Προς το περιεχόμενο

NBA 2k16

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μην νομίζεις ότι δεν το σκέφτηκα. Απλώς δεν έχω βρει ακόμα πώς γίνεται. Βασικά υπάρχουν οι πληροφορίες πώς αν αλλάξεις την μάρκα των παπουτσιών τους θα εμφανιστούν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

καπου εχει τοσο edit player για να αλαξεις τους παιχτες(που ειδη υπαρχουν) κ καπου create player , πιανεις πχ εναν create player βεζνεκοβ τον πας σε μια ομαδα νβα που δεν εχει γεματο roster μετα τον κανεις μεταγραφη με τον κανονικο βεζνεκοβ , κ μετα αφηνεις ελευθερο τον βεζνεκοβ απο την ομαδα νβα κ εισαι οκ , μαλακια αλλα για να γλυτωσεις το bug νομιζω η ευκολη λυση

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Εμ δεν έχω ιδέα (ξανά), αφού το Steam τα κατεβάζει αυτόματα και πολλές φορές δεν προλαβαίνεις καν να δεις τι ακριβώς update έχει κατέβει και για ποιο παιχνίδι. Στο επίσημο φόρουμ μιλάνε για 3 patches.

Εμ δεν έχω ιδέα (ξανά), αφού το Steam τα κατεβάζει αυτόματα και πολλές φορές δεν προλαβαίνεις καν να δεις τι ακριβώς update έχει κατέβει και για ποιο παιχνίδι. Στο επίσημο φόρουμ μιλάνε για 3 patches.

Ok ευχαριστώ πολύ :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ρε παιδιά, κανένας δεν παίζει στο PC ;;; Μου έχουν σπάσει τα νεύρα οι ατομιστές στο mypark. Δεν δίνουν πάσες δεν παίζουν άμυνες. Δεν έχω παίξει επίσης pro am, αλλά αν θέλει κάποιος παίζω.

Ε, εδώ που τα λέμε, ποτέ δεν ήταν μπάσκετ αυτό που παίζεται στο MyPark. Όχι ότι το πραγματικό streetball απέχει πολύ...

Ε, εδώ που τα λέμε, ποτέ δεν ήταν μπάσκετ αυτό που παίζεται στο MyPark. Όχι ότι το πραγματικό streetball απέχει πολύ...

Σίγουρα δεν έχεις άδικο. Θα προτιμούσα να παίζω pro am αλλά εκεί θέλω 4. Οπότε ας βρω 1-2 να παίξω λίγο στο my park. Όσοι παίζουν μαζί, κερδίζουν πολύ πιο εύκολα. 

Απλά επειδή δεν έχω άλλο παιχνίδι, έχω και το θέμα ότι δεν με αφήνει το steam να κάνω add.

Btw έβαλα να ρίξω μια ματιά σε κάτι roster και κατεβάζει νέο update 121MB. Δεν νομίζω να είναι σημερινό μιας και έχω αρκετές μέρες να ανοίξω το Steam.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

γειά σας θελω να κάνω μία ερώτηση στις ρυθμίσεις:

automatic shot contest

pass target presets

box out assist strength

defensive assist strength

right stick defense

right stick pass type

pro stick orientation

offball freelance mode

πως τις έχετε?

Ρε παιδιά κανά τρίποντο απο το κέντρο ή πίσω απο την σέντρα σε αυτό το κ%λοπαίχνιδο έχει βάλει κανείς; Τι ρεαλισμός δλδ όταν δεν έχεις την παραμικρή πιθανότητα να μπει κανα τρελο τρίποντο απο πολύ μακριά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...