Προς το περιεχόμενο

NBA 2k16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να δοκιμάσω τα προτεινόμενα sliders του fearwhatnow, τα σέταρα, τα έσωσα, τα έρανα με μύρο αλλά τελικά προτίμησα να παίξω τον επόμενο αγώνα MyTeam εναντίον των Celtics, περισσότερο για να δω τι λέει ο νεοαποκτηθείς Καρμέλος. Η δοκιμή των sliders αναβάλλεται για αύριο, αφού προφανώς δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο MyTeam.

Για πρώτη φορά ο αγώνας δεν αντέχει σοβαρής κριτικής, αφού μετά από μια πρώτη περίοδο με πολλές εναλλαγές στο σκορ, ξεφύγαμε και τελικά νικήσαμε 68-47 μέσα στο Boston Garden, TD Garden, Γεντί Κουλέ Γκάρντεν πως διάολο το λένε πλέον, ενώ θα μπορούσαμε άνετα να ξεπεράσουμε τους 30 πόντους διαφορά αν δεν χαλαρώναμε 3-4 λεπτά πριν το τέλος. Ο Καρμέλος μεταμφιέστηκε σε Βομβιστή της Βοστώνης, έβαλε 29π σε 19' για πλάκα (11/14 σουτ μέχρι να αρχίσω να το κωλοβαράω), ο Young πάλι ήρθε από τον πάγκο και έκανε ό,τι ήθελε όσο πρόλαβε να παίξει (10π σε 7'), ο Αντεμπούτος κλασική γεμάτη εμφάνιση παίζοντας από άσος μέχρι πεντάρι ενώ από τους αντιπάλους κανένας δεν πέτυχε διψήφιο νούμερο πόντων, πολλοί δε είχαν τραγικά ποσοστά του στιλ 1/10 σουτ κλπ.

Δεν είδα τίποτα εξωφρενικά και περίεργα, μάλλον όμως έπαιξε ρόλο η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Το ωραίο ήταν πως το MyTeam μου είχε θέσει το στόχο ένας παίκτης μου να κάνει 2 τάπες και να πάρει 5 ριμπάουντ. Από όλα τα τρίμετρα γομάρια που έχω στην ομάδα, το κατάφερε ο πιο απίθανος, ο... point Vasquez (5π, 6ρ, 3 τάπες).

Το κέρδος ήταν κάμποσες κάρτες με επέκταση συμβολαίων και ένας silver point της Βοστώνης ονόματι Marcus κάτι, δεν θυμάμαι ακριβώς (για να τον λένε Μάρκους μάλλον θα έχει καταγωγή από Τρίκαλα, Καλαμπάκα, κάπου εκεί γύρω). Επόμενος αντίπαλος οι Jazz, αλλά πρώτα θα δοκιμάσω τα sliders που λέγαμε στο παραδοσιακό φιλικό Bucks-Pelicans.

• Like 1
  • Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα παραδίδουμε και σεμινάρια άμυνας άμα λάχει.

https://vine.co/v/iB5ttH3peqM/embed/simple

Προσέξτε τι κάνει ο, ελεγχόμενος από το ΑΙ, Bayless:

1) Προφανώς έχουν υπάρξει ήδη αλλαγές στα μαρκαρίσματα και ο Bayless βρίσκεται να μαρκάρει ψηλό.

2) Στήνεται ο ψηλός για σκριν. Ελέγχω το Vasquez και επιλέγω να περάσω πίσω από το σκριν.

3) Ο Bayless αντί να βγει δεξιά για να ανακόψει τον point (χωρίς απαραίτητα να κάνει hedge out), πρακτικά σκρινάρει τον... συμπαίκτη του. Υπάρχουν 9χρονα που μόλις τώρα μαθαίνουν την άμυνα εναντίον p'n'r και κινούνται καλύτερα.

4) Προφανώς με το τουρλουμπούκι που επικρατεί (πάλι) δεν προλαβαίνει να γίνει το switch.

5) Παρ' ολ' αυτά παραμένω στον point, περιμένοντας ότι ο Bayless φυσιολογικά θα κινηθεί προς τον ψηλό.

6) Τουναντίον ο Bayless γυρίζει πίσω στη ρακέτα, για να μαρκάρει... δεν ξέρω ακριβώς τι να μαρκάρει, κάτι να μαρκάρει τελοσπάντων, την μπογιά της ρακέτας.

7) Στη συνέχεια της φάσης (που δεν φαίνεται στο video) ο ψηλός έχει όλο το χώρο να πάει μέχρι το καλάθι και να σκοράρει ένα εύκολο layup. Όπερ και εγένετο.

Bonus: https://vine.co/v/iB59XztUeWl/embed/simple

Μόνο στο NBA 2k και στις ερασιτεχνικές λίγκες της Μογγολίας.

(να σημειωθεί ότι παίζω με τα βελτιωμένα sliders που προτάθηκαν από τον fearwhatnow)

edit: ούτε με sliders δεν σώζεται αυτό το πράγμα, ούτε με ευχέλαιο. Σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις που θα πάω να γυρίσω το σκορ και να πάρω κεφάλι, θα γίνουν εκπληκτικά πράγματα για να παραμείνει μπροστά το ΑΙ:

1) Πάω να βγάλω αιφνιδιασμό και γλυστράει η μπάλα από τα χέρια του παίκτη λες και έχει σκατά (δύο φορές σε πέντε φάσεις). Στα καπάκια το ΑΙ βάζει παλαβό τρίποντο.

2) Πάω να βάλω εύκολο καλάθι από κάτω, μου κάνουν χλιαρό φάουλ και χάνεται το άχαστο, ο παίκτης κάνει 0/2 βολές (με καλό FT rating και τις βολές στο αυτόματο FT %) και στην κόντρα ο ΑΙ βάζει παλαβό drive επειδή οι αμυντικοί έπεφταν ο ένας πάνω στον άλλο. Για κάποιο περίεργο θερμοδυναμικό λόγο, το ΑΙ δεν χάνει σχεδόν ποτέ βολές (ποσοστά πάνω από 95% σε βάθος αγώνων) ενώ εγώ ζήτημα να πιάνω το 75% με Real FT %.

3) Πάω να βάλω layup μόνος μου, ίσα που με αγγίζει κάποιος στη μέση και κόντεψα να κάνω airball, η μπάλα μόλις που άγγιξε το στεφάνι. Στα καπάκια το ΑΙ παίρνει επιθετικό rebound επειδή ο point έκοβε μόνος του βόλτες στη ρακέτα, δεν ερχόταν κανένας να βοηθήσει, αναγκάστηκα να πατάω επί 5" το double team μπας και φιλοτιμηθεί να έρθει κάποιος, έρχεται, αποδιοργανώνεται πλήρως η άμυνα, μένει αφύλαχτο το καλάθι, παίρνουν το επιθετικό rebound και γκολ-φάουλ.

4) Κλπ. Όταν αυτά γίνονται 20 φόρες σε ΚΑΘΕ αγώνα, τότε παύει να είναι σύμπτωση και μάλλον κάποιος μας κοροϊδεύει εδώ πέρα.

Ποτέ ξανά αγορά σε αυτό το έκτρωμα, μόνο θείος. Τα χειρότερα κινέζικα βασανιστήρια είναι η μόνη αμοιβή που αρμόζει στους devs της 2k sports.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 5
Δημοσ.

Εγώ πάντως αποφάσισα να μην ξαναπάρω το παιχνίδι original. Ή τουλάχιστον να μη το ξαναπάρω αν δεν περάσει κανά εξάμηνο απο τη κυκλοφορία του. Δεν είναι δυνατόν να κάνω τον beta tester. Όταν δίνω 40 ευρώ αυτές τις μέρες, έχω απαιτήσεις.

1) Δεν είναι παράλογο να θέλω να μπορώ να παίξω ενα παιχνίδι online με τους φίλους μου. Όχι με έναν άσχετο. Με έναν φίλο μου. Πράγμα που σε άλλα παιχνίδια θεωρείται δεδομένο. Στο 2k16 είναι θέμα τύχης. Παίξε κανά τζόκερ και μπορεί και να παίξεις.

2) Δεν είναι παράλογο να θέλω να μπορώ να ολοκληρώσω ένα παιχνίδι online με έναν φίλο μου. Γιατί ακόμα και αν είσαι αρκετά τυχερός να μπορέσεις να παίξεις ενα παιχνίδι, δε το τελειώνεις ποτέ γιατι πολύ απλά το παιχνίδι ξαφνικά σταματάει να αναγνωρίζει το controller σου και γυρνάει το χειρισμό στο keyboard στο my park. 

Δε σχολιάζω άλλα bugs του AI που είναι όντως για γέλια.

Απλά τα πράματα.

ΟΣΟΙ ΔΕ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΜΑΚΡΙΑ. ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΙΣΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ. ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΚΛΑΨΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΩΣΤΟ ΚΩΔΙΚΑ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ 40 ΕΥΡΩ ΔΕ ΞΑΝΑΔΙΝΩ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη εχω εδω το φιλαρακι τον Newlynx να κραζει το παιχνιδι ειπα να γραψω μερικα πραγματα.

Ας ξεκινησω απο τα ασχημα

1) Online αμα πας στα defensive settings και ξεχαστεις λιγο παραπανω ειτε εσυ ειτε ο αντιπαλος κολαει το παιχνιδι και βγαζει random νικητη (αν δεν το πειραξεις δεν κολλαει)

2) Το μενου οπως και τα προηγουμενα χρόνια το θεωρω απαραδεκτο

3) Το περσινο Post game μου αρεσε περισσοτερο

4) Ελλειψη crossfire support (γενικο το φαινομενο με εκανε να πουλησω τις καρτες μου ερχεται η fury)

5) Αργοπορια στα patch και update rosters

6) Θα ηθελα δουλεμενο Myleague ωστε να μαζευει παικτες

Θετικα:

1)Το παιχνιδι ειναι πανεμορφο και τρεχει σε ολες τις αναλυσεις απροβληματιστα

2) Δεν υπαρχει πλεον online lag

3) Οι custom φανελες σταδια σηματα κτλ κτλ στο Myteam τα σπανε :)

4) πακετακια φθηνα μαζευεις ευκολα ποντους απο εφαρμοργες και παιχνιδια και αγοραζεις

5)Auction House επισης φθηνοι παικτες κανεις OP ομαδες ευκολα

Gameplay :

To παιχνιδι θελει ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ επιτελους για να παιχθει σωστα, κατι που δεν υπηρχε στο nba 2k15 και ΠΡΕΠΕΙ η μπαλα να περναει απο ολους ώστε να μην θεωρουνται κρυοι οι παικτες , επισης απαραίτητες οι αλλαγες όπως και να γνωριζεις ΚΑΛΑ τι μπορουν να κανουν οι παικτες σου και τι όχι.  Επισης μου αρεσει οτι τα σουτ που ειναι contested δεν μπαινουν σχεδον με τιποτα! Το παιχνιδι εχει ανεβει σε δυσκολία 2 επιπεδα παρολαυτα ειναι ευκολο να προσαρμοστεις αφου δεις και 2-3 βιντεακια online.

Εγω πχ ειχα σεντερ τον Gazol που ηταν υπερβολικα καλος αλλα ήθελα PF χρυσο με σουτ απο εξω και λογω περιορισμων (3χρυσοι) τον εβγαλα και κρατησα Center Gobert και Embiid χωρις να χασω inside game και εβαλα Kevin Love PF ο οποιος μου εδωσε ποικιλια στο παιχνιδι μου.

Το Pick n Roll με ενοχλουσε στην αρχη αλλα μετα το patch φαινεται να το εφτιαξαν , οταν μαρκαρεις manually και πας over στο pick δεν εχεις προβλημα 8/10 φορες.

Ειμαι κακος παικτης και δεν εχω 100-200 ωρες στο παιχνιδι, παρολαυτα απο τον AI στο Domination εχω χασει μόλις 2 φορες και κερδιζω ολα τα ματς ανετα ή σχετικα ανετα (domination παιζω για να χαλαρωσω) , μαλιστα ενω εχω περισσοτερους χρυσους παιζω μολις με 3. Online αμεσως καταλαβαινεις αν ο αντιπαλος σου ειναι καλυτερος σου ή οχι , αν ειναι χανω ευκολα αν όχι τότε θα ζοριστω  να κερδισω, δεν αισθανομαι όμως ποτε οτι με αδικει το παιχνιδι (οχι ούτε οταν χανω καρφωμα) .

Γενικα θεωρω το παιχνιδι το πιο δίκαιο sport game που υπαρχει αυτη την στιγμη , σου δίνει υπερβολικα πολλα για την τιμή του και θα μπορουσε καποιος αν ηθελε να ασχολείται ΜΟΝΟ με αυτο ολη την χρονια . Ναι θελει δουλεια σε καποια/αρκετα πραγματα και θα ηθελα να δω και αλλα πολλα.

πχ Δεν καταλαβαινω γιατι τα sport games βγαινουν ΚΑΘΕ χρονο , δηλαδη περιμενει καποιος να δει σωστο mycareer καθε χρονο ? ποσο καλα να προλαβουν να το δουλεψουν ? ενω εχουν και 800 αλλα modes? το ιδιο πιστευω οτι ισχυει για ΟΛΑ τα sport games , καθε 2 χρονια πιστευω θα ηταν καλα για ενα ολοκληρωμενο προιον οπου τα παντα θα δουλευαν θεωρητικα σωστα και θα ειχες ενα διαφορετικο παιχνιδι και οχι το ιδιο καθε χρονο με πειραγμενα sliders (λεγε με FIFA) .

Επισης θελω/απαιτω να δω crossplatform , οπως και να χει το pc σε αυτα τα παιχνιδια υστερει σε αριθμο παικτων , το crossplatform θα του εδινε αλλη πνοη (εξαλλου ολοι pc εχουν στην ουσία).

Αυτα τα ολιγα , αν και ειμαι σιγουρος οτι ξεχασα πολλα

Επεξ/σία από Orgios
  • Like 5
Δημοσ.

To παιχνιδι θελει ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ επιτελους για να παιχθει σωστα, κατι που δεν υπηρχε στο nba 2k15 και ΠΡΕΠΕΙ η μπαλα να περναει απο ολους ώστε να μην θεωρουνται κρυοι οι παικτες , επισης απαραίτητες οι αλλαγες όπως και να γνωριζεις ΚΑΛΑ τι μπορουν να κανουν οι παικτες σου και τι όχι.  Επισης μου αρεσει οτι τα σουτ που ειναι contested δεν μπαινουν σχεδον με τιποτα! Το παιχνιδι εχει ανεβει σε δυσκολία 2 επιπεδα παρολαυτα ειναι ευκολο να προσαρμοστεις αφου δεις και 2-3 βιντεακια online.

Θα συμφωνήσω, αφού με ομάδα που την ξέρεις καλά παίζεις πολύ καλύτερο μπάσκετ. Και όταν λέω καλά, δεν εννοώ να ξέρεις μόνο τα βασικά συστήματα και τις δυνατότητες του κάθε παίκτη, αλλά ακόμα και τις θέσεις που αυτός προτιμάει να σουτάρει, το rotation του ρόστερ κλπ. Δεν θα συμφωνήσω όμως για το 2k15, αφού (ειδικά στις μικρομεσαίες ομάδες) τα συστήματα είναι απαραίτητα εδώ και τουλάχιστον 3-4 χρόνια εκτός αν παίζεις σε εύκολο επίπεδο ή έχεις κανα Jordan, Lebron, Kobe κλπ.

Ομοίως θα διαφωνήσω για την αστοχία σε contested shots. Ναι μεν τα σουτ αυτά δεν μπαίνουν, στην πραγματικότητα όμως τα περισσότερα σουτ είναι υπό πίεση. Με τη λογική του 2k, οι αγώνες του πραγματικού ΝΒΑ θα έπρεπε να λήγουν στα 60-70 με 30% ευστοχία, γιατί κανένα contested shot δεν θα πήγαινε μέσα. Και καλά το τρίποντο υπό πίεση πάει στο καλό να το καταλάβω. Τα χαμένα drive όμως λόγω χλιαρής άμυνας είναι απαράδεκτα. Τουλάχιστον αυτό το πρόβλημα κάπως διορθώνεται με τη χρήση sliders.

• Like 1
Δημοσ.

Μη συγκρινεις κανονικο μπάσκετ με ενα παιχνιδι καθως δεν προκειται ποτε να ειναι ρεαλιστικο 100% ενα παιχνιδι. Software ειναι με bugs και exploits όπως το καθενα παιχνιδι , που πρεπει να μαθεις τα κολπα του και τις παραξενιες του για να κερδισεις . Σκοπος ειναι να περνάς καλα και απο κει και περα οσο περισσοτερο μοιαζει σε μπασκετ τόσο το καλυτερο.

Εδω εχουμε καρτουλες με stats όχι παικτες με ψυχολογια και ιδιως stats οπως defensive awareness που παιζουν σημαντικο ρολο και bonus badges που βελτιωνουν τον παικτη σου στις οποιες αδυναμιες εχει, είναι στην τελικη ενα glorified card game .

Αν ηθελα να κανω τον δικηγορο του διαβολου θα σου ελεγα το κλασσικο , όλα μπαινουν και ολα χανονται , θα σου ελεγα οτι μπορει να χανονται τα layup λογω fatigue ή οτι ισως δεν γυριζεις αρκετα την μπαλα , επισης οτι απο την στιγμη οτι βλεπεις οτι καπου το παιχνιδι ευνοει αλλες τακτικες πανε εκει πχ τα contested lay up προσπαθω να μην τα παιρνω , αντι γι'αυτο οταν εχω ψηλοτερο παικτη πλησιαζω στην ρακετα και παταω LT+RT+shoot αν δεν μπει το καλαθι , τότε θα παρεις φαουλ.

Οι τεραστιες πασες πχ περνανε στα πρωτα δεκαλεπτα οπου ειναι πιο χαλαρες οι αμυνες (γιατι ετσι αποφασισε η 2k ) στο τελευταιο δεκαλεπτο όμως δεν περνανε (το ιδιο ισχυει εν μερει για τα contested shots), γνωριζοντας αυτο μπορεις να το κανεις exploit (σε ενα βαθμο παντα καθως το παιχνιδι δεν σε αφηνει να επαναλαμβανεσαι). Δεν σου λεω οτι παλι δεν θα δεις τρελα πραγματα , αλλά θα σου πω οτι ειναι μερος του παιχνιδιου καλως ή κακως και αν τα μαθεις μπορεις να προστατευτεις εν μερει εναντιων τους. 

Παιξε λιγο online , μόλις πετυχεις καποιον αρκετα καλυτερο σου παικτη τότε θα καταλαβεις οτι το παιχνιδι δεν αστειευεται και οτι μπορεις να χασεις χαλαρα με ιδιο ή και καλυτερο ροστερ απο καποιον που καταλαβαινει καλυτερα το παιχνιδι απο σενα και τι κανει αυτος για να το κερδισει, προσωπικα εχω φαει αρκετες 30αρες και εχω θαυμασει παικτες με την ποικιλια κινησεων που παιζουν (οπως και εχω βρισει για το exploit  με το Pick and roll που υπηρχε).

Εχω παιξει εναντιον παικτη που ειχε Jordan , Westbrook και Carmelo και τον κερδισα με νερουλαδες (μπροστα σε αυτους που ειχε) μονο και μονο επειδη δεν εβγαζε ελευθερο σουτ και βασιζοταν στα στατς των παικτων του.

Δεν σου λεω οτι εχεις αδικο σε αυτα που λες, προφανως σωστα ειναι , αλλα σου λεω αλλαξε την προσεγγιση σου και θα δεις και τα πολλα καλα που εχει.

πχ τα replay που εβαλες

Αν προσεξεις οτι ο συμπαικτης σου προσπαθει να μεινει στον παικτη που μαρκαρει , εσυ επιλεγεις να πας under ενω στην συγκεκριμενη περιπτωση θα ηταν πιο σωστο να πας over , γινεται το collision (ομορφο το animation και εξισου ομορφη η πασα στον ελευθερο παικτη) το ΑΙ καταλαβαινει οτι πηγες εσυ στον ψηλο αφου τον σπρωχνεις και εισαι ακριβως μπροστα στον παικτη που μαρκαρε και μετα οταν καταλαβαινει οτι ειστε στον ιδιο παικτη παει να καλυψει τον ελευθερο , δεν βλεπω λαθος του AI.

σε αυτο αντιστοιχα

Εχουμε μικροκοντραρισμα στην αρχη και contested layup εναντιων του ANTHONY DAVIS, σε εκεινο το σημειο θα πρεπει να βγουν κομπιουτερακια να υπολογισουν τι fatigue εχει ο καθε παικτης και ποση ωρα πατουσες το turbo πριν , όπως επίσης και τι stats στο driving layup εχει ο παικτης σου. Το ξερω οτι δεν φαινεται σαν contested layup αλλα είναι (βλεπεις οτι νιωθει την πιεση ο παικτης, δες τι ομορφα καταλαβαινει την επαφη το αριστερο χερι του επιτιθεμενου ενω ο Davis πηδαει και για την ταπα) , αν ειχες εσυ τον Davis θα εβλεπες τον μετρητη κατω να πρασινιζει αν οχι φουλ τουλαχιστον μεχρι την μεση.

Δημοσ.

Δυστυχώς φαίνεται πως έχουμε εντελώς αντιδιαμετρικές απόψεις επί του θέματος, άρα δεν έχει νόημα να το συνεχίσω. Ειδικά για τα video που έχω ανεβάσει στο vine, δεν μπορώ να δικαιολογήσω το 2k ούτε στο ελάχιστο. Υπ' όψιν ότι δεν μιλάμε για σπάνιες περιπτώσεις (βλ. "όλα μπαίνουν και όλα χάνονται") αλλά για φάσεις που συμβαίνουν πάμπολλες φορές σε κάθε αγώνα.

Δημοσ.

Παιδια εχω δυο αποριες σχετικα με το mycareer .Tα drill που κανουμε αξιζουν, γιατι απο οτι εχω καταλαβει σου δινουν καποιο boost μονο για ενα παιχνιδι? Και πρεπει να παιξουμε ολα τα παιχνιδια στη season, δεν μπορουμε να παιζουμε μονο τα key games?

Δημοσ.

Μεγάλη νίκη επί της Γιούτα στο επόμενο παιχνίδι, παρά τη διαφορά των 10 πόντων που τρώγαμε στην πρώτη περίοδο και μας είχε γίνει το σώβρακο καφέ (τι λυρισμός) . Μόλις έκλεισα κάπως τη ρακέτα και έβαλα τους πάντες να πηδάνε για ριμπάουντ (διαφορετικά ο Γκομπέρ τα μάζευε σαν στραγάλια), γύρισε το παιχνίδι και το 20-10 έγινε 20-15 για να λήξει το ημιχρόνιο 25-24. Τραγωδία στα σουτ με 7/21 και 0/3 τρίποντα (σπάνιο φαινόμενο, αφού συνήθως βγάζω αρκετά συστήματα για τους σουτέρ). Πάλι καλά που είχαμε τις βολές (με πρωτεργάτη τον Αντεμπούτο) και μας κράτησαν κοντά στο σκορ.

Στη συνέχεια οι Τζαζ έκαναν το μοιραίο λάθος να βάλουν τα δεύτερα, τα οποία αποδείχθηκαν εντελώς παράλυτα αφού δεν μπορούσαν να σκοράρουν ούτε με αίτηση. Σε συνδυασμό με 2-3 αιφνιδιασμούς και έναν ανεπανάληπτο Καρμέλο (26π σε 17' με 10/13), η διαφορά έφτασε τους 10 πόντους στην τρίτη περίοδο (31-41) και τελικά απλώς επικρατήσαμε 47-55 στο ρελαντί. Δεν πέσαμε ποτέ κάτω από το +8. Για άλλη μια φορά ο -6ος παίκτης- Young έκανε ό,τι ήθελε (11π σε 7') ενώ για τους Τζαζ από τη στιγμή που ελέγξαμε τα ριμπάουντ ξεχώρισε μόνο ο Hayward (16π, 7/17 σουτ με 2 τρίποντα). Νομίζω κανένας άλλος δεν είχε διψήφιο νούμερο.

Εντύπωση μού κάνει το ότι το αντίπαλο ΑΙ γενικά δεν προτιμάει το double team, ακόμα και σε παίκτες που οργιάζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να περνάω μπάλα στον Καρμέλο στη weak side για isolation και να μην έρχεται κανένας για βοήθεια. Σε προηγούμενες εκδόσεις του NBA 2k, αμέσως μόλις κάποιος ξεχώριζε λίγο, άρχιζαν οι απανωτές παγίδες για να του κόψουν τη φόρα. Ίσως έχει να κάνει με το επίπεδο δυσκολίας, θα δείξει.

Επόμενος αντίπαλος οι Νετς. Δυστυχώς και στις 2 τελευταίες νίκες πήρα ως δώρο μέτριους silver PGs που θα φάνε πάγκο, δεν είναι καλύτεροι του μέγα Vasquez. Θέλω όμως σέντερ, οπότε ήδη έκανα κάποιες χαμηλές προσφορές για Brook Lopez, Horford ή Howard (βλ. αν μιλούσαμε για πραγματικά συμβόλαια δεν θα τους έδινα ούτε τα μισά λεφτά του Λοτζέσκι). Ίσως ένας απ' όλους θα κάτσει αν δεν χυμήξουν όλοι σαν σκυλιά στο τέλος της δημοπρασίας. Αφήστε να πάρουμε κανα παίκτη κοψοχρονιά κι εμείς οι πτωχοί.

ps: Απαντώντας στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης του harisv, προφανώς και μπορείς να παίξεις μόνο τα key games ή όσους αγώνες θέλεις εσύ. Θεωρώ διαστροφή να κάτσει κάποιος να παίζει ΟΛΟΥΣ τους αγώνες (όπως ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε σε παλιότερα NBA 2k), αφού με 82 παιχνίδια/σεζόν δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες για να παίξουμε πάνω από 3-4 χρονιές, εκτός κι αν δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε...

Προσωπικά παίζω μόνο τα key games εδώ και τουλάχιστον 2-3 χρόνια και προλαβαίνω άνετα να τελειώσω 7-8 σεζόν. Μάλιστα από τη στιγμή που ο παίκτης θα τουμπανιάσει (βλ. rating 90 και βάλε), δεν παίζω καν όλους τους key αγώνες αλλά μόνο 10-15 από αυτούς μέχρι να φτάσω στα play off. Εννοείται εκεί συμμετέχω σε όλα τα παιχνίδια. Το μόνο μειονέκτημα με τα key games, είναι όποτε δεν αγωνίζεσαι δεν παίρνεις καθόλου πόντους, ούτε καν το βασικό συμβόλαιο.

Για τα drills δεν ξέρω τι ισχύει φέτος, αφού έχω παίξει ελάχιστα MyCareer, ίσα ίσα που τελείωσα την ιστορία του Spike Lee.

• Like 1
Δημοσ.

Μεγάλη νίκη επί της Γιούτα στο επόμενο παιχνίδι, παρά τη διαφορά των 10 πόντων που τρώγαμε στην πρώτη περίοδο και μας είχε γίνει το σώβρακο καφέ (τι λυρισμός) . Μόλις έκλεισα κάπως τη ρακέτα και έβαλα τους πάντες να πηδάνε για ριμπάουντ (διαφορετικά ο Γκομπέρ τα μάζευε σαν στραγάλια), γύρισε το παιχνίδι και το 20-10 έγινε 20-15 για να λήξει το ημιχρόνιο 25-24. Τραγωδία στα σουτ με 7/21 και 0/3 τρίποντα (σπάνιο φαινόμενο, αφού συνήθως βγάζω αρκετά συστήματα για τους σουτέρ). Πάλι καλά που είχαμε τις βολές (με πρωτεργάτη τον Αντεμπούτο) και μας κράτησαν κοντά στο σκορ.

Στη συνέχεια οι Τζαζ έκαναν το μοιραίο λάθος να βάλουν τα δεύτερα, τα οποία αποδείχθηκαν εντελώς παράλυτα αφού δεν μπορούσαν να σκοράρουν ούτε με αίτηση. Σε συνδυασμό με 2-3 αιφνιδιασμούς και έναν ανεπανάληπτο Καρμέλο (26π σε 17' με 10/13), η διαφορά έφτασε τους 10 πόντους στην τρίτη περίοδο (31-41) και τελικά απλώς επικρατήσαμε 47-55 στο ρελαντί. Δεν πέσαμε ποτέ κάτω από το +8. Για άλλη μια φορά ο -6ος παίκτης- Young έκανε ό,τι ήθελε (11π σε 7') ενώ για τους Τζαζ από τη στιγμή που ελέγξαμε τα ριμπάουντ ξεχώρισε μόνο ο Hayward (16π, 7/17 σουτ με 2 τρίποντα). Νομίζω κανένας άλλος δεν είχε διψήφιο νούμερο.

Εντύπωση μού κάνει το ότι το αντίπαλο ΑΙ γενικά δεν προτιμάει το double team, ακόμα και σε παίκτες που οργιάζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να περνάω μπάλα στον Καρμέλο στη weak side για isolation και να μην έρχεται κανένας για βοήθεια. Σε προηγούμενες εκδόσεις του NBA 2k, αμέσως μόλις κάποιος ξεχώριζε λίγο, άρχιζαν οι απανωτές παγίδες για να του κόψουν τη φόρα. Ίσως έχει να κάνει με το επίπεδο δυσκολίας, θα δείξει.

Επόμενος αντίπαλος οι Νετς. Δυστυχώς και στις 2 τελευταίες νίκες πήρα ως δώρο μέτριους silver PGs που θα φάνε πάγκο, δεν είναι καλύτεροι του μέγα Vasquez. Θέλω όμως σέντερ, οπότε ήδη έκανα κάποιες χαμηλές προσφορές για Brook Lopez, Horford ή Howard (βλ. αν μιλούσαμε για πραγματικά συμβόλαια δεν θα τους έδινα ούτε τα μισά λεφτά του Λοτζέσκι). Ίσως ένας απ' όλους θα κάτσει αν δεν χυμήξουν όλοι σαν σκυλιά στο τέλος της δημοπρασίας. Αφήστε να πάρουμε κανα παίκτη κοψοχρονιά κι εμείς οι πτωχοί.

ps: Απαντώντας στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης του harisv, προφανώς και μπορείς να παίξεις μόνο τα key games ή όσους αγώνες θέλεις εσύ. Θεωρώ διαστροφή να κάτσει κάποιος να παίζει ΟΛΟΥΣ τους αγώνες (όπως ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε σε παλιότερα NBA 2k), αφού με 82 παιχνίδια/σεζόν δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες για να παίξουμε πάνω από 3-4 χρονιές, εκτός κι αν δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε...

Προσωπικά παίζω μόνο τα key games εδώ και τουλάχιστον 2-3 χρόνια και προλαβαίνω άνετα να τελειώσω 7-8 σεζόν. Μάλιστα από τη στιγμή που ο παίκτης θα τουμπανιάσει (βλ. rating 90 και βάλε), δεν παίζω καν όλους τους key αγώνες αλλά μόνο 10-15 από αυτούς μέχρι να φτάσω στα play off. Εννοείται εκεί συμμετέχω σε όλα τα παιχνίδια. Το μόνο μειονέκτημα με τα key games, είναι όποτε δεν αγωνίζεσαι δεν παίρνεις καθόλου πόντους, ούτε καν το βασικό συμβόλαιο.

Για τα drills δεν ξέρω τι ισχύει φέτος, αφού έχω παίξει ελάχιστα MyCareer, ίσα ίσα που τελείωσα την ιστορία του Spike Lee.

Εμ δεν διαβαζεις αυτα που αναρτω επισταμενως. Το double team ειναι bug. Πριν αρχισει ο αγωνας αλλαξε το controller και βαλε την cpu team double team σε Auto. 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια βοηθηστε με σε κατι. Παιζω myteam road to playoffs και εκτος του οτι το λαγκ ειναι το κατι αλλο, οταν παιζω με καποιον και φευγει κατα την διαρκεια του αγωνα μου βγαζει ηττα δικια μου. Οταν νικαω και πεφτει η συνδεση παλι χανω εγω. Εχουν βρει καποιο κολπο ή εχει προβλημα το παιχνιδι; εσεις εχετε λαγκ;

Δημοσ.

Ρε παιδια βοηθηστε με σε κατι. Παιζω myteam road to playoffs και εκτος του οτι το λαγκ ειναι το κατι αλλο, οταν παιζω με καποιον και φευγει κατα την διαρκεια του αγωνα μου βγαζει ηττα δικια μου. Οταν νικαω και πεφτει η συνδεση παλι χανω εγω. Εχουν βρει καποιο κολπο ή εχει προβλημα το παιχνιδι; εσεις εχετε λαγκ;

μεγάλο σπάσιμο αυτό εγώ βάζω καλώδιο από το router απευθείας στο pc. 

κι εμένα τυχαίνει αυτό φεύγει ο άλλος είμαι μπροστά στο σκορ και μου βγάζει ήττα σε εμένα! 

όχι πάντα αλλά συμβαίνει. 

Δημοσ.

Μολις βγηκε το 3ο patch. Δηλαδη νωριτερα απο το XBONE. Αυτο και αν ειναι ειδηση... Τωρα θα τα ακουσει η MS απο τους κατοχους της κονσολας ενα χερι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...