Προς το περιεχόμενο

NBA 2k16

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ το πήρα 20 ευρα και νομίζω ότι με ένα 50 ωρο gameplay άξιζε τα λεφτά που έδωσα...βέβαια δεν ειμαι και πολύ σχετικός με το παιχνίδι αλλά είναι αρκετά ευχάριστο να περνάς την ώρα σου(σε αντίθεση πχ με φιφα pro που ήθελα να τελειώσει το gameplay να ασχοληθώ με scouting κλπ)

Ναι... για να παίξεις casual παιχνιδάκια είναι φανταστικό. Όταν όμως έχεις ξεκινήσει με τον γείτονα ένα μεγάλο rivalry και κλείνεις 4ωρα παίζοντας NBA και φεύγουν χειριστήρια στον τοίχο από τσαντίλα.... δεν θες το παιχνίδι να σου καταστρέφει τα matchups ή να κάνει άλλες τέτοιες χαζομάρες... τρελαίνεσαι!

Και φαντάζομαι και ο nzeppos που παίζει σε ακόμα πιο pro επίπεδο... πρέπει να παίζεις με ζάναξ για να μην σπάσεις κάτι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators

Εδώ μπορείς να δεις πολλούς (ελεγχόμενους από το ΑΙ) αμυντικούς να μαρκάρουν/σκρινάρουν ο ένας τον άλλον και να τρακάρουν μεταξύ τους σαν κριάρια, όταν ο επιθετικός αλωνίζει:

Εκεί ειδικά που περπατάει για λίγο:

ab9fA0c.png

:lol: :lol:

• Like 1

Ναι... για να παίξεις casual παιχνιδάκια είναι φανταστικό. Όταν όμως έχεις ξεκινήσει με τον γείτονα ένα μεγάλο rivalry και κλείνεις 4ωρα παίζοντας NBA και φεύγουν χειριστήρια στον τοίχο από τσαντίλα.... δεν θες το παιχνίδι να σου καταστρέφει τα matchups ή να κάνει άλλες τέτοιες χαζομάρες... τρελαίνεσαι!

Και φαντάζομαι και ο nzeppos που παίζει σε ακόμα πιο pro επίπεδο... πρέπει να παίζεις με ζάναξ για να μην σπάσεις κάτι.

Φίλε πραγματικά, δεν θυμάμαι πόσες φορές είπα μέσα μου "τώρα είμαι ήρεμος, έχω μία ώρα να κάτσω να παίξω 2 αγώνες στο 2k με την ησυχία μου, το έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να γίνει θα το παίξω ζεν, δεν θα επιτρέψω να με ταράξει τίποτα, όσα φάμε κι όσα βάλουμε".

Μισή ώρα αργότερα θέλω να σουτάρω το PC από το παράθυρο και η πίεση έχει πάει στο 25. Ε, έγινε μία, έγινε δύο, έγινε ογδονταέξι, στο τέλος έφαγε ένα uninstall και ησύχασα.

• Like 2

Ενώ στο Fifa θεωρώ ότι είναι καλός παίκτης, στο ΝΒΑ2Κ εξακολουθώ να είμαι πολύ κάτω του μετρίου.Αυτό συμβαίνει γιατί η εκμάθηση του είναι πολύ δύσκολη. Στο Fifa ακόμα και χωρίς ντριμπλες μπορείς να φτάσεις 2-3 div, στο NBA2K αν δεν μάθεις να παίζεις με συστήματα και να κάνεις συνεχείς εναλλαγές σε αυτά θα χάσεις. Όταν παίζω χύμα μπάσκετ και χωρίς οργάνωση σίγουρα δεν θα κερδίσω. Θα ήταν χρήσιμο να ανεβάσουμε video από το παιχνίδι ώστε να δούμε πως παίζει ο καθένας.Επίσης αν κάποιες νιώθει πως τον κοροϊδεύει ο υπολογιστής μπορεί να παίζει σε χαμηλότερη δυσκολία, αυτό κάνω και εγώ. Τέλος το να επιμένει κάποιος να παίζει με την τηλεοπτική κάμερα είναι βίτσιο που δεν το κατανοώ.

Δεν ξερω αν εχει ειπωθει εδω μεσα η διαφορα του 2Κ15 με το 2Κ16 αλλα αν θελει καποιος ας μου πει αν αξιζει η μεταβαση απο το 15(το εχω ψιλολιωσει)στο 16...η να περιμενω το 2Κ17?και το 15 εχει τα θεματακια του αλλα απ οσο μπορεσα να διαβασω εδω μεσα για το 16 αντι να το ευχαριστιεσαι γι κανα 4ωρακι κατι για πιεση 25 βλεπω κλπ... μην παρω το 2Κ16 και αναγκαζομαι να αγοραζω χειρηστηρια...με το 15 παντως δεν ειχα καμια απωλεια!!αμα ειναι να βγαλω την πλαστικη μπασκετα που εχω του MJ και να περιμενω το 17....ευχαριστω εκ των προτερων!!

Προσωπική γνώμη, μείνε με το 15 και περίμενε. ΑΝ το 17 είναι αξιοπρεπες, καλώς.

Αυτο σκεφτομαι κι εγω ωστε οταν βγει το 17 και οντως αν ειναι αξιοπρεπες(αν και απ οτι βλεπω εφησυχαστηκαν εκει στην 2Κ χωρις ανταγωνισμο)  να μπορω να καταλαβω τις διαφορες με αποχη απο το 16..παντως το 15 που παιζω με sliders που εχει αναφερει και ο nzeppos το site ειναι δυνατο και με κραταει ακομα...ευχαριστω παντως για την βοηθεια..

Το 16 είναι σίγουρα καλύτερο από το 15. Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει να το αγοράσεις τέτοια εποχή. εκτός πια κι αν το βρεις 10 ευρώ και έχεις σκοπό να παίζεις όλο το καλοκαίρι.

Κατά τ' άλλα ξεκίνησαν τα preorder του 2k17 στο Xbox One, η μοναδική έκδοση που διατίθεται είναι μια gold τρεχαγύρευε. Μόνο 110 ευρώ. Πάρε κόσμε.

Το 16 είναι σίγουρα καλύτερο από το 15. Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει να το αγοράσεις τέτοια εποχή. εκτός πια κι αν το βρεις 10 ευρώ και έχεις σκοπό να παίζεις όλο το καλοκαίρι.

Κατά τ' άλλα ξεκίνησαν τα preorder του 2k17 στο Xbox One, η μοναδική έκδοση που διατίθεται είναι μια gold τρεχαγύρευε. Μόνο 110 ευρώ. Πάρε κόσμε.Αν

Αν το παρω θα το παρω σε ΧΟΝΕ μεταχειρισμενο το 16 αλλα δεν ξερω αν αξιζει τα 30-40Ε..Preorder ΔΕΝ κανω αν δεν το δω η εστω το παιξω λιγο...αν ειναι να ξανακουτουλανε μεταξυ τους οι παιχτες και γενικα αυτα που βλεπω στο 16 ουτε καν..δεν γινεται να μη τις βλεπουν αυτες τις παρωδιες..ενταξει παιχνιδι ειναι αλλα ας βρουν αλλο τροπο να κοροιδεψουν με την ΑΙ...οχι με τα βασικα ομως...στο τελευταιο βιντεακι στην προηγουμενη σελιδα  που κανει στην ακρη ο παιχτης και κουτουλανε οι 3 μεταξυ του μου θυμησε τον Harden οταν ''κανει''αμυνα..γελαει ο κοσμος δηλαδη...

μαθήματα άμυνας,που κερδίζουν παιχνίδια..

Στην 1η περίοδο ήμουν στο -16.

Στην 2η ήμουν -7

Στην 3η πέρασα μπροστά σχετικά γρήγορα με +1,καλάθι καλάθι πήγαινε.Όμως με μερικές βιαστικές επιθέσεις,που ήταν και λάθος έκλεισε στο -12.

Στην 4η σας δίνω τα τελευταία 2.30 περίπου λεπτά,από το θαύμα της άμυνας που ξεκίνησα να παίζω με ευτυχώς λάθη που δε πλήρωσα.Οι επιθέσεις που έκαναν ήταν σχεδόν ολόκληρες των 24sec

(σχοράτεμε δε το βρήκα στο ps4 να το βάλω :P )

• Like 2

μαθήματα άμυνας,που κερδίζουν παιχνίδια..

Στην 1η περίοδο ήμουν στο -16.

Στην 2η ήμουν -7

Στην 3η πέρασα μπροστά σχετικά γρήγορα με +1,καλάθι καλάθι πήγαινε.Όμως με μερικές βιαστικές επιθέσεις,που ήταν και λάθος έκλεισε στο -12.

Στην 4η σας δίνω τα τελευταία 2.30 περίπου λεπτά,από το θαύμα της άμυνας που ξεκίνησα να παίζω με ευτυχώς λάθη που δε πλήρωσα.Οι επιθέσεις που έκαναν ήταν σχεδόν ολόκληρες των 24sec

(σχοράτεμε δε το βρήκα στο ps4 να το βάλω :P )

Ούρλιαξες από χαρά στο τέλος;;!!

Ούρλιαξες από χαρά στο τέλος;;!!

Επειδή ήταν αργά,απλώς πετάχτηκα πάνω να ουμε..και λεω όπα κουνάω την οθόνη αλλά είχε shake effect από το παιχνίδι :P

Είχε ένταση πάντως.

Έχω κερδίσει και έχω χάσει με buzzerbeater αρκετές φορές και πραγματικά δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν έχω παράπονο από το παιχνίδι. Νευριάζω μόνο που χάνω τρίποντα με perfect release :P αλλά μετά το ξεπερνάω. Εγώ δεν παίζω ποτέ απέναντι στο CPU. Παίζω στα online modes και αν βλέπω δυσλειτουργίες στην άμυνα παίζω offball και το διορθώνω. Το παιχνίδι το έχω χαρεί πάρα πολύ και έχω γράψει 291 ώρες. Το πρόβλημα μου έχει να κάνει με την κάρτα γραφικών όπως αναφέρθηκε και από άλλο παραπάνω. Σε γενικές γραμμές το έχω φτιάξει κι αυτό. Όποιος θέλει να με προσθέσει στο steam γιατί εγώ δεν μπορώ είμαι ο john93greek2k16.

Έχω κερδίσει και έχω χάσει με buzzerbeater αρκετές φορές και πραγματικά δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν έχω παράπονο από το παιχνίδι. Νευριάζω μόνο που χάνω τρίποντα με perfect release :P αλλά μετά το ξεπερνάω. Εγώ δεν παίζω ποτέ απέναντι στο CPU. Παίζω στα online modes και αν βλέπω δυσλειτουργίες στην άμυνα παίζω offball και το διορθώνω. Το παιχνίδι το έχω χαρεί πάρα πολύ και έχω γράψει 291 ώρες. Το πρόβλημα μου έχει να κάνει με την κάρτα γραφικών όπως αναφέρθηκε και από άλλο παραπάνω. Σε γενικές γραμμές το έχω φτιάξει κι αυτό. Όποιος θέλει να με προσθέσει στο steam γιατί εγώ δεν μπορώ είμαι ο john93greek2k16.

There are no results that match your search

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...