AlienTechGR Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα και από μένα, παίδες. Αξίζει να το δοκιμάσω στο PC που έχω στην υπογραφή μου;; Δεν έχω θέμα να το παίξω και σε 640x480, αρκεί να είναι playable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα και από μένα, παίδες. Αξίζει να το δοκιμάσω στο PC που έχω στην υπογραφή μου;; Δεν έχω θέμα να το παίξω και σε 640x480, αρκεί να είναι playable. το σηκώνει το lg g4? αα για το pc λεσ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 το σηκώνει το lg g4? αα για το pc λεσ Το NBA 2k14 το σηκώνει πάντως... Θα μου πεις "Τι συγκρίνεις ρε κεφτέ, έχει καμία σχέση το 2k14 με το 2k15/2k16;;" Με βλέπω να τσιμπάω κάνα Xbox 360. Ναι είναι last gen αλλά από το τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Θα μου πεις "Τι συγκρίνεις ρε κεφτέ, έχει καμία σχέση το 2k14 με το 2k15/2k16;;" ναι είναι ακριβώς τα ίδια,ξανά και ξανά και ξανά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nerazzurri Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, μήπως γνωρίζεται εάν πρόκειται το NBA2K16 να μπει σε προσφορά στα steamsales σε λίγες ημέρες? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, μήπως γνωρίζεται εάν πρόκειται το NBA2K16 να μπει σε προσφορά στα steamsales σε λίγες ημέρες? Ευχαριστώ! πληροφορίες εντός! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 πληροφορίες εντός! χαχαχα σόρρυ είμαι κακός αλλά ..... ήταν αστείο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nerazzurri Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Πιστεύεις δεν προσπάθησα να κάνω μια αναζήτηση στο google σχετικά με το θέμα? Και αν πιστεύεις ότι πάλι δεν έκανα, γιατί δεν εκμεταλλεύεσαι το χρόνο σου γράφοντας κάτι χρήσιμο?Μεγάλοι μάγκες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Πιστεύεις δεν προσπάθησα να κάνω μια αναζήτηση στο google σχετικά με το θέμα? Και αν πιστεύεις ότι πάλι δεν έκανα, γιατί δεν εκμεταλλεύεσαι το χρόνο σου γράφοντας κάτι χρήσιμο? Μεγάλοι μάγκες.. Το google πάντως ξέρει καλύτερα από εμάς. Αν δεν έβγαλε αποτελέσματα, τότε ούτε εδώ θα ξέρει κάποιος. Πάντως γιατί περιμένεις steam sales και δεν το αγοράζεις από κλειδάδικο που είναι πιο φτηνό απ' όσο θα είναι στο steam ακόμα και σε sales. Εξάλλου, key για steam θα πάρεις και θα το έχεις στην βιβλιοθήκη σου... http://www.dlgamer.us/download-nba_2k16-pc_games-p-30230.html https://www.instant-gaming.com/en/833-buy-key-steam-nba-2k16/ Το δεύτερο είναι 100% αξιόπιστο. Το πρώτο δεν το έχω δοκιμάσει. Γενικά, δες εδώ. Τα πρώτα που είναι πολύ φτηνά δεν είναι το παιχνίδι αλλά το pre order bonus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nerazzurri Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Το google πάντως ξέρει καλύτερα από εμάς. Αν δεν έβγαλε αποτελέσματα, τότε ούτε εδώ θα ξέρει κάποιος. Πάντως γιατί περιμένεις steam sales και δεν το αγοράζεις από κλειδάδικο που είναι πιο φτηνό απ' όσο θα είναι στο steam ακόμα και σε sales. Εξάλλου, key για steam θα πάρεις και θα το έχεις στην βιβλιοθήκη σου... http://www.dlgamer.us/download-nba_2k16-pc_games-p-30230.html https://www.instant-gaming.com/en/833-buy-key-steam-nba-2k16/ Το δεύτερο είναι 100% αξιόπιστο. Το πρώτο δεν το έχω δοκιμάσει. Γενικά, δες εδώ. Τα πρώτα που είναι πολύ φτηνά δεν είναι το παιχνίδι αλλά το pre order bonus. Σε ευχαριστώ καταρχήν για την απάντηση και τη βοήθεια. Σίγουρα αν δεν εμφανίσει το Google κάτι είναι δύσκολο να ξέρει η πλειοψηφία όμως ο καθένας έχει τις πληροφορίες του που ίσως μπορούν κάπως να βοηθήσουν. Να σου πω την αλήθεια δεν αγοράζω συχνά από ίντερνετ, μόνο μέσω του steam και του gamersgate έχω αγοράσει. Εν μέρη έχεις δίκαιο για το κλειδί steam που υπάρχει σε καλύτερες τιμές ακόμη και τώρα σε άλλα σάιτ απλά έχω κάποιες αμφιβολίες με μερικά ηλεκτρονικά καταστήματα γιαυτό δεν προχωράω σε αγορά πχ. από G2A. ( όχι όλοι, έστω ένα μικρό ποσοστό που μπορεί να μην είναι ασφαλές ). Θα ρίξω μια ματιά στα σαιτ που μου έστειλες πάντως να είσαι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Το G2A πάντως είναι εγγύηση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δεν καταλαβαίνω αυτή την φοβία να αγοράσεις από κλειδάδικα... τόσοι αγοράζουμε χρόνια και όλα πάνε καλά. Τόσα reviews υπάρχουν και feedback. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billvwrulez Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Καλησπερα παιδια στο δευτερο site λεει out of stock στο πρωτο λεει in stock εχει δοκιμασει κανεις να αγορασει απο το πρωτο site ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Για να λέει out of stock, ουτε καν. Μην μπεις στον κόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Καλησπερα παιδια στο δευτερο site λεει out of stock στο πρωτο λεει in stock εχει δοκιμασει κανεις να αγορασει απο το πρωτο site ?? Απ' ό,τι είδα με λίγο ψάξιμο το dlgamer είναι official retailer οπότε «κανονικά» πρέπει να είναι πιο έμπιστο από κλειδάδικα. Αλλά μέχρι προχθές το είχε στα steam sales 10€, γιατί δεν το πήρες από κει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα