα βλεπαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Τα ρόστερ της Ευρωλίγκα πρέπει να είναι τραγικά ως συνήθως. Αν και το ίδιο ισχύει σε κάποιο βαθμό και για αυτά του ΝΒΑ, αφού λέει ότι η τελευταία ανανέωση είναι 30 Ιουλίου. Για τα τελευταία θα βγάλουν σίγουρα update σύντομα (αν δεν υπάρχει ήδη). Για την Ευρωλίγκα όμως ποιος ξέρει. Ελπίζω τουλάχιστον η κατάσταση να είναι καλύτερη από την περσινή, όταν το μοναδικό update βγήκε κάπου Απρίλη-Μάη. Όσο για το παιχνίδι, σήμερα ασχολήθηκα μόνο με το MyCareer. 3 αγώνες στο λύκειο, state championship, πήγα στο Michigan, έπαιξα ένα αγώνα και μετά έβαλα My Park. Εννοείται έχουμε τις κλασικές ομορφιές παίκτες με 400+ αγώνες σε ελάχιστες μέρες (ώρες!) παιχνιδιού, αρκετοί overall 99 με... level 1 αφού προφανώς πλήρωσαν για να ανεβάσουν τον παίκτη κλπ. Δεν είχε ιδιαίτερο lag, αλλά ακόμα και στο 4vs4 (που δεν υπήρχε πέρσι), δεν είναι μπάσκετ αυτό που παίζεται. Ο καθένας κάνει ό,τι παπαριά του κατέβει στην κεφάλα του. Τεσπά, δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο. Αύριο θα συνεχίσω τις δοκιμές Pelikans vs Raptors. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα