Hiddenite Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα απέκτησα και εγώ το παιχνίδι αλλά διαπίστωσα ένα σημαντικό λάθος στα πρώτα λεπτά. Π.χ. έχει τον Διαμαντίδη δεξιόχειρα. Αυτό μπορώ να το αλλάξω; Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω 《οπωσδήποτε》πριν ξεκινήσω να παίζω online; Δεκτές και τυχόν άλλες πληροφορίες -οδηγίες. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billvwrulez Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα απέκτησα και εγώ το παιχνίδι αλλά διαπίστωσα ένα σημαντικό λάθος στα πρώτα λεπτά. Π.χ. έχει τον Διαμαντίδη δεξιόχειρα. Αυτό μπορώ να το αλλάξω; Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω 《οπωσδήποτε》πριν ξεκινήσω να παίζω online; Δεκτές και τυχόν άλλες πληροφορίες -οδηγίες. Ευχαριστώ Ενταξει λογικο ειναι δε νομιζω να εχουν μελετησει τον Διαμαντιδη ετσι ωστε να τον βαλουν αριστεροχειρα ... Νομιζω πως δε μπορεις να το αλλαξεις ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superoskilo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Καλησπερα ενω επαιζα κσνονικα 2κ2016 στο ιντερνετ , δε μπορω να συνδεθω.. Κατι για το λογαριασμο μου βγαζει πριν καν μπω στο παιχνιδι. 2 χρονια μπαινω κανονικα .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Ναι, τι σου βγάζει για το λογαριασμό σου; Το έχεις ψάξει στο Google να δεις αν το έχουν κι άλλοι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ναι, τι σου βγάζει για το λογαριασμό σου; Το έχεις ψάξει στο Google να δεις αν το έχουν κι άλλοι; πάντως δύσκολο να παίζει 2 χρόνια το 16,δεν έχει ούτε χρόνο που βγήκε και πόσο μάλλον το 2k2016 troll mood:ON 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ναι, τι σου βγάζει για το λογαριασμό σου; Το έχεις ψάξει στο Google να δεις αν το έχουν κι άλλοι; όντως υπάρχει πρόβλημα με το παιχνίδι, εγώ δε μπορώ να συνδεθώ στους servers και λαμβάνω error code efeab30c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J0HN Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εγώ έπαιξα κανονικά 2 παιχνίδια σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εγώ έπαιξα κανονικά 2 παιχνίδια σήμερα. εγώ λέω ότι υπάρχει πρόβλημα να συνδεθεί στους servers της 2k και κατ επέκταση να μπορείς να αγοράσεις πόντους, να κάνεις download παλαιότερα saves, να κάνεις download τα live rosters κλπ. Το παιχνίδι τυπικά παίζει αλλά σε offline mode. Τώρα πριν λίγο τελείωσε το install λόγω ενός φορμάτ που είχα κάνει και δε μπορώ να κτεβάσω τα save files μου λόγω αυτού του προβλήματος. Πάντως μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι δεν τα αποθήκευσε στο steam όπως με τα άλλα games μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J0HN Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Online match επαιξα μεσα απο το play now. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Online match επαιξα μεσα απο το play now. χμμμμ, δεν καταλαβαίνω τότε... καλά έτσι και αλλιώς το έβαλα να ξαναγίνει Install μπας και φτιάξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J0HN Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 χμμμμ, δεν καταλαβαίνω τότε... καλά έτσι και αλλιώς το έβαλα να ξαναγίνει Install μπας και φτιάξει Χαρά στο κουράγιο σου τοσα GB. Εγώ το έχω σε άλλο σκληρό από αυτόν του λειτουργικού για να κάνω απλά επαλήθευση δεδομένων άμα κανω format κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Χαρά στο κουράγιο σου τοσα GB. Εγώ το έχω σε άλλο σκληρό από αυτόν του λειτουργικού για να κάνω απλά επαλήθευση δεδομένων άμα κανω format κλπ... τι άλλο να κάνω, είναι εντελώς unplayable έτσι, χωρίς multiplayer, χωρίς Live rosters και το κυριότερο χωρίς τα saves μου σε καριέρα και GM. Τα saves υπάρχουν αλλά αν δε συνδεθεί στο σέρβερ δεν τα συγχρονίζει. Βέβαια έμαθα πλέον και θα κρατάω δικό μου Backup στα saves οπως παλιά, καλόμαθα βλέπεις με το steam και το 2k που τα κάνουν Online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J0HN Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Αν εννοείς το θέμα με τα saves, επειδή πριν δεν το κατάλαβα, εμένα κόλλαγε στο 1% και έφταιγε το antivirus. Την πρώτη φορά που τρέχω νέα εγκατάσταση απενεργοποιώ το antivirus για να κανει τον συγχρονισμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 το save είναι εκεί απλά για να το φορτώσει την πρώτη φορά και να το αποθηκεύσει τοπικά μου λέει ότι πρέπει να είμαι συνδεδεμένος με το σερβερ. δοκίμασα να κάνω συγχρονισμό και με κλειστό antivirus αλλά δεν άλλαξε κάτι. πάντως είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα, είχα κάνει φορμάτ 2 3 φορές και πάντα έμπαινε μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Τίποτα, ξανά τα ίδια errors πέρνω, και με την καινούρια εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα