Προς το περιεχόμενο

NBA 2k16

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα απέκτησα και εγώ το παιχνίδι αλλά διαπίστωσα ένα σημαντικό λάθος στα πρώτα λεπτά. Π.χ. έχει τον Διαμαντίδη δεξιόχειρα. Αυτό μπορώ να το αλλάξω; Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω 《οπωσδήποτε》πριν ξεκινήσω να παίζω online;

Δεκτές και τυχόν άλλες πληροφορίες -οδηγίες.

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα απέκτησα και εγώ το παιχνίδι αλλά διαπίστωσα ένα σημαντικό λάθος στα πρώτα λεπτά. Π.χ. έχει τον Διαμαντίδη δεξιόχειρα. Αυτό μπορώ να το αλλάξω; Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω 《οπωσδήποτε》πριν ξεκινήσω να παίζω online;

Δεκτές και τυχόν άλλες πληροφορίες -οδηγίες.

Ευχαριστώ

Ενταξει λογικο ειναι δε νομιζω να εχουν μελετησει τον Διαμαντιδη ετσι ωστε να τον βαλουν αριστεροχειρα ... Νομιζω πως δε μπορεις να το αλλαξεις ...

Καλησπερα ενω επαιζα κσνονικα 2κ2016 στο ιντερνετ , δε μπορω να συνδεθω..

Κατι για το λογαριασμο μου βγαζει πριν καν μπω στο παιχνιδι.

2 χρονια μπαινω κανονικα ..

• Like 1

Ναι, τι σου βγάζει για το λογαριασμό σου; Το έχεις ψάξει στο Google να δεις αν το έχουν κι άλλοι;

πάντως δύσκολο να παίζει 2 χρόνια το 16,δεν έχει ούτε χρόνο που βγήκε :P και πόσο μάλλον το 2k2016 :-D :P

troll mood:ON

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ναι, τι σου βγάζει για το λογαριασμό σου; Το έχεις ψάξει στο Google να δεις αν το έχουν κι άλλοι;

όντως υπάρχει πρόβλημα με το παιχνίδι, εγώ δε μπορώ να συνδεθώ στους servers και λαμβάνω error code 

efeab30c 

Εγώ έπαιξα κανονικά 2 παιχνίδια σήμερα.

εγώ λέω ότι υπάρχει πρόβλημα να συνδεθεί στους servers της 2k και κατ επέκταση να μπορείς να αγοράσεις πόντους, να κάνεις download παλαιότερα saves, να κάνεις download τα live rosters κλπ. Το παιχνίδι τυπικά παίζει αλλά σε offline mode. Τώρα πριν λίγο τελείωσε το install λόγω ενός φορμάτ που είχα κάνει και δε μπορώ να κτεβάσω τα save files μου λόγω αυτού του προβλήματος. Πάντως μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι δεν τα αποθήκευσε στο steam όπως με τα άλλα games μου

Online match επαιξα μεσα απο το play now.

χμμμμ, δεν καταλαβαίνω τότε... καλά έτσι και αλλιώς το έβαλα να ξαναγίνει Install μπας και φτιάξει

χμμμμ, δεν καταλαβαίνω τότε... καλά έτσι και αλλιώς το έβαλα να ξαναγίνει Install μπας και φτιάξει

Χαρά στο κουράγιο σου τοσα GB. Εγώ το έχω σε άλλο σκληρό από αυτόν του λειτουργικού για να κάνω απλά επαλήθευση δεδομένων άμα κανω format κλπ...

Χαρά στο κουράγιο σου τοσα GB. Εγώ το έχω σε άλλο σκληρό από αυτόν του λειτουργικού για να κάνω απλά επαλήθευση δεδομένων άμα κανω format κλπ...

τι άλλο να κάνω, είναι εντελώς unplayable έτσι, χωρίς multiplayer, χωρίς Live rosters και το κυριότερο χωρίς τα saves μου σε καριέρα και GM. Τα saves υπάρχουν αλλά αν δε συνδεθεί στο σέρβερ δεν τα συγχρονίζει. Βέβαια έμαθα πλέον και θα κρατάω δικό μου Backup στα saves οπως παλιά, καλόμαθα βλέπεις με το steam και το 2k που τα κάνουν Online

Αν εννοείς το θέμα με τα saves, επειδή πριν δεν το κατάλαβα, εμένα κόλλαγε στο 1% και έφταιγε το antivirus. Την πρώτη φορά που τρέχω νέα εγκατάσταση απενεργοποιώ το antivirus για να κανει τον συγχρονισμο.

το save είναι εκεί απλά για να το φορτώσει την πρώτη φορά και να το αποθηκεύσει τοπικά μου λέει ότι πρέπει να είμαι συνδεδεμένος με το σερβερ. δοκίμασα να κάνω συγχρονισμό και με κλειστό antivirus αλλά δεν άλλαξε κάτι. πάντως είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα, είχα κάνει φορμάτ 2 3 φορές και πάντα έμπαινε μια χαρά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...