Προς το περιεχόμενο

NBA 2k16

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μιλάμε πλέον για μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της καλαθοσφαίρισης.

Αφού κατάφερα να νικήσω (δις) τους Kings στο MyTeam Domination (49-56 με πάρτι του Καρμέλου, χωρίς όμως να πιάσω κανένα στόχο) και στη συνέχεια 49-64 (σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ με 710 πόντους), είπα να κάνω διάλειμμα από το mode αυτό και να δοκιμάσω τα Challenges. Το Bronze Age δυστυχώς είναι μόνο multiplayer, τζάμπα έφτιαξα lineup με 13 σάπιους bronze παίκτες αφού δεν μου έβρισκε αντίπαλο με τίποτα. Λογικό αφού όχι μόνο ήταν σχετικά νωρίς μέσα στη μέρα, αλλά και οι περισσότεροι θα έχουν ήδη ξεμπερδέψει με αυτά τα challenges εδώ και καιρό.

"We Αre Υoung" λοιπόν, με περιορισμούς για πεντάδα silver και πάγκο bronze. Βασικοί οι Smart, Mayo, Pierce, Faried και... πεντάρι ο Αντεμπούτος. Δεν γινόταν διαφορετικά, αφού δεν έχω άλλους silver ψηλούς και ο λυσσασμένος Kenneth είναι μόνο 2.04. Είτε θα έπρεπε να αγοράσω νέους παίκτες, είτε σέντερ ο Γιάννης κι ο Θεός βοηθός. Αντίπαλοι οι "Bucks" με Anthony Davies, Wiggins, Drummond και σία.

Άσχημο ξεκίνημα, ισοφάριση 10-10 και μέχρι το ημίχρονο πηγαίναμε πόντο-πόντο αν και φαινόταν που δεν ήμασταν εμείς το φαβορί, με τα νύχια και με τα δόντια (βλ. ηρωικές μπούκες του point Smart) κρατιόμασταν κοντά στο σκορ. Κάποια στιγμή στα μισά της τρίτης άρχισε να ανοίγει η διαφορά, οι τέσσερις πόντοι έγιναν έξι, οι έξι οκτώ και τελικά φτάσαμε και σε διψήφια νούμερα στην αρχή της τέταρτης. Το βασικότερο πρόβλημα πως το βασικό σχήμα δεν τραβούσε καθόλου, αφού με τον Αντεμπούτο στο 5, το ΑΙ έπαιζε πολύ έξυπνα και περνούσε την μπάλα συνέχεια στον (ασταμάτητο) Drummond. Μοναδική λύση να περνάω κάθε τόσο πεντάρι τον Μπουλάρ και το Γιάννη στο 4.

Και ενώ το σκορ είχε φτάσει το 33-46 τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, ο Mayo τα είχε σπάσει, ο Αντεμπούτος δεν έκανε τίποτα, μας είχαν ζώσει τα φίδια μαζί με τη μαύρη απελπισία κι εγώ ήμουν έτοιμος να κάνω Alt-F4, έγινε το comeback του αιώνος. Αρχίσαμε με ένα τεράστιο τρίποντο του Pierce υπό πίεση, στη συνέχεια βελτιώσαμε σημαντικά την άμυνα και σιγά σιγά ροκανίζαμε τη διαφορά (χωρίς να πολυπιστεύω ότι γυρίζει το παιχνίδι). Κι όμως ένα λεπτό πριν το τέλος κάναμε το 48-48, πέρα από κάθε προσδοκία. Μόνο τότε πίστεψα ότι υπάρχει πραγματική ελπίδα για νίκη. 48-50, 50-50 στα 30", μεγάλη άμυνα στην τελευταία επίθεση του αντιπάλου και ξεκινάμε για τη μεγάλη έκπληξη στα 15". Άστοχο μεν το σουτ στα 3", αλλά ο από μηχανής θεός Μπουλάρ αρπάζει το επιθετικό ριμπάουντ, πετάει την μπάλα όπως όπως από τα δύο μέτρα, ταμπλό και μέσα στα 1,4"!!!

Timeout και επαναφορά από το τρίποντο, αλλά το σουτ της εκπνοής ήταν άστοχο. Ανέλπιστη νίκη με 52-50 με τον Μπουλάρ να οργιάζει με 9π-7ρ σε 9 λεπτά συμμετοχής! Πρακτικά έβγαλα όλο τον αγώνα με 4 παίκτες αφού οι περισσότεροι ήταν κυριολεκτικά μηδέν από μηδέν σε άμυνα και επίθεση.

Πάμε για το επόμενο challenge τώρα...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω μπερδευτει με τα update του παιχνιδιου,Δεν το εχω γνησιο αλλα σε αλλα σιτε υπαρχει μεχρι update 4 και σε αλλα μεχρι update 6..

Εχω βαλει το 6 ομως φαινεται οτι και το 4 ειναι τελευταιο update.

Αν δεν κάνω λάθος το τελευταίο είναι το 4. Δεν υπάρχει 6. Το τι γράφουν στα τορεντάδικα βέβαια είναι άλλη ιστορία.

• Like 1

Αν δεν κάνω λάθος το τελευταίο είναι το 4. Δεν υπάρχει 6. Το τι γράφουν στα τορεντάδικα βέβαια είναι άλλη ιστορία.

Ναι ετσι ειναι αλλα μπερδεομαστε..αχχαα

Φιλε nzeppos διαβαζω τα ποστ σου και χαρας το κουραγιο σου.

Το παιχνιδι ειναι αρκετα καλο.παιζω my GM και ωρες ωρες οι αμυνες ειναι για τα πανυγυρια...

Απο sliders δεν εχω πειραξει πολλα κλεψιμο στο 55 και τριποντο περιπου εκει αν θυμαμαι..

Δύο προβλήματα υπάρχουν κυρίως με τις άμυνες, οι συχνά αλλοπρόσαλλες τοποθετήσεις των παικτών που δεν ελέγχεις και η αδυναμία για άμυνα man-to-man (λόγω νερφαρίσματος του intense defense), αφού αν το ΑΙ αποφασίσει να σε περάσει θα το καταφέρει 7/10 φορές.

Για sliders είχε προτείνει κάποια ο fearwhatnow πριν μερικές σελίδες, νομίζω αξίζει να μπεις στον κόπο να τα δοκιμάσεις.

Όσο για τα ποστ είναι απλώς απόρροια του ότι δεν παίζω πάνω από 1-2 αγώνες την εβδομάδα, συνεπώς έχω όρεξη να αναλύω το κάθε παιχνίδι σαν μοναδικό. Αν έπαιζα πχ. 3 αγώνες τη μέρα, προφανώς δεν θα ασχολούμουν με περιγραφές και ιστορίες για αγρίους.

• Like 1

Δύο προβλήματα υπάρχουν κυρίως με τις άμυνες, οι συχνά αλλοπρόσαλλες τοποθετήσεις των παικτών που δεν ελέγχεις και η αδυναμία για άμυνα man-to-man (λόγω νερφαρίσματος του intense defense), αφού αν το ΑΙ αποφασίσει να σε περάσει θα το καταφέρει 7/10 φορές.

Για sliders είχε προτείνει κάποια ο fearwhatnow πριν μερικές σελίδες, νομίζω αξίζει να μπεις στον κόπο να τα δοκιμάσεις.

Όσο για τα ποστ είναι απλώς απόρροια του ότι δεν παίζω πάνω από 1-2 αγώνες την εβδομάδα, συνεπώς έχω όρεξη να αναλύω το κάθε παιχνίδι σαν μοναδικό. Αν έπαιζα πχ. 3 αγώνες τη μέρα, προφανώς δεν θα ασχολούμουν με περιγραφές και ιστορίες για αγρίους.

Ποσο δικιο εχεις για τις αμυνες εχω ριξει @@@@@ χαχαχαχα πραγματικα μερικες φορες σε αφηνουν αφωνο.

Τρως αιφνιδιασμους και καλαθια πολυ ευκολα.

Τους sliders του fearwhatnow για το φετινο παιχνιδι δεν τους εχω βαλει γιατι θυμαμαι σε παλιοτερο (2κ14) μου ειχαν κανει το παιχνιδι πολυ <<απολυτο>> ολο το παιχνιδι..σωστο μεν απολυτο δε και τωρα που δεν εχω πολυ χρονο θελω να το ευχαριστιεμαι πιο πολυ.αργοτερα θα περαστουν σιγουρα.

Για τα update που λετε και εγω 6 εχω βρει απο ενα site...Αλλου λενε 4...Μαλλον τα 1-2 και 3-4 πανε μαζι....

Πάντως το 4 εγώ είδα ότι βγήκε πριν από λίγες μέρες. Άρα αυτό πρέπει να είναι το τελευταίο. Οι αριθμοί πάνε λίγο και με την ομάδα που βγάζει τα updates και όχι τον αριθμό του πραγματικού update.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Χθες έκανα το ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος να ανοίξω το nba2k16 mj edition που ερχότανε δώρο μαζί με το xbox one panathinaikos edition. Μετά την εγκατάσταση έρχεται update και το πρώτο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με βρίσκει με Καλάθη, Ραντούλιτσα και Παύλοβιτς στην πεντάδα. Σούπερ. "-Καινούργια ρόστερ", σκέφτομαι, πάμε καλά. Αυτό μάλιστα με έκανε να ξεχάσω ότι αντί για τον Διαμαντίδη, όταν επιλέγεις Παναθηναϊκό, βλέπεις μπροστά σου τον Πέκοβιτς με φανέλα από ομάδα του ΝΒΑ!!! (σαν να είχε στον Ολυμπιακό τον Σπανούλη με φανέλα Παναθηναϊκού. Τόσο φυσιολογικό). Τα καλύτερα όμως ήρθαν μετά. Ύστερα από τις πρώτες αλλαγές, ο Ολυμπιακός έπαιζε με 3 παίκτες και δύο...φαντάσματα, αφού 2 παίκτες του μάλλον φορούσαν το δαχτυλίδι από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών και είχαν γίνει αόρατοι! Πάμε καλά; 90 ευρώ παιχνίδι και έχει ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ; Και η εταιρεία λεει ότι το κοιτάζει; Σαν να αγοράζεις τηλέφωνο χωρίς να ανάβει η οθόνη. Τόσο φυσιολογικό. Και δεν μιλάει κανείς στις ελληνικές σελίδες γι' αυτό, προφανώς επειδή έχει πέσει χρήμα για διαφήμιση. Ντροπή σε όλα τα δήθεν ενημερωτικά site για video games. Σκοπεύω να κινηθώ νομικά. Ας παρακολουθήσει κάποιος την είδηση για μήνυση στην Apple για δυσλειτουργία του i phone 4-δηλαδή συσκευή 4-5 ετών- μετά το τελευταίο update. Κι εδώ μάς πουλάνε ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ παιχνίδι; 

• Like 1

Χθες έκανα το ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος να ανοίξω το nba2k16 mj edition που ερχότανε δώρο μαζί με το xbox one panathinaikos edition. Μετά την εγκατάσταση έρχεται update και το πρώτο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με βρίσκει με Καλάθη, Ραντούλιτσα και Παύλοβιτς στην πεντάδα. Σούπερ. "-Καινούργια ρόστερ", σκέφτομαι, πάμε καλά. Αυτό μάλιστα με έκανε να ξεχάσω ότι αντί για τον Διαμαντίδη, όταν επιλέγεις Παναθηναϊκό, βλέπεις μπροστά σου τον Πέκοβιτς με φανέλα από ομάδα του ΝΒΑ!!! (σαν να είχε στον Ολυμπιακό τον Σπανούλη με φανέλα Παναθηναϊκού. Τόσο φυσιολογικό). Τα καλύτερα όμως ήρθαν μετά. Ύστερα από τις πρώτες αλλαγές, ο Ολυμπιακός έπαιζε με 3 παίκτες και δύο...φαντάσματα, αφού 2 παίκτες του μάλλον φορούσαν το δαχτυλίδι από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών και είχαν γίνει αόρατοι! Πάμε καλά; 90 ευρώ παιχνίδι και έχει ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ; Και η εταιρεία λεει ότι το κοιτάζει; Σαν να αγοράζεις τηλέφωνο χωρίς να ανάβει η οθόνη. Τόσο φυσιολογικό. Και δεν μιλάει κανείς στις ελληνικές σελίδες γι' αυτό, προφανώς επειδή έχει πέσει χρήμα για διαφήμιση. Ντροπή σε όλα τα δήθεν ενημερωτικά site για video games. Σκοπεύω να κινηθώ νομικά. Ας παρακολουθήσει κάποιος την είδηση για μήνυση στην Apple για δυσλειτουργία του i phone 4-δηλαδή συσκευή 4-5 ετών- μετά το τελευταίο update. Κι εδώ μάς πουλάνε ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ παιχνίδι;

ασχετο φιλε με το επισημο update εχει τα κανονικα ροστερ εuroleage γιατι το περιμενω να μου ερθει η απλη εκδωση σε xbox one ?

Στο PC τουλάχιστον που δοκίμασα χθες, έχει τα roster που λέει ο al_x1982. Τα attributes βέβαια είναι λίγο ό,τι να 'ναι, πχ. τον Παππά τον έχει με rating 56 όταν ο Χαραλαμπόπουλος είναι 63 και ο Γιάνκοβιτς 67. Κάτι περίεργα έχει και στον Ολυμπιακό. Αλλά δεν πειράζει, από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό, θυμηθείτε ότι πέρσι τα ευρωπαϊκά ρόστερ ανανεώθηκαν αφού είχε τελειώσει η Ευρωλίγκα.

Το επόμενο βήμα είναι να φτιάξουν μια ρημαδολίγκα να παίζουμε με ευρωπαϊκές ομάδες και μετά δεν θέλω τίποτα άλλο!

• Like 1

Παιδιά τα ρόστερ είναι άψογα από πλευράς ονομάτων (με τα Attributes όντως υπάρχει θέμα) Αλλά η Μπαρτσελόνα (λόγω Βενζέκοφ) και ο Ολυμπιακός (λόγω Μιλουτινοφ και νομίζω του Αγραβάνη) είναι μη επιλέξιμες ομάδες, εκτός αν κάποιος αντέχει να παίζει με φαντάσματα. 

• Like 1

Μπορείς να κανεις το αλλο μιας κ υπαρχει αυτο το θεμα φτιάχνεις εναν Βεζνεκοβ εναν μιλουτινοβ κ εναν Αγραβάνη κ τους αλλάζεις με τους παραπάνω παιχτες ;(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...