Inler Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Game Speed 46 και απο τα sliders -1 ή -2 τα Speed/Acceleration Λοιπον εγω το παιζω στο HOF παντα με ιδια sliders και για τον ΑΙ....Αν θελετε αλλαξτε τα ΟFFENCE 49/48/47/46/52/70/56/55/45/52 DEFENCE 88/88/75/80/70/70/50/50/ ATTRIBUTES 49/45/50/50/49/50/50/52/52/50/60/43/40/50/50/46/54/50/50/58/50 TENDECIES 50/50/50/50/50/52/55/35/50/50/54/35/55/65 FOULS 100/100/100/100/92/100 Α και δυσκολια βολων 90%....Σας εφτιαξα παλι :-D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Τα fouls γιατί στο 100; Δεν σφυρίζει ήδη αρκετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Οχι εμενα μια χαρα ειναι σε 10λεπτο που παιζω οι βολες κυμαινονται μεταξυ 18-30 οπως και στην πραγματικοτητα στο NBA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 ΟΚ, καλώς, θα τα δοκιμάσω και θα επανέλθω με εντυπώσεις (σε All Star και οκτάλεπτα όμως). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Myteam βασανα, χθες 3 συνεχομενες ηττες , πολλες φαπες εφαγα, ιδιως ενας τυπος μου εριξε 29 ποντους στο κεφαλι, εχω προβλημα στην αμυνα στην 7η κατηγορια... Στην επιθεση ειμαι καλος στο post αλλά εχω προβλημα στο σουτ απο εξω οπου τα σουτ τα βαζω με το σταγονομετρο... Myleague θα κανουμε ? (κλασικα καθε φορα ρωταω) τι ομάδα έχεις; ποιόν έχεις για silver? εγώ δοκίμασα Kevin martin και midletton αργότερα που είναι στο 79 rating αλλά το γύρισα τώρα στον Valanciunas σαν sliver. κι εγώ στην 7η κατηγορία είμαι. έχει πλάκα εφέτος με τα γήπεδα έχω πέσει σε γάβρους βάζελους με ωραία γηπεδάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Ωχωχ μ' αυτά που λέτε ψήνομαι κι εγώ να ξεκινήσω MyTeam, δεν έχω παίξει ποτέ. Καλύτερα αυτό παρά να ταλαιπωριέμαι εναντίον του ΑΙ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) τι ομάδα έχεις; ποιόν έχεις για silver? εγώ δοκίμασα Kevin martin και midletton αργότερα που είναι στο 79 rating αλλά το γύρισα τώρα στον Valanciunas σαν sliver. κι εγώ στην 7η κατηγορία είμαι. έχει πλάκα εφέτος με τα γήπεδα έχω πέσει σε γάβρους βάζελους με ωραία γηπεδάκια Χρυσους έχω PG Francis Rookie of the Year(θεος) SG Edie Johnson C Mark Gasol Ασημι SG Barbosa SF Paul Pierce/Iguodala/Shrempf PF Nene(θεός) και SKola και C Embiid Τα γηπεδακια οντως τα σπανε! εχω ανεβασει και γω team logo/arena logo κτλ του ΑΡΗ της καρδιας μας και ανυπομονω να φτιαξω jersey και γηπεδο (δεν εχω συμπληρωσει collection ακομα). Χθες εκανα επιτελους μια νίκη με 13 πόντους διαφορά και στο καπακι εχασα απο τον ίδιο(!?!) με αστοχο σουτ στο τελος δικο μου για την νίκη . Αλλα το θετικό είναι οτι επαιξα επιτελους άμυνα, αυτό που μου αρεσει στην επιθεση φέτος είναι οτι σε αναγκάζει να παίξεις με συστηματα (αλλιως ελευθερο σουτ δεν βγαίνει), είναι πιο δυσκολο αλλα το θεωρω και πιο δίκαιο! Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2015 από Orgios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 ωραίος! εγώ έχω καλή ομάδα Gasol, parker, Embiid, isiah thomas, Chris Bosh, Brook Lopez, kevin Martin και άλλους αλλά το θέμα είναι ότι στο πρωτάθλημα δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω χρυσούς παίχτες ακόμη μόνο έναν silver προς το παρόν. εγώ έχω γήπεδο ΠΑΟΚ με διαφημίσεις και στολές κανονικά. θα φτιάξω μερικά banners με παλιούς παίχτες να παίζουν πίσω. βάλε και διαφήμιση ΑΓΝΟ. nzeppos κάνε δοκιμή είναι πολύ καλό το myteam εγώ μόνο αυτό παίζω τα άλλα δεν τα έχω αγγίξει καν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 εγώ έχω γήπεδο ΠΑΟΚ με διαφημίσεις και στολές κανονικά. θα φτιάξω μερικά banners με παλιούς παίχτες να παίζουν πίσω. βάλε και διαφήμιση ΑΓΝΟ. Ελα ρε! φανταστικες ιδεες και οι 2! Να σε παιξω κανα φιλικο αν ειναι πριν το επισημο το Σαββατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Έπαιξα ήδη τους 2-3 πρώτους μου αγώνες. Ενδιαφέρον φαίνεται και αφού έχω ήδη μια ιδέα από το FUT του Fifa πιστεύω θα βγάλω άκρη. Η σαπίλα του παιχνιδιού βέβαια φαίνεται ακόμα περισσότερο σε αυτά τα χαμηλά player ratings, αφού το να βάλεις drive υπό πίεση ισοδυναμεί με το κατόρθωμα να καρφώσει ο Κόρφας μπροστά στον Βράνκοβιτς. Άσε που τις μισές φορές σου κλέβουν την μπάλα στο πρώτο βήμα, κάτι που οι δικοί μας παίκτες δεν κάνουν ποτέ. Άσε που στον τελευταίο αγώνα έβγαλε και τις δύο ομάδες με τις λευκές τους εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ξεχωρίσεις που πρέπει να δώσεις πάσα. Έκανα quit στο δίλεπτο. 44-29 νικάω με το τέλος της τρίτης περιόδου και το επόμενο καλάθι που έβαλα ήταν σχεδόν... 5 λεπτά αργότερα. Το είχα πάρει απόφαση από τα μισά της τέταρτης ότι δεν υπάρχει ελπίδα να σκοράρω, οπότε απλώς έπαιζα όσο περισσότερο κατενάτσιο μπορούσα. Τελικά έβαλα 49 και νίκησα, θρίαμβος. Τεσπά, κουτσά στραβά θα φτιάξω ομάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Πάντως το 2k16 πρέπει να είναι το μοναδικό είδος μπάσκετ στον κόσμο (μαζί με τα τμήματα των εννιάχρονων πιτσιρικιών που έχουν προπονήσεις κάθε Κυριακή στις 10 το πρωί) που αν σε ακουμπήσουν έστω και ελάχιστα πάνω σε layup, το έχεις χάσει κατά 90%. Όπως επίσης αν σε ακουμπήσουν πάνω σε ριβέρς, σου έχει φύγει η μπάλα. Όπως επίσης αν σε ακουμπήσουν μέσα στη ρακέτα και ενώ ντριμπλάρεις, έχεις χάσει την μπάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 ρε παιδες με πεταει εξω συνεχομενα σημερα συμβαινει και σε κανεναν αλλο; υγ: το παιχνιδι ειναι γνησιο φυσικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 ρε παιδες με πεταει εξω συνεχομενα σημερα συμβαινει και σε κανεναν αλλο; υγ: το παιχνιδι ειναι γνησιο φυσικα και σε μενα το ιδιο σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 εχθές έγινα zen master ηρεμίας μετά από 100 καντήλια στην κάθε επίθεση. Παίζω με controller xbox360 στο pc μέχρι εχθές το βράδυ σούταρα με το δεξί stick λίγο συνήθεια λίγο οι επιλογές που σου δίνει για το σουτ driving lay ups κλπ δεν έμπαιναν τα γαμίδια με τίποτε ελεύθερα σουτ μέσα από σύστημα με standing still 3p 88 ούτε δίποντα με πάνω από 90 και με timing άψογο Α Β+ κλπ οι άλλοι τα έβαζαν κανονικά. οπότε άλλαξα και σουτάρω πλέον με το κουμπί ξαφνικά άρχισαν να μπαίνουν κανονικά. στα lay ups συνεχίζω να χρησιμοποιώ το right stick και γενικά πάνε καλά αν και στα challenges έπαιζα με parker & Derick rose που αν δεν βάζουν και αυτοί ποιοι θα βάλουν. και ένα περίεργο πράγμα παίζουν άμυνα όποτε τους κατέβει υπάρχουν παιχνίδια που δεν περνάει ούτε κουνούπι από την ρακέτα τις κλέβουν τις μπάλες κανονικά και σε άλλα παιχνίδια είναι λες και είναι αόρατοι παίζουν άμυνα κάπως έτσι. https://vine.co/v/OFiW0aKKQYw ποιό sim δεν γίνεται. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Φοβερά τα 2 gifs! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα