Προς το περιεχόμενο

NBA 2k16

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

commentary dropping out during gameplay.

Όχι μόνο δεν έφτιαξε με το patch, αλλά έγινε και χειρότερο αφού στον τελευταίο αγώνα πρακτικά δεν είχα σχολιασμό για δύο περιόδους (πρώτη και τρίτη), ενώ μέχρι τώρα το είχα δει να συμβαίνει μόνο μια φορά ανά αγώνα.

Νίκησα 10 πόντους διαφορά το Orlando αλλά δεν μπορώ να πω ότι είδα διαφορές στην επίθεση, απλώς ήμουν πιο προσεκτικός. Και κυρίως στην άμυνα δεν έφαγα τους κλασικούς 60-65 πόντους, αλλά τους κράτησα στους 44 αφού με εξαίρεση τον Vucevic που έκανε πάρτι, οι υπόλοιποι βασικοί τα έσπασαν (κυριολεκτικά, 7/24 σουτ). Δεν μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι ήταν αποτέλεσμα καλής προσωπικής άμυνας, καλής αμυντικής λειτουργίας του ΑΙ ή ότι απλά οι αντίπαλοι έτυχε να παίρνουν διαρκώς άσχημες προσπάθειες. Θα φανεί στην πορεία.

Κατά τ' άλλα είχαμε αυτή την ομορφιά, ευτυχώς αυτή τη φορά σε βάρος του αντιπάλου:

https://vine.co/v/e3lK7nbuLIm/embed/simple

edit: α, λάθος κατάλαβα, δεν το έχουν φτιάξει το commentary, απλώς το κοιτάνε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευρωλίγκα την έχουν φτιάξει σε mod πολύ καλή δουλειά φαίνεται καθώς επίσης και ένα σορό roster διορθώσεις σε γήπεδα φάτσες φανέλες κλπ αλλά περιμένουν έναν roster editor και το πως να μοιράζονται τα save offline σύντομα θα γίνει χαμός με τα pc mods όπως ήταν το 2κ14 last gen για pc. 

μετά το patch ένα παιχνίδι έπαιξα myteam φαίνεται να πάει καλύτερα 5 κλεψίματα έκαναν σε αυτές τις απευθείας πάσες κάτω από το καλάθι μου φάνηκε καλύτερο το παιχνίδι θα δούμε.

• Like 1

Έχουμε link για το Euroleague mod που λες;

http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=221&t=100125

αν και εγώ περιμένω περισσότερο suns93 rockets 86 - 95, άλλες ομάδες του παρελθόντος και όλους αυτούς που λείπουν Sheed, Toney βελτιωμένα γραφικά στους legends 

http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=221&t=99977

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=221&t=100125

αν και εγώ περιμένω περισσότερο suns93 rockets 86 - 95, άλλες ομάδες του παρελθόντος και όλους αυτούς που λείπουν Sheed, Toney βελτιωμένα γραφικά στους legends 

http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=221&t=99977

αντε να τα φτιαξουν να δουμε αυτο που ψαχνεις http://sa.ae/6cef8b3/

Επεξ/σία από petritis31

Τι κάρτα γραφικών έχεις; Σίγουρα αντέχει το παιχνίδι;

Λειτουργικό σύστημα: Windows 8.1, 64-bit
Έκδοση DirectX: 11.0 
Επεξεργαστής GPU: GeForce 840M
Έκδοση προγράμματος οδήγησης: 344.24
Έκδοση Direct3D API: 11.2
Επίπεδο δυνατότητας Direct3D: 11_0
Πυρήνες CUDA: 384 
Ρολόι πυρήνα: 1029 MHz 
Ρυθμός δεδομένων μνήμης: 1800 MHz
Διασύνδεση μνήμης: 64-bit 
Εύρος ζώνης μνήμης: 14.40 GB/s
Συνολική διαθέσιμη μνήμη γραφικών: 4096 MB
Αποκλειστική μνήμη βίντεο: 2048 MB DDR3
Μνήμη βίντεο συστήματος: 0 MB
Κοινόχρηστη μνήμη συστήματος: 2048 MB
Έκδοση BIOS βίντεο: 82.08.15.00.13
IRQ: Not used
Δίαυλος: PCI Express x4 Gen2

Εδώ βλέπω ένα βίντεο που η ίδια κάρτα παίζει μια χαρά το ΝΒΑ 2k15, έστω και με σχετικά χαμηλές ρυθμίσεις. Οπότε φαντάζομαι ότι και κάτι παρόμοιο θα ισχύει και για φέτος. Μήπως να αρχίσεις να παίζεις με τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού, απενεργοποιώντας ό,τι δεν είναι απαραίτητο; Επίσης κατέβασε και το τελευταίο update του 2k16 που υποτίθεται έχει κάποιες βελτιώσεις στις επιδόσεις.

Άλλη μια απέλπιδα προσπάθεια να ασχοληθώ με αυτό το εμετικό έκτρωμα που ζέχνει μπαγιάτικη αρνίσια κοπριά. Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής (για να καταλάβετε τι τραβάω εγώ ο ήρωας):

1. Domination game εναντίον των Lakers. Που στην κατάσταση που είναι δεν νικάνε ούτε τη Νήαρ Ήστ του Σκαραφίγκα..

2. Το παιχνίδι είχε προαποφασίσει ότι οι Lakers θα πρέπει να παίρνουν όλα τα επιθετικά rebound, ό,τι και να κάνω εγώ. Τι αλλαγές ψηλών, τι block out, τι να αφήσω ελεύθερα μακρινά σουτ για να καλύπτω τη ρακέτα, αποτέλεσμα μηδέν. Είδα παίκτες του 1.90 να παίρνουν rebound ανάμεσα σε θηρία του 2.15. Και όλες ανεξαιρέτως τις περιπτώσεις να πετυχαίνουν αμέσως καλάθι, παρά την πίεση. Κάτι που εγώ φυσικά δεν μπορώ να κάνω σχεδόν ποτέ.

Το όλο σόου διήρκεσε περίπου 3 περιόδους μέχρι το παιχνίδι να αποφασίσει να "ισορροπήσει" την κατάσταση. Σε εισαγωγικά, αφού δεν σημαίνει ότι άρχισα κι εγώ να παίρνω επιθετικά rebound (άλλωστε αυτό είναι κάτι ακατόρθωτο στο 2k16). Απλώς ότι υπάρχει κάποιο bug, αφού με τα πολλά με άφησε κι εμένα να πάρω κανα αμυντικό rebound.

3. Στο 1vs1 εννοείται πως είναι αδύνατον να σταματήσεις τον οποιονδήποτε. Τα controls είναι τόσο unresponsive και η αδράνεια του αμυντικού τόσο μεγάλη, που άπαξ και ο αντίπαλος αποφασίσει να σου βάλει καλάθι, θα στο βάλει κατά 80%. Εννοείται πως οποιαδήποτε έμπνευση για double team κλπ συνήθως στέφεται από παταγώδη αποτυχία, αφού η άμυνα αποδιοργανώνεται εντελώς και το αντίπαλο ΑΙ περιμένει ακριβώς αυτό το πράγμα για να χτυπήσει στο αδύναμο σημείο.

4. Φάσεις σαν κι αυτή τις είδα τουλάχιστον 10 φορές στον αγώνα: https://vine.co/v/eLTT1FBKawW/embed/simple (η επιστημονική εξήγηση που προτείνω είναι πως οι αμυντικοί εκπέμπουν ένα πεδίο βαρύτητας ή/και απύθμενης μλκίας της 2k Sports, με αποτέλεσμα η μπάλα να αρνείται να μπει στο καλάθι ακόμα και υπό τις καλύτερες των προϋποθέσεων).

Πολλές φορές σκέφτομαι να τραβήξω video με όλες τις παρόμοιες φάσεις ενός αγώνα, για να μην νομίσει κάποιος ότι άντε και έτυχε να χάσω ένα τέτοιο σουτ, πράγμα που γίνεται και στην πραγματικότητα, πχ. μια φορά το μήνα. Στο 2k16 γίνεται 10-15 φορές ανά αγώνα...

5. Στη συνέχεια τα δύσμοιρα ματάκια μας υποχρεώθηκαν να δουν και αυτό: https://vine.co/v/eLTxPUXmb03/embed/simple (όχι, δεν δόθηκε κανένα φάουλ παρ' ότι ο αμυντικός χτύπησε πεντακάθαρα το χέρι του παίκτη μου). Κατά τη διάρκεια της φάσης δεν κατάλαβα τι ακριβώς έγινε, σηκώθηκα για κάρφωμα και ξαφνικά βλέπω την μπάλα να πετάγεται τρία μέτρα πέρα, ωσάν να σούταρε ο λυσσασμένος Kenneth Faried. Όταν όμως έβαλα το replay από την πίσω κάμερα, κατάλαβα ακριβώς τι είχε γίνει. Δεν έχω κανένα σχόλιο, πέραν του ότι εύχομαι οι πληγές του φαραώ και ο ίδιος ο φαραώ να πέσουν πάνω στα κεφάλια των developers της 2k Sports απόψε το βράδυ.

6. Δυστυχώς το παραμύθι δεν είχε ούτε αίσιο, αλλά ούτε και τραγικό τέλος. Για την ακρίβεια δεν είχε καθόλου τέλος. Καταφέρνοντας να γυρίσω διαφορά 12 πόντων και αφού στο ενδιάμεσο είχα δει πράγματα που οι φετινοί Lakers δεν θα κατόρθωναν να κάνουν ούτε αν η σεζόν είχε τους αγώνες του baseball αντί για του μπάσκετ (βλ. 162 αντί για 82), συν τα ασύλληπτα αίσχη του παιχνιδιού, έφτασα στους 4 πόντους ενάμιση λεπτό πριν το τέλος. Με σημαντικές πιθανότητες να γίνει το θαύμα.

Κάνω τάπα, βγαίνω στον αιφνιδιασμό, πηδάω για το κάρφωμα που θα μείωνε τη διαφορά στους δύο και ξαφνικά βλέπω αυτό. Ναι, το wallpaper μου. Το παιχνίδι αποφάσισε να κρασάρει στα Windows χωρίς κανένα μήνυμα λάθους και χωρίς να έχω αλλάξει τίποτα στο PC από την τελευταία φορά. Ακόμα και το gamepad μουλάρωσε και άρχισε να δονείται συνέχεια, αναγκάστηκα να το βγάλω από το USB port για να σταματήσει.

Αφιερωμένο:

hqdefault.jpg

• Like 2

Σήμερα πάει καλύτερα.

Έπαιξα ξανά το μεσημέρι με τους Lakers, ό,τι έπρεπε για να μου γυρίσουν τα άντερα και να μου κοπεί η όρεξη (αφού ήξερα εκ των προτέρων ότι το μισό κοτόπουλο θα το έτρωγαν οι γάτες). Αυτή τη φορά περιέργως μου βγήκαν οι άμυνες και είχα φάει μόλις 23 πόντους ως τα μισά της τρίτης (συχνά τρώω 20 μόνο στην πρώτη περίοδο, ειδικά αν τρελαθεί το παιχνίδι). Έφτασα τη διαφορά ακόμα και στους 14 αλλά ακόμα κι έτσι οι κ@ριόληδες λίγο έλειψε να το γυρίσουν (κυρίως επειδή στην επίθεση πάθαμε το κλασικό κοκομπλόκο).

Κάποια στιγμή ήμασταν μόλις 4-5 πόντους μπροστά στα τελευταία τρία λεπτά και μας είχε κόψει κρύος ιδρώτας, η μπάλα ζύγιζε δώδεκα οκάδες αλλά όταν έπρεπε μίλησε ο τεράστιος Vasquez (ο μόνος silver παίκτης που είχα όταν ξεκίνησα το MyTeam), που με 18π και 6 ασίστ τράβηξε ολάκερη την ομάδα. Στο τέλος πήρε και το MVP αν και για μένα ο καλύτερος ήταν ο Αντεμπούτος με 19π για πλάκα. Αν είχε βάλει και τα layup που μόνο στο NBA 2k χάνονται (άντε και στη Β' ΕΣΚΑ), θα είχε πιάσει άνετα πάνω από 25άρα. Νομίζω νικήσαμε κάπου 6-7 πόντους και ως πεσκέσι πήραμε τον Nick Young.

...ο οποίος μας οδήγησε στη νίκη στον επόμενο αγώνα επί των Knicks. Προτίμησα να τον ξεκινήσω από τον πάγκο και άφησα βασικό δυάρι τον Fournier (τον οποίο δεν έχω μάθει ακόμα να εκμεταλλεύομαι) ενώ το κατσικοτριάρι μου ούτε που θυμάμαι πως τον λένε (φανταστείτε πόσο τον εμπιστεύομαι...) Ο Young λοιπόν μπήκε σεληνιασμένος και πέτυχε 13π στο ημίχρονο! Σκορ 32-24 με τρίποντο στην εκπνοή. Πρακτικά είχα σταθερό προβάδισμα 4-8 πόντων μέχρι την τέταρτη περίοδο, οπότε και ανέλαβε ο Καρμέλος (21π σε 21΄, 10/20 σουτ), ο οποίος μάλιστα έπαιζε και τραυματίας σχεδόν από την αρχή του αγώνα.

Κάποια στιγμή οι Knicks πέρασαν μπροστά με 3 πόντους αφού πάθαμε το παραδοσιακό black out, όμως ένα τεράστιο τρίποντο του -κατά τ' άλλα μέτριου- Vasquez έφερε τον αγώνα στα ίσα και γλυτώσαμε τα χειρότερα. Λίγα λεπτά αργότερα μίλησε πάλι ο Young (4/8 3π) και μας έδωσε προβάδισμα 2 πόντων, ισοφάρισε ο Καρμέλος στα 9" μετά από επιθετικό rebound του Lopez, που γενικά έκανε πάρτι στη ρακέτα (11ρ, τα 5 επιθετικά) αλλά στην τελευταία φάση ανέλαβε ο Bhullar (το χτήνος ο κύριος με το 44) που σε pick 'n' roll με τον Vasquez κόντεψε να κατεδαφίσει τη μπασκέτα. 54-52 στα 3", οι Knicks δεν είχαν timeout και α τουτ αλέρ.

Ο Bhullar τελείωσε με 12π (5/5) και 3 μεγαλοπρεπέστατες τάπες με την μπάλα να φτάνει ίσαμε τη διπλανή πολιτεία. Ο Αντεμπούτο έμεινε στα ρηχά για τα μέτρα του (9π), ο Fournier μηδέν από μηδέν για άλλο έναν αγώνα, ενώ από τους Knicks μόνο ο Καρμέλος έφτασε σε διψήφιο νούμερο πόντων.

...και πάνω που σκεφτόμουν τι αλχημείες μπορώ να κάνω στη θέση 2 και αν πρέπει να κάτσω να "μάθω" καλά τον Fournier, έβαλε ο Άη Φανούρης το χέρι του και μου έκατσε για reward η κάρτα του Καρμέλου! Ο πρώτος μου gold παίκτης. Φοβερό. Θα τον βάλω με το ζόρι στο 2 για να ψηλώσω κι άλλο το σχήμα και θα κρατήσω τον Young στον πάγκο να έρχεται να μπουμπουνάει όταν παίζει η δεύτερη πεντάδα (που έχει θέμα στο σκοράρισμα).

Άιντε να δούμε, επόμενος αντίπαλος οι Celtics αλλά θα το αφήσω για αύριο, γιατί αν γίνουν πάλι τίποτα έκτροπα θα μου κόψουν τον ύπνο.

ps: δεν έχω ξαναδεί γάτα να τρώει έτσι κοτόπουλο, έπεσε με τα μούτρα και κόντεψε να φάει μέχρι και το αλουμινόχαρτο. Και να πεις ότι πεινάει, πάει στο καλό, αυτή έχει γίνει σαν πρόβατο...

• Like 1

εγω δεν εχω σταυρωσει ουτε ενα παιχνιδι στο road to playoffs γιατι με εχει φαει το lag και αλλου παταω τα κουμπια και αλλου πιανουν. δεν βλεπω να υπαρχει γιατρια σε αυτο εκτος αν φταιει που το ξεκινησα ΣΚ. Κατα τα αλλα πολυ ενδιαφερον το myteam αλλα πολλα glitch εχουν βρει μερικοι και μερικοι παλευουμε με τον σταυρο στο χερι! 

• Moderators

ps: δεν έχω ξαναδεί γάτα να τρώει έτσι κοτόπουλο, έπεσε με τα μούτρα και κόντεψε να φάει μέχρι και το αλουμινόχαρτο. Και να πεις ότι πεινάει, πάει στο καλό, αυτή έχει γίνει σαν πρόβατο...

Cats' fav food αν δεν κάνω λάθος. :P

Κι εμένα αν τους βάλω κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο, ΟΜ ΝΟΜ ΝΟΜ. ^_^

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...