Προς το περιεχόμενο

NBA 2k16

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ δεν μπαίνουν υπό πίεση τρίποντα από τα 7,25 ακόμα και με σουτέρ επιπέδου Curry, για ποιο κέντρο μιλάμε. Πλάκα πλάκα πάντως στα τελευταία 5 NBA 2k ζήτημα να έχω δει γύρω στα 3-4 τρίποντα πέρα από τα 10 μέτρα (και τα 2 τουλάχιστον πρέπει να ήταν στο MyCareer, buzzer beater πίσω από το κέντρο).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

έφαγα εγώ ένα πίσω από την σέντρα εχθές στο σπαστικό lakers challenge με αντιπάλους τους okc 2012, τι σπαστική ομάδα όλοι βάζουνε durant, westbrook, ibaka, harden, green. 

καλησπέρα παιδιά,έχω ενα θέμα οσον αφορα τα πληκτρα στο nba2k16 παω να βαλω τα πληκτρα του χειριστηριου αλλα δεν τα αποθηκευει μου γράφει buttons cannot be left blank for any of the controllers ξερει κανεις κατι?ευχαριστώ.

καλησπέρα παιδιά,έχω ενα θέμα οσον αφορα τα πληκτρα στο nba2k16 παω να βαλω τα πληκτρα του χειριστηριου αλλα δεν τα αποθηκευει μου γράφει buttons cannot be left blank for any of the controllers ξερει κανεις κατι?ευχαριστώ.

Λογικα δεν αναθέτεις κουμπιά στις 2 τελευταίες επιλογές που είναι not used. Παρόλο που δεν χρησιμοποιούνται το παιχνίδι θέλει να τους αναθέσεις κουμπιά.

παιδια εχω θεμα με το κοντρολ μου βγαζει ενα μηνυμα οταν παω να επιλεξω κουμπια για το χειριστιριο και τα χω δοκιμασει ολα αλλα δεν αποθηκευονται,ξερει κανεις κατι?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Υπάρχει δυνατότητα να μεταφέρουμε παίχτες από μια ομάδα σε άλλη χειροκίνητα;

Αν ναι ας βοηθήσει κάποιος για το που θα βρω τους παίχτες που λείπουν από Ολυμπιακό και Παναθηναικο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ξεκίνησα My League, στην πρεμιέρα έγινε πολύ ωραίο και ρεαλιστικό παιχνίδι (χωρίς φυσικά να παιχτεί μπάσκετ της προκοπής), αγχωτική νίκη 53-47 επί του Καρμέλου. Με MVP τον Αντεμπούτο (17-7, 6/17 σουτ, πρέπει να κόψω τα περιφερειακά όπως και στην πραγματικότητα άλλωστε).

Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις, κατ' αρχάς όμως θα αυξήσω το χρόνο σε περιόδους των 7-8 λεπτών (τα 6' είναι λίγα).

Σίχαμα σκέτο, βόθρος αυτό το παιχνίδι. Στο 2k16 υπάρχουν δύο δυνατά αποτελέσματα:

α) νίκη με διαφορά αν παίζεις εναντίον ομάδας επιπέδου Knicks (53-47) ή 76ers (80-55)

β) ήττα με 3-5 πόντους εναντίον οποιουδήποτε άλλου αντιπάλου (64-67, 65-68, 63-67, 65-68, 66-71, 63-68)

Ο Middleton των Bucks ενώ για κάποιο περίεργο λόγο υποτίθεται ότι έχει καλό σουτ και στο freestyle training γράφει τα πάντα, σε αγώνα δεν βάζει τίποτα. Κυριολεκτικά τίποτα. Στα 2 τελευταία παιχνίδια πρακτικά έχασα επειδή στις κρίσιμες επιθέσεις των τελευταίων λεπτών τον έβγαζα ελεύθερο στις γωνίες (hot spot για αυτόν) και χωρίς πλάκα πρέπει να είχε 0/8 σουτ ή κάτι τέτοιο.

Τραγωδία, εμετός αυτός το πράμα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως επειδή στην άμυνα παραδοσιακά γίνεται ό,τι να 'ναι (τα μισά καλάθια του ΑΙ μπαίνουν με... ορειβασία, οι αμυντικοί χάνουν τα ριμπάουντ μέσα από τα χέρια τους, η άμυνα δεν συγκλίνει στη ρακέτα στα drive, το double team πρέπει να το πατήσεις εξήντα φορές για να δουλέψει, η πάσα περνάει μέσα από το... σώμα του αμυντικού, ναι το είδα κι αυτό ακόμα), στην επίθεση δεν έχεις καμία εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση να παίξεις λίγο πιο ελεύθερα. Εφόσον γνωρίζεις εκ των προτέρων πως ό,τι και να κάνεις στην άμυνα θα φας 67-68 πόντους ταρίφα, αναγκάζεσαι να παίζεις όσο πιο σίγουρα μπορείς, τρίποντα ή σουτ από μέση απόσταση ούτε για αστείο, μόνο drive, pick 'n' roll και κάρφωμα.

Βρωμιάρα 2k sports.

• Like 2

Επιτέλους νίκη και μάλιστα μέσα στο Portland, 64-63. Με κάρφωμα του Monroe στη μάπα του Lillard στα 8", ακολουθούμενο από τάπα στον ίδιο στην εκπνοή. Δεν τους χάλασε καθόλου.

Φυσικά με αυτά που έγιναν η πίεση πήγε πάλι στα 25, αφού προκειμένου το Portland να μείνει μέσα στο παιχνίδι έγιναν πράγματα και θαύματα (ω, τι περίεργο). Σε όλο τον αγώνα νικούσα με διαφορά 5-7 πόντους και μόνο προς το τέλος (ω, τι περίεργο) πήγαν να το γυρίσουν και πέρασαν μπροστά 3 πόντους.

Φυσικά για να γίνει αυτό έπρεπε να χάσουμε σωρεία φαινομενικά εύκολων layup που μπαίνουν ακόμα και στην Β' ΕΣΚΑ, να κάνουμε εύκολες πάσες στο γάμο του Καραγκιόζη (βλ. στο δεύτερο διάζωμα), να μας κλέψουν ύπουλα την μπάλα σε κάμποσα pick 'n' roll (κάτι που οι δικοί μας παίκτες δεν κάνουν ΠΟΤΕ), ο Χένσον να χάσει ριμπάουντ μέσα από τα χέρια του τουλάχιστον 4 φορές (πραγματικά, what the hell),  να δούμε επαναφορές από τα 15 μέτρα που κατέληγαν σε baseball πάσα και κάρφωμα ακριβώς κάτω από το καλάθι ενώ όλοι οι αμυντικοί κοίταζαν τον ουρανό και τα όμορφα άστρα.

Να πάνε περίπατο οι οδηγίες περί double team σε Lillard, ΜακΓκόλουμ αφού ο κάθε αμυντικός είχε πλήρη τρικυμία εν κρανίω και έκανε πραγματικά ό,τι του κατέβαινε (συχνά πήγαιναν για την παγίδα από... πίσω, δηλ. έδιναν όλο το διάδρομο στον παίκτη). Έπιασα τον εαυτό μου τουλάχιστον 10-15 φορές να μετανιώνει που δεν κατέγραφε αυτό το μπασκετικό έκτρωμα για να το μοιραστώ μαζί σας. Έπρεπε να τα δείτε για να τα πιστέψετε.

Μ' αυτά και μ' αυτά καταφέραμε να νικήσουμε παίζοντας έτσι:

post-47640-0-80380500-1459711809_thumb.jpg

Ναι, ΜΟΝΟ σουτ μέσα στη ρακέτα, drive και κάρφωμα, δεν υπάρχει άλλο είδος μπάσκετ όταν παίζεις επί 28 λεπτά (7λεπτες περίοδοι) με το πιστόλι στο κεφάλι και πρέπει να έχεις πάση θυσία πάνω από 50-55% σουτ για να νικήσεις.

Δεν έχουν επινοηθεί ακόμα οι λέξεις που περιγράφουν τη σαπίλα που διέπει αυτό το παιχνίδι και την 2k Sports.

• Like 2

Δεν είναι άσχημη ιδέα, θα γίνει κι αυτό αν δεν το κάνω πρώτα uninstall αφού είμαι στα πρόθυρα. Προς το παρόν ας θαυμάσουμε το μεγαλείο του NBA 2k16 in all its shittiness:

Φυσικά το παραπάνω στιγμιότυπο σε καμία περίπτωση δεν ήταν το highlight της αναμέτρησης. Απλώς είχε πλέον φτάσει ο κόμπος στο χτένι αφού είχα δει τουλάχιστον διψήφιο αριθμό ανεκδιήγητων φάσεων και είπα "αυτό δεν αντέχω, θα το γράψω". Ήταν το σιχαμερό κερασάκι στην σάπια τούρτα του 2k.

Πραγματικά αν οι Kings του συγκεκριμένου αγώνα έπαιζαν έτσι και στην πραγματικότητα, το 82-0 δεν θα ήταν πολύ μακρινό όνειρο. Σε αυτό το επεισόδιο είδαμε τι ωραία είναι όταν η αντίπαλη ομάδα έχει 11 κλεψίματα και 7 τάπες μέσα σε 28 λεπτά. Πόσο οχετός αυτό το παιχνίδι πια.

.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...