Jastonas Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Αν θέλει κανείς να με κάνει add, νομίζω αυτό είναι το steam id μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J0HN Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Αν θέλει κανείς να με κάνει add, νομίζω αυτό είναι το steam id μου. Καλησπερα! Επειδή το παιχνίδι το εξαργυρωσα με κωδικό και δεν έχω χαλάσει αλλά λεφτά στο steam δεν με αφήνει να κάνω add. Αν μπορείς κάνε με. Είμαι ο john93greek2k16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 παιδια εχω ενα θεμα με το game πιο παλια που ειχα nvdia 750ti το παιχνιδι ετρεχε καρφομενο στα 60fps ενω τωρα με την 270χ πεφτει συνεχεια στα 45 εχεις κανενας αλλο θεμα με amd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J0HN Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 παιδια εχω ενα θεμα με το game πιο παλια που ειχα nvdia 750ti το παιχνιδι ετρεχε καρφομενο στα 60fps ενω τωρα με την 270χ πεφτει συνεχεια στα 45 εχεις κανενας αλλο θεμα με amd? Καλησπέρα ! Έχω την 280Χ. Η κάρτα με ταλαιπώρησε πάρα πολύ με artifacts, framedrops και RSOD και στο NBA 2K16 και στο Battlefield 4. Τελικά σε εμένα το πρόβλημα λύθηκε με underclocking. Θα μου πεις ότι δεν είναι λογική να μειώνεις τα ρολόγια της κάρτας, αλλά τελικά αποδείχθηκε marketing η όλη ιστορία. Όσον αφορά την 280Χ έκαναν rebrand την 7970 και ανέβασαν τα ρολόγια σε βαθμό που δεν είναι stable. Έχω καλύτερες επιδόσεις πλέον και μόνο ένα τυχαίο RSOD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 ειχα και γω την 280 απλα θελει underclock η μνημη μηπως εχει καμια σχεση οτι η nvidia ποστηριζει physics και ετσι βοηθαει την cpu? γτ με τον 3258 ειμαι οριακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Με R290X πάντως δεν είχα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nath2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Καλησπέρα Είναι το πρώτο 2κ που ασχολούμαι...είναι φυσιολογικό στο hall of fame να τρώω 20 πόντους από όλους(παίζω season με clippers και είμαι 1-15 νομίζω) και να χάνω συνέχεια; Τι θα λέγατε να προσπαθήσω να βελτιώσω που είναι σημαντικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αφού είναι το πρώτο 2k σου, γιατί παίζεις σε HoF; Εδώ πολλοί από εμάς που ασχολούμαστε με το 2k εδώ και ~15 χρόνια, δεν βάζουμε επίπεδα πάνω από All Star (τα περισσότερα αξιοπρεπή customer sliders στα γνωστά forum αφορούν αποκλειστικά σε Pro και All Star). Η μεγαλύτερη δυσκολία δεν κάνει το παιχνίδι πιο ρεαλιστικό, απλώς το αντίπαλο ΑΙ κλέβει περισσότερο από το συνηθισμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nath2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αφού είναι το πρώτο 2k σου, γιατί παίζεις σε HoF; Εδώ πολλοί από εμάς που ασχολούμαστε με το 2k εδώ και ~15 χρόνια, δεν βάζουμε επίπεδα πάνω από All Star (τα περισσότερα αξιοπρεπή customer sliders στα γνωστά forum αφορούν αποκλειστικά σε Pro και All Star). Η μεγαλύτερη δυσκολία δεν κάνει το παιχνίδι πιο ρεαλιστικό, απλώς το αντίπαλο ΑΙ κλέβει περισσότερο από το συνηθισμένο. Το έκανα με την λογική ότι θα γίνω καλύτερος...όσον αφορά τα sliders τα εχω αφημένα εκει που τα εχει το παιχνίδι...υπάρχει κάποιος οδηγός να βοηθηςει να τα ρυθμίσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δες εδώ: http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-basketball-sliders/ Τα sliders τα ανέφερα ως παράδειγμα, δεν χρειάζεται ντε και σώνει να τα αλλάξεις (άσχετα αν οι περισσότεροι το κάνουν). Το θέμα είναι πως το HoF παραείνει δύσκολο επίπεδο για όποιον παίζει το παιχνίδι για πρώτη φορά και δεν γνωρίζει τα χούγια του 2k16. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Έχω αγορασμένο το NBA 2k16 στο steam, και έχω παρατηρήσει ένα bug, τουλάχιστον όταν παίζω με τους Warriors. Τα matchups είναι "χαλασμένα" πολλές φορές. Βάζει π.χ. τον Thompson να μαρκάρει δύο άτομα ταυτοχρόνως, ή τον Bogut να μαρκάρει τον playmaker της αντίπαλης ομάδας, ακόμα και αν έχω ξεκινήσει τον αγώνα βάζοντας το στο auto. Έχει πάθει κανείς κάτι αντίστοιχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Περιμένω απάντηση nzeppos. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Έχω αγορασμένο το NBA 2k16 στο steam, και έχω παρατηρήσει ένα bug, τουλάχιστον όταν παίζω με τους Warriors. Τα matchups είναι "χαλασμένα" πολλές φορές. Βάζει π.χ. τον Thompson να μαρκάρει δύο άτομα ταυτοχρόνως, ή τον Bogut να μαρκάρει τον playmaker της αντίπαλης ομάδας, ακόμα και αν έχω ξεκινήσει τον αγώνα βάζοντας το στο auto. Έχει πάθει κανείς κάτι αντίστοιχο; Εδώ μπορείς να δεις πολλούς (ελεγχόμενους από το ΑΙ) αμυντικούς να μαρκάρουν/σκρινάρουν ο ένας τον άλλον και να τρακάρουν μεταξύ τους σαν κριάρια, όταν ο επιθετικός αλωνίζει: Εδώ μπορείς να δεις μια προσπάθεια για παγίδα με εμένα να ελέγχω το νούμερο 22 και το ΑΙ το 33. Μόλις πάει να κλείσει η παγίδα, το 33 κάνει από μόνο του στην άκρη για να δώσει ελεύθερο καλάθι στον επιτιθέμενο: Παρακαλώ να ανεβάσεις βίντεο και από τα δικά σου χαλασμένα matchups για να γελάσει ο κάθε πικραμένος με τις γελοιότητες που γίνονται σε ένα παιχνίδι που έχει ρίξει το βάρος στο streetball του My Park και στα virtual credits που αγοράζουν οι καμένοι για να ανεβάζουν άκοπα τον παίκτη τους και να τον ντύσουν αρκουδάκι. ps: Έχω αγορασμένο το NBA 2k16 στο steam Μέγα λάθος. Το ίδιο έκανα κι εγώ και το μετάνιωσα πικρά, κλαίω τα 30 ευρώ. Του χρόνου δεν έχει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εδώ μπορείς να δεις πολλούς (ελεγχόμενους από το ΑΙ) αμυντικούς να μαρκάρουν/σκρινάρουν ο ένας τον άλλον και να τρακάρουν μεταξύ τους σαν κριάρια, όταν ο επιθετικός αλωνίζει: Εδώ μπορείς να δεις μια προσπάθεια για παγίδα με εμένα να ελέγχω το νούμερο 22 και το ΑΙ το 33. Μόλις πάει να κλείσει η παγίδα, το 33 κάνει από μόνο του στην άκρη για να δώσει ελεύθερο καλάθι στον επιτιθέμενο: Παρακαλώ να ανεβάσεις βίντεο και από τα δικά σου χαλασμένα matchups για να γελάσει ο κάθε πικραμένος με τις γελοιότητες που γίνονται σε ένα παιχνίδι που έχει ρίξει το βάρος στο streetball του My Park και στα virtual credits που αγοράζουν οι καμένοι για να ανεβάζουν άκοπα τον παίκτη τους και να τον ντύσουν αρκουδάκι. ps: Μέγα λάθος. Το ίδιο έκανα κι εγώ και το μετάνιωσα πικρά, κλαίω τα 30 ευρώ. Του χρόνου δεν έχει. φυσικά και δεν έχει.. το παιχνίδι θυμίζει πολύ fifa όταν ήταν το μόνο στο είδος..και αλώνιζε.. θα τιμωρηθεί λογικά σε κάποια στιγμή.. Είναι γελοίο αυτό που κάνουν τα τελευταιά 4 χρόνια.. Στις κονσόλες βγαίνει πάλι από πέρσι το nba της ΕΑ..με το που έρθει αν έρθει στο pc θα το πάρω..Και μαζί με μένα και σεις πιστεύω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nath2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εγώ το πήρα 20 ευρα και νομίζω ότι με ένα 50 ωρο gameplay άξιζε τα λεφτά που έδωσα...βέβαια δεν ειμαι και πολύ σχετικός με το παιχνίδι αλλά είναι αρκετά ευχάριστο να περνάς την ώρα σου(σε αντίθεση πχ με φιφα pro που ήθελα να τελειώσει το gameplay να ασχοληθώ με scouting κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα