Προς το περιεχόμενο

NBA 2k16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλησπερα, προχθες κατεβασα το παιχνιδι μεσω steam και μου πεταει error a9b8022b cant connect to online services. Εχω ψαξει αρκετα μπορω να πω και δεν βρισκω τιποτα. Το εχει αντιμετωπισει καποιος;

Επεξ/σία από titanforce
Δημοσ.
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, προχθες κατεβασα το παιχνιδι μεσω steam και μου πεταει error a9b8022b cant connect to online services. Εχω ψαξει αρκετα μπορω να πω και δεν βρισκω τιποτα. Το εχει αντιμετωπισει καποιος;

Νομίζω το είχα παλιά. Κάνε ένα restart το router σου...

Δημοσ.

Νομίζω το είχα παλιά. Κάνε ένα restart το router σου...

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις θα το τσεκαρω σε λιγο που θα εχω χρονο.

Δημοσ.

Το είχα πάθει και έγω, ακριβώς αυτό το πρόβλημα αλλά διαφορετικό error code. Τελικά έφταιγε ένα καθαρισμός με ccleaner Που είχα κάνει πριν το κάνω εγκατάσταση. είχα δοκιμάσει άπειρα reinstalls του παιχνιδιού χωρίς αποτέλεσμα και στο τέλος έκανα φορμάτ (για άσχετο λόγο) και τελικά έφτιαξε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια εκανα restart και δεν δουλεψε. Επισης προσπαθησα να το κανω port forward αλλα μου πεταει length error στο προγραμμα οταν παω να κανω update router.

update: τελικα εκανα port forward αλλα το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει.

Επεξ/σία από titanforce
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα αφού διάλεξα ροστερ (με το Y) πριν την έναρξη παιχνιδιού , πλέον όταν διαλέγω ομάδες ή οταν βλέπω τα ροστερ στους παίκτες που δεν έχει αληθινή φωτογραφία δεν εμφανίζει τίποτα σε κανέναν. Υπάρχει κάποια λύση ή γνωρίζει κάποιος πως γίνεται επαναφορά;

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα αφού διάλεξα ροστερ (με το Y) πριν την έναρξη παιχνιδιού , πλέον όταν διαλέγω ομάδες ή οταν βλέπω τα ροστερ στους παίκτες που δεν έχει αληθινή φωτογραφία δεν εμφανίζει τίποτα σε κανέναν. Υπάρχει κάποια λύση ή γνωρίζει κάποιος πως γίνεται επαναφορά;

Αν κλείσεις και ξανανοίξεις το παιχνίδι, φορτώνει τα κανονικά roster πάλι. Δοκίμασέ το.

Δημοσ.

Αν κλείσεις και ξανανοίξεις το παιχνίδι, φορτώνει τα κανονικά roster πάλι. Δοκίμασέ το.

Οι παίκτες εξακολουθούν να μην εμφανίζονται όμως. Ούτε η φωτογραφία του προφίλ μου υπάρχει. Μαύρο τετραγωνάκι έχει.

Να φταίει η gpu; Έχω την gtx 770 oc

Δημοσ.

ή uninstall drivers με ddu και ξανά install... και τελική λύση uninstall το παιχνίδι τελείως και ξανά install... μέχρι την τελική τελική λύση, που είναι το format :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ειπα και εγω να το αγορασω σε μια καλη τιμουλα να παιξω λιγο μεχρι να ασχοληθω με το 2k17 και ξεκινωντας το παιχνιδι μου δημιουργησε απο αστιγματισμο στα ματια καταρακτη!!Ελεος!

Δημοσ.

προσπαθω να βαλω σ'ενα παλιοτερο 2k ξεχωριστα controls για αμυνα και επιθεση στο πληκτρολογιο αλλα οταν αλλαζω την αμυνα αλλαζουν και τα αντιστοιχα κουμπια στην επιθεση.Μπορω να τα βαλω οπως θελω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...