fearwhatnow Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ειδα το βιντεο σου Ζεππε. Στην επιθεση εισαι σχετικα καλος, πρεπει ομως να βγαζεις τα plays πιο γρηγορα. Δινεις πολυ χρονο στην αμυνα να κανει adapt. Επισης πρεπει να πασαρεις πιο γρηγορα και με περισσοτερο icon passing. Μαθε το freelance. Ειναι σημαντικο. Δες βιντεο στο ΥΤ. Στην αμυνα εισαι ψιλοχαλια με το συμπαθιο. Για αρχη βγαλε το defensive assist και βαλε το στο 0. Επισης αλλαξε οπωσδηποτε το contest. Το εχεις σε intense-d, βαλε το σε always. Δεν σου φταινε οι αμυντικοι που αφηνουν ελευθερα σουτ, ειδικα απο τις γωνιες. Περιφερεσαι ασκοπα προσπαθωντας να αμυνθεις και κανεις σαλατα την αμυνα. Δεν εχεις καθολου αμυντικο πλανο. Δωσε διαδρομο στο weak χερι του αντιπαλου pg, φτιαξε τις ρυθμισεις hedge αναλογα με την επικινδυνοτητα του αντιπαλου. Πας και μου μαρκαρεις στενα στο τριποντο παικτες που αν σουταρουν απο εκει θα σκοτωσουν την μασκοτ. Ε μετα σε τρωνε λαχανο στο πρωτο βημα. Αυτα προς το παρον. Να μην σου βαλω και πολλη μελετη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για το feedback. Όπως είπα και πριν ο συγκεκριμένος αγώνας δεν ήταν υπόδειγμα μπάσκετ, αφού δεν είχα ιδιαίτερη όρεξη να παίξω (περισσότερο έγραψα το video για να δοκιμάσω το Game DVR των Win10) και σε πολλές φάσεις στην άμυνα ήμουν ψιλοαδιάφορος. Ενώ με τις συνεχείς αλλαγές που γίνονται στην ομάδα λόγω της προσθήκης νέων παικτών στο MyTeam, η επίθεση είναι δύσκολο να στρώνει (σε κάθε αγώνα αλλάζει άρδην ο τρόπος ανάπτυξης και τα συστήματα). Θα δοκιμάσω τις αλλαγές στα αμυντικά settings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για το feedback. Όπως είπα και πριν ο συγκεκριμένος αγώνας δεν ήταν υπόδειγμα μπάσκετ, αφού δεν είχα ιδιαίτερη όρεξη να παίξω (περισσότερο έγραψα το video για να δοκιμάσω το Game DVR των Win10) και σε πολλές φάσεις στην άμυνα ήμουν ψιλοαδιάφορος. Ενώ με τις συνεχείς αλλαγές που γίνονται στην ομάδα λόγω της προσθήκης νέων παικτών στο MyTeam, η επίθεση είναι δύσκολο να στρώνει (σε κάθε αγώνα αλλάζει άρδην ο τρόπος ανάπτυξης και τα συστήματα). Θα δοκιμάσω τις αλλαγές στα αμυντικά settings. Οι αλλαγες που σου εγραψα ειναι στα controller settings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν βοήθησαν οι αλλαγές στις ρυθμίσεις (καλά το always contest σίγουρα βοήθησε αν και κινείται στα όρια του cheat), η πιο αποφασιστική άμυνα ή η ανικανότητα των Pistons, πάντως στον επόμενο αγώνα πήρα κεφάλι από νωρίς και νίκησα εύκολα με 63-42. Λογικό όταν το Detroit είχε 25% σουτ στο ημίχρονο, 31% τελικά (3/16 τρίποντα) ενώ εγώ κόντεψα να πιάσω 60% FG. Το καλό ήταν πως ξεκλείδωσα επιτέλους το designer uniform τάδε, πως διάολο το λένε και ξεκίνησα να φτιάχνω εμφάνιση. Αυτή του Παπάγου φυσικά, που τη δεκαετία του '90 αλώνιζε τα παρκέ της Α1 και με υποχρέωσε να φάω τα νιάτα μου στο Σαλούν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J0HN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά ! Υπάρχει κάποια ελληνική κοινότητα στο facebook για το 2Κ16 στο PC ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά ! Υπάρχει κάποια ελληνική κοινότητα στο facebook για το 2Κ16 στο PC ; Σαν αυτούς ας πούμε; https://www.facebook.com/NBA-2K-Greece-1403099366612428/ Επόμενο θύμα οι Mavericks, αφού πάλεψαν τίμια για σχεδόν 3 περιόδους και βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 35-40, έπεσαν θύματα ενός τρομακτικού ξεσπάσματος, μακράν το καλύτερο τρίλεπτο στην ιστορία του 2k16 σύμπαντος. Φτάσαμε στο 35-59 μέχρι να πατήσουμε φρένο. Τελικό αποτέλεσμα 48-70 και λίγα ήταν. Κάπου 6-7 παίκτες έβαλαν τουλάχιστον από 7 πόντους. Δυστυχώς παίζαμε εκτός έδρας και δεν μπόρεσα να χαρώ τη νέα εμφάνιση που με κόπο έφτιαξα. Έβαλα μέχρι και διαφήμιση Κατσέλης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J0HN Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Αυτή από ό,τι βλέπω είναι για το PS4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Βασικά προσπαθώ να καταλάβω ακόμα πόσο πιο στόκοι μπορούν να γίνουν οι προγραμματιστές της 2Κ.... Έχω αλλάξει το button configuration 1 εκατομμύριο φορές αλλά το παιχνίδι επιμένει να μην το αποθηκεύει, αφού κάθε φορά που ξεκινάω νέο αγώνα έχουν γυρίσει στα default. Γνωρίζει κάποια λύση για αυτό καποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 άντε να βγουν και τα rosters να, εδώ εξαιρετική δουλειά http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=221&t=100329&sid=dd5eed139b5067f73016307ceae7b924 http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=221&t=100331&sid=dd5eed139b5067f73016307ceae7b924 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια ξερετε πως κλεινει η δονηση της οθονης οταν εκτελω βολες εγω σε αντιπαλη εδρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια ξερετε πως κλεινει η δονηση της οθονης οταν εκτελω βολες εγω σε αντιπαλη εδρα? Απο τα gameplay settings, disable free throw shake camera. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Όλη η σαπίλα, η μούργα, τα καθιζήματα, ο κόπρος του Αυγεία έχουν μαζευτεί σε αυτό το σκατοπαιχνίδι. Είμαι στο παρά ένα να κάνω uninstall και να μην ασχοληθώ ποτέ ξανά με το βόθρο της 2k sports και οπωσδήποτε ποτέ ξανά επί πληρωμής. Τέρμα τα ψέματα. Δύο συνεχόμενες ήττες από το Phoenix όπου φυσικά μάθαμε τα εξής: - ο νέος Iverson είναι ο Bledsoe - ο νέος Curry είναι ο Knight - το ΑΙ δεν χάνει ΠΟΤΕ βολές, ΠΟΤΕ όμως - το ΑΙ κλέβει ΠΑΝΤΑ την μπάλα σε διαγώνιες πάσες, αντιθέτως οι δικοί μου δεν την κλέβουν ΠΟΤΕ - το ΑΙ θα βάλει ΠΑΝΤΑ το τρίποντο που χρειάζεται, στον πρώτο αγώνα το φάγαμε από το κέντρο, στο δεύτερο το φάγαμε στα 0.3" (πάντα υπό πίεση) - οι παίκτες που παίρνω εγώ για σουτέρ (πχ. Pierce) είναι χειρότεροι του Μπακατσιά - δεν έχει νόημα να πας στην επίθεση για αλλαγή κοντός (εσύ) με ψηλό (ΑΙ), αφού ό,τι και να κάνεις είναι σχεδόν αδύνατον να τον περάσεις στα πόδια (ή αν πας για drive το πιθανότερο είναι να χάσεις το layup) - δεν έχει νόημα να βάλεις manual defense, αφού ανά πάσα στιγμή και χωρίς λόγο οι ρυθμίσεις σου μπορεί να αλλάξουν αυτόματα σε ό,τι να 'ναι - χωρίς κανένα απολύτως σχόλιο: https://vine.co/v/iWYah2rJ0vz/embed/simple - τον πρώτο αγώνα πρακτικά τον χάσαμε επειδή ο Καρμέλος αστόχησε (μαντέψτε) σε αμαρκάριστο layup στα 7" - ...και στη συνέχεια με το σκορ ισόπαλο πήρα timeout στα 0.9". Επιστρέφουμε στο παρκέ και το ΑΙ παίρνει ξανά timeout. Κάνω την προφανή υπόθεση πως το πήρε ο αντίπαλος οπότε πατάω ξανά για να πάρω το τελευταίο μου timeout. - αποδεικνύεται πως το δεύτερο timeout τελικά το πήρε ΞΑΝΑ ο δικός μου coach (αυτόματα), άρα μου χρεώνει excessive timeouts, τεχνική ποινή, βολή (την οποία σιγά μην έχανε το ΑΙ) και πάει ο αγώνας τζάμπα κι άδικα - στον επόμενο παλεύαμε με νύχια και δόντια απέναντι στον Iverson και τον Curry που είπα πιο πάνω και χάσαμε με buzzer beater τρίποντο Τέτοια σαπίλα σε παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια αύριο και αν έχουμε πάλι το ίδιο εμετικό gameplay, ακόμα κι αν νικήσω, κάνω uninstall πάραυτα. Αρνούμαι να χάνω τον πολύτιμο χρόνο μου με αυτό το αισχρό έκτρωμα. Ευτυχώς υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια της προκοπής, από εταιρείες που σέβονται τους χρήστες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Πάμε τώρα για μια ιστορική αναδρομή (πριν πέσουμε για ύπνο διαβάζοντας το εκπληκτικό Into Thin Air στο Kindle): Θα ταξιδέψουμε στο μακρινό 1985, αρκετούς μήνες πριν οι ελληνικές ομάδες μπουν για τα καλά στο χάρτη του ευρωπαϊκού μπάσκετ και ενώ το εθνοσωτήριο ΠΑΣΟΚ βρισκόταν στο απόγειο της δύναμής του. Ο Άρης των Γκάλη-Ιωαννίδη και του νεοαφιχθέντος Παναγιώτη Γιαννάκη παίζει προκριματικά στο Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης... Εκείνη την μακρινή εποχή που δεν είχε καν εφευρεθεί ο ηλεκτρισμός και το σουβλάκι-κοτομπέικον, ενώ το Ίντερνετ στα κινητά σερνόταν ωσάν το σκύλο του Σατανά, κάθε φιλοδοξία για κούπες, τετράδες, διακρίσεις και τα συναφή ήταν σαν να περιμένουμε σήμερα πως η Εθνική Μυκόνου ποδοσφαίρου μπορεί να επικρατήσει εναντίον οποιουδήποτε αντιπάλου στον πλανήτη (της Εθνικής Αστέγων συμπεριλαμβανομένης). Στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης ο Άρης τίθεται αντιμέτωπος με τη Νεντόρι Τιράνων* ορμώμενη εκ της μπασκετομάνας Αλβανίας. Αντιγράφω από αυτό το άρθρο που μόλις ανακάλυψα: "Στον πρώτο γύρο στο δρόμο των κιτρίνων βρέθηκε μια άσημη στην Ευρώπη αλβανική ομάδα, η Νεντόρι Τιράνων την οποία κερδίζει στα Τίρανα με 95-81, όμως ο Άρης γίνεται περίγελος αφού τα τερτίπια του Ιωαννίδη στην ρεβάνς που λόγο τιμωρίας έγινε στο κλειστό του Σπόρτιγκ έχασε 80-81, μετά δικαιολογήθηκαν ότι στο γήπεδο υπήρχε κατάσκοπος της Λιμόζ και ήθελαν να τον παραπλανήσουν!" Όποιος γνωρίζει τα κόλπα** του Ιωαννίδη στα νιάτα του, δεν αμφιβάλει καθόλου για την αλήθεια του πράγματος. Ωστόσο θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα αντίστοιχο άρθρο στο θρυλικό Τρίποντο (βοήθειά μας), που περιέγραφε πως οι Αλβανοί νίκησαν χάρις στα πάμπολλα τρίποντα που πέτυχαν παίζοντας με το ένα και μοναδικό σύστημα που γνώριζαν: μπάσιμο και πάσα έξω σε αμαρκάριστο παίκτη. 30 χρόνια μετά εμείς οι σπουδαγμένοι το λέμε drive και split out, τότε το έλεγαν μπάσιμο και πάσα (ή μπούκα και σέντρα, το ίδιο κάνει). Το περίεργο δεν είναι τόσο ότι οι Αλβανοί την είδαν Stephen Curry, όσο ότι έβαζαν τέτοια σουτ στα στεφάνια του Σπόρτιγκ, τα οποία (γνωστό τοις πάσι) ήταν πιο σκληρά και από λαγάνα τέσσερις μέρες μετά την Καθαρά Δευτέρα. Τελοσπάντων, έσπασε ο διάολος το ποδάρι του, μπήκαν τα τρίποντα, έχασε ο Άρης αλλά προκρίθηκε. Στη συνέχεια αποκλείστηκε από τη Λιμόζ και πήγανε οι πάντες κουβά στο Προπό (που δεν είχε μπάσκετ αλλά δεν έχει σημασία, αλλάζουμε το παραμύθι καταπώς μας βολεύει). Θα μου πείτε τι θέση έχουν όλα αυτά στη συζήτηση του βρωμερού και ακατονόμαστου αίσχους NBA 2k16 και γιατί μας ταλαιπωράς πρωινιάτικο; Ε λοιπόν, είμαι βέβαιος πως αν βρίσκαμε ένα τρόπο να παίρνουμε νίκες με τον ανωτέρω τρόπο, σίγουρα θα μιλούσαμε για επαίσχυντο cheat στο παιχνίδι. Παρ' ολ' αυτά στοιχηματίζω πως αρκετοί δεν θα ενοχλούνταν καθόλου και θα σου έλεγαν "δεν βαριέσαι, νίκη να 'ναι και ας έρθει όπως να 'ναι, μια χαρά παιχνίδι είναι το 2k16. Προκειμένου να μου σπάσει τα νεύρα με το όργια που γίνονται, βρες εκεί ένα κόλπο και κάντο συνέχεια μέχρι να σφυρίξει η μπουρούχα της γραμματείας ή/και να βγάλει ο ήλιος κέρατα". Αυτό ακριβώς ήταν που σκεφτόμουν κατά τη διάρκεια του τρίτου και τελευταίου αγώνα εναντίον των Suns. Αφού δεν μπορούσα να σταματήσω την επίθεσή τους με λογικούς τρόπους αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τα δύο εξής cheats: α) άμυνα ζώνης 2-3 καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δίνοντας αρκετά ελεύθερα σουτ κυρίως από τις γωνίες β) ανελέητο τρέξιμο σε όλο το μήκος και το πλάτος του γηπέδου, showtime α λα Lakers (των 80s, όχι τα σημερινά πτώματα), επιθέσεις 7 seconds or less και όποιον πάρει ο χάροντας. Μετά από δύο ήττες με 67-66 και 66-63 (βλ. προηγούμενο μήνυμα), εφαρμόσαμε τα παραπάνω cheats και στον τελευταίο αγώνα ψωλιάσαμε επικρατήσαμε με 52-77. Ήδη στην πρώτη περίοδο ήμασταν 15 πόντους μπροστά και σε κάποια φάση φτάσαμε και τους 30. Ειδικά η άμυνα 2-3 κατέδειξε το "μεγαλείο" και το "βάθος" (γελάει ο κόσμος) του NBA 2k16. Το αντίπαλο ΑΙ δεν είχε ιδέα τι να κάνει, προσπαθούσε να παίξει με... pick 'n' roll στην κορυφή, στις παγίδες σπανίως έκανε γρήγορη πρώτη ή δεύτερη πάσα στους ελεύθερους και τελείωσε τον αγώνα με 7/22 τρίποντα (και κάπου 12/30 δίποντα). Στη δε επίθεση ο αιφνιδιασμός και το κάρφωμα πήγαιναν σύννεφο, σε ένα σημείο θυμάμαι πως οι πόντοι των fast breaks ήταν 17-2 ενώ αυτοί στη ρακέτα 40-14, φυσικά υπέρ μου. Αν έτσι το θέλεις βρωμιάρα κυρία 2k Sports, έτσι θα γίνει. Μέχρι και ο Pierce αναστήθηκε, με 24 πόντους βγήκε πρώτος σκόρερ έχοντας 10/13 σουτ (όταν σπανίως βάζει πάνω από 2-3 καλάθια). ---- * Μιας και δεν νομίζω να υπάρχει βίντεο με το εν λόγω παιχνίδι, σαν bonus-επιδόρπιο προτείνω την αναμέτρηση του Άρη με την Παρτιζάν Τιράνων το 1991. Την είχα δει live στην τηλεόραση, αυτές ήταν εποχές. Μπάσκετ σε ΕΡΤ, Mega και Ant1. Ούτε Νόβα, ούτε ΟΤΕ, ούτε πειρατικά live streams. ** Έχει μείνει στην ιστορία ένας αγώνας που (δεν) έδωσε ο Ιωαννίδης όταν ήταν άσημος προπονητής (νομίζω) σε μια ομάδα της Κρήτης. Επί μέρες οι παίκτες και το επιτελείο του όπου κι αν συναντούσαν τους αντιπάλους, τους έλεγαν "την Κυριακή θα σας γαμ...", "δεν γλυτώνετε, την Κυριακή θα σας πηδ...". Φαίνεται οι τελευταίοι το πίστεψαν και αποφασισμένοι πλέον περίμεναν πότε θα έρθει η Κυριακή για πάρουν το αίμα τους πίσω. Ο αγώνας όμως είχε οριστεί για το Σάββατο... Το αποτέλεσμα ήταν να μην κατέβουν καν στο παιχνίδι και ο Ιωαννίδης να πάρει τη νίκη στα χαρτιά. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 θεικές σιγμές του Ελληνκού μπάσκετ και κάπου σε αυτό το μπάχαλο και το χυμαδιό ήρθε μετά το έπος του 87 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ζεππε φανταζομαι δεν παιζεις MyLeague. Διοτι εκει αν παιξεις και επιμεινεις σε 2-3 ζωνη θα σε κανει με τα κρεμμυδακια το ΑΙ. Παντως πραγματικα μου κανει εντυπωση που περιμενεις σε καθε αγωνα να εχεις αποτελεσματα. Στο ξαναλεω, στην πραγματικοτητα στο NBA γινονται πιο εξοργιστικα πραγματα απο τους παικτες. Εχεις δει αγωνα τον Σιξερς φετος?? Ε αυτοι κανουν σερι 20 αγωνες ο,τι να'ναι μεσα στο γηπεδο σε σημειο που, ακομη και ουδετερος να εισαι, θελεις να διακτινιστεις απο το σαλονι σου και να αρχισεις να ριχνεις φαπες σε ορισμενους παικτες. Το φετινο παιχνιδι ειναι απλα καταπληκτικο. Μεχρι και φαουλ τακτικης κανει το ΑΙ και το freelance ειναι σε γενικες γραμμες σουπερ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα