Προς το περιεχόμενο

NBA 2k16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σε τι επίπεδο παίζεις; all star;

εγώ το έχω ακόμη σε pro προχωράω στο myteam μαθαίνοντας ακόμη αλλά προς το παρόν το χαίρομαι το παιχνίδι το περσινό ήταν για τα πανηγύρια καθόλου άμυνα αλλά χαιρόμουν την κίνηση του και την ελευθερία που είχες με παίχτες όπως Kevin johnson russell Westbrook κλπ έπεφτε τρελό κάρφωμα φέτος κόπηκαν αυτά προς το παρόν θέλει ποιο πολύ μελέτη το πράγμα. 

έχω μάθει συστήματα ομάδων θέλει επίσης ισορροπία να έχεις και δεύτερη δυνατή ομάδα επίσης αλλιώς οι διαφορές χάνονται πολύ γρήγορα. 

με τα patches κάτι έγινε και άρχισαν να βάζουν τα layup επιτέλους. 

myteam προς το παρόν είναι 

pg Tony Parker

sg Beal

sf Gordon Hayward

pf Chris Bosh

C Brooks Lopez 

Garnett, Danny Ainge, Thomas (celtics), Dell Curry, Gallinari κλπ κλπ

μεγάλη διαφορά από που θα σουτάρω με ποιό παίχτη θα κάνω drive τα pick n pop σκοτώνουν κατά βάση παίζουν άμυνα οι βοήθειες καλά. 

το gauntlet μούφα στο myteam.

πολύ κίνηση επιτέλους από την mod σκηνη ετοιμάζουν αναεωμένα μοντέλα για όλους τους παλιούς και για αυτούς που λείπουν και για τους υπάρχοντες είδα suns 93 κανονικά με γήπεδο κλπ και άλλα ωραία. 

Δημοσ.

All star με simulation sliders, προς το παρόν παίζω μόνο exhibition games. Με MyTeam δεν έχει τύχει να ασχοληθώ ποτέ. Έπαιξα επίσης το Living da dream του Spike Lee ή όπως διάολο το λένε, όχι άσχημο αλλά από gameplay δεν προλαβαίνεις να καταλάβεις πολλά πράγματα. Μόλις άρχισε το κανονικό MyCareer έπαιξα καναδυο αγώνες και το παράτησα χωρίς να σχηματίσω άποψη.

Δημοσ.

στο simulation + pro, γιατι τα καλαθια μπαίνουν αφου η μπαλα κανει μια περιστροφη του δακτυλιου ;

με το ζορι ολα τα καλαθια, τριποντα - διποντα - υπο πιεση - ελευθερα - λει απ - κλπ να μπουν κ καλα με δυσκολια ;

αυτο που γινεται 3η περιοδο κ δε βαζεις καλαθι, οντως πρεπει να το τσεκαρουν...γιατι στην 4η μπαινουν σχεδον τα παντα !

Δημοσ.

Να κανω δυο ερωτησεις στην 970 τι setings βαζουμε για να μην εχει λαγκ κ κολληματα. Και με πια camera παιζουμαι;

Δημοσ.

Να κανω δυο ερωτησεις στην 970 τι setings βαζουμε για να μην εχει λαγκ κ κολληματα. Και με πια camera παιζουμαι;

δε νομίζω να υφίσταται "σωστή" απάντηση.

εγώ δεν κατάφερα να το τρέξω το παιχνίδι "σιροπιαστό"...εκεί στο κέντρο του γηπέδου υπάρχει πρόβλημα.

το ίδιο με το περσινό πρόβλημα -δυστυχώς- !

Δημοσ.

Ακομα και μετα το Update το προβλημα με τα συμβολα στο Icon pass παραμενει ...

Εκτος αυτου εξαφανιστηκαν τωρα ομως και τα εικονιδια και για τα Plays ... Δηλαδη ακομα χειροτερα στο θεμα missing icons.

Δημοσ.

max anisotropy --1  

dynamic verical sync -- off

τα υπολοιπα τερμα και το παιχνιδι παιζει απιστευτα καλα ( ουτε ιχνος κολληματος πουθενα ) σε σχεση με το περσινο σε αυτο το θεμα ειναι πολυ ανωτερο . Περσυ μεχρι Γεναρη νομιζω σπανια να επαιζες ματς ονλινε και μην κανει κολληματα

- οσο για το gameplay πιστευω εχει λαθη η αμυνα , αλλα κατ τ αλλα συνηθιζετε .

Το προβλημα προκυπτει στο ονλινε οταν ανεβαινεις δεν βρισκεις ευκολα αντιπαλο .. πρεπει να περιμενεις . :eek: ( θα επρεπε να υπηρχε επιλογη να παιζεις και στα προηγουμενα επιπεδα) 

Δημοσ.

Για πολλά γέλια για άλλη μια φορά η 2Κ...  :-D

Παίζω MyCareer και γίνονται απίστευτες "ζωγραφιές". Οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας, όσο χαμηλά rating κι αν έχουν, παίζουν λες και είναι όλοι τους Jordan και οι δικοί μου είναι retards.

Στον αιφνιδιασμό ΠΑΝΤΑ οι αντίπαλοι βγαίνουν 3 εναντίον 1 (εμένα), ενώ οι συμπαίκτες μου επιστρέφουν νωχελικά. Αν όμως βγω εγώ στον αιφνιδιασμό, με προλαβαίνουν ταχύτατα 3 αντίπαλοι και με "κλειδώνουν". Μιλάμε δηλαδή για cheating από πλευράς CPU, κάτι το οποίο εγώ το αποκαλώ lousy programming από τους προγραμματιστές της 2Κ οι οποίοι για άλλη μια φορά δείχνουν ότι δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα.

Παίζω ένα παιχνίδι και βγάζει στόχο - πρόκληση να καταφέρω να πάρω το προβάδισμα ενώ χάνω με 10 πόντους. Με το που βλέπω αυτό το μήνυμα έχω καταλάβει ότι η CPU "αποφάσισε" να κερδίσει! Τέλος πάντων, με χίλιες προσπάθειες καταφέρνω και ισοφαρίζω (hooray!!!) και τότε γίνονται κάτι τρελά έκτροπα: οι συμπαίκτες μου κάνουν απίστευτα ηλίθια λάθη με μπαλιές άουτ, ο playmaker κρατάει τη μπάλα σε ένα σημείο για 15 δευτερόλεπτα και στο τελευταίο δευτερόλεπτο αποφασίζει να σουτάρει (σίδερο!), χάνω άχαστα layup και wide-open τρίποντα (ο αντίπαλος δεν χάνει ΠΟΤΕ wide open 3ποντα τα οποία πέφτουν βροχή...) και μέσα σε 2 λεπτά η CPU έχει ανακτήσει τη διαφορά των 10 πόντων.

Τρομερό παιχνίδι...  :shock:

Τι να πει κανείς επίσης για τη συνέντευξη τύπου μετά από κάθε ματς (5 χρόνια τώρα το ΙΔΙΟ σκηνικό...) όπου ο myplayer απαντάει με εκνευριστικότατη φωνή και cocky attitude και λέει ανοησίες οι οποίες σχεδόν ποτέ δεν ικανοποιούν την ομάδα και τους fans. What's the point?

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι προγραμματιστές της 2Κ δεν αφήνουν το παιχνίδι να κυλήσει επί ίσοις όροις και καταφεύγουν σε cheat προγραμματισμό κάνοντας τους αντιπάλους πιο γρήγορους και με 10πλάσιο IQ από τους δικούς μου.

Γελάστε όσο θέλετε μερικοί, αλλά πραγματικά νοσταλγώ τα NBA Live της δεκαετίας του '90. Τα 2Κ αντί να με διασκεδάζουν καταφέρνουν να με κάνουν να εκνευρίζομαι και να βρίζω.

Την άλλη εβδομάδα πώληση του παιχνιδιού ως μεταχειρισμένο στα Public και άντε στα τσακίδια!

Υ.Γ. Η άμυνα είναι για τα μπάζα, ότι και να κάνεις ο αντίπαλος θα κάνει drive και θα πετύχει καλάθι ή θα πετάξει την μπάλα σε ελεύθερο παίκτη και θα φας τρίποντο. Προσπαθείς να κλέψεις και χρεώνεσαι με reach-in foul... rolls eyes...

• Like 3
Δημοσ.

Για το MyCareer δεν ξέρω αφού δεν πρόλαβα να φτάσω τόσο μακρυά (ίσα που τελείωσα στο story του Spike Lee και έπαιξα και 2 αγώνες ακόμα). Αλλά δεν αμφιβάλλω καθόλου γι' αυτά που λες. Αρκετά ήταν συνηθισμένα και σε προηγούμενα 2k, πχ. αυτό που ο point κρατάει την μπάλα για όλη την επίθεση και τελικά την αμολάει από τα 10 μέτρα.

Ούτως ή άλλως όμως το MyCareer ήταν πάντα υποδεέστερο από το κανονικό παιχνίδι σαν επίπεδο μπάσκετ. Το πρόβλημα για εμένα είναι πως και το τελευταίο έχει τεράστια προβλήματα, κυρίως με την αμυντική συμπεριφορά των παικτών μας.

• Like 1
Δημοσ.

Τελευταία έχω παρατηρήσει και κάτι άλλο που δεν το θυμάμαι στα προηγούμενα 2Κ. Συγκεκριμένα ο επιτιθέμενος κάνει drive in προς την baseline και είτε βγαίνει κατευθείαν ο ίδιος out of bounds (είναι ρεαλιστικό αυτό; δεν το έχω δει ΠΟΤΕ να συμβαίνει στην πραγματικότητα), είτε γίνεται blocking foul. Είναι κάτι που συμβαίνει στάνταρ 5-6 φορές σε κάθε παιχνίδι και καταντάει γελοία κουραστικό.

Το πιο εκνευριστικό μου συνέβη προχτές: μένουν 60 δευτερόλεπτα και προηγούμαι 94-91 και χάνω layup ΜΟΝΟΣ, ο αντίπαλος φεύγει στον αιφνιδιασμό και με πάσες - αστραπή που θα ζήλευαν και οι Jordan - Pippen μειώνει σε 94-93. Επόμενη επίθεση, δίνω τρομερή ασίστ στον Αλ Χόρφορντ κι αυτός μόνος κάτω από το καλάθι το ΧΑΝΕΙ! Time out o αντίπαλος και βάζει ένα κουλό καλάθι και με περνάει. Παίρνω time out για να επαναφέρω την μπάλα στην άλλη πλευρά του γηπέδου κι ο παίκτης που είναι να την επαναφέρει την πετάει λάθος άουτ...

Δηλαδή ήμαρτον, η CPU είναι προγραμματισμένη έτσι ώστε να σε κερδίζει με ύπουλους τρόπους και να σου σπάει τα νεύρα;

Δημοσ.

Όταν μπαίνεις μέσα είτε από αιφνιδιασμό είτε από οργανωμένη άμυνα είναι προτιμότερο να στέκεσαι για σουτ παρά λευ απ γιατί συνήθως το χάνεις με την παραμικρή επαφή.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή ήμαρτον, η CPU είναι προγραμματισμένη έτσι ώστε να σε κερδίζει με ύπουλους τρόπους και να σου σπάει τα νεύρα;

Ναι.

Παίζω NBA 2k από το 2002 και παραδοσιακά είναι το sports videogame στο οποίο η ΑΙ κλέβει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο. Σε απίστευτα εκνευριστικό βαθμό. Δεν είναι Fifa, PES, NBA Live, Top Spin και σία (βάλτε όσα σχετικά παιχνίδια θέλετε). Θυμάμαι εκδόσεις του 2k που πραγματικά με είχαν φτάσει στα όριά μου. Θα έψαχνα για παλιότερα post μου στο insomnia (5-10 χρόνια πίσω), αλλά δεν έχω καμία όρεξη να συγχυστώ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε χρόνο αν παρατηρήσετε τα δημοφιλή custom sliders, πάντα δίνουν αβάντα στον άνθρωπο και όχι στο CPU. Είτε πρόκειται για σουτ, είτε για πάσες, φάουλ, ριμπάουντ, επιστροφές, γενικά για οτιδήποτε. Ούτως ειπείν αναγκαζόμαστε να ανεβάσουμε λίγο τα δικά μας slider μπας και καταφέρουμε να ισορροπήσουμε τον αγώνα. Κάτι που φυσικά δεν είναι πανάκεια αφού τελικά ο καθένας καταντάει να παίζει άλλο παιχνίδι (δεν υπάρχει και εναλλακτική λύση όμως).

Δυστυχώς η 2k sports παραμένει αθεράπευτη. Κάποιες χρονιές κάνουν βήματα προς τα εμπρός (πχ. 2k13, 2k14) ενώ φέτος με έχουν πάει πολλά χρόνια πίσω. Και όλα αυτά αφορούν κυρίως σε All Star επίπεδο δυσκολίας. Δεν θέλω να φανταστώ τι γίνεται πιο πάνω. Είναι επίσης ενδεικτικό πως πολλά από τα προαναφερθέντα sliders έχουν σχεδιαστεί για επίπεδο Pro, αφού είναι ίσως το μοναδικό που το CPU δεν έχει τόσο μεγάλο handicap. Συνήθως όμως είναι σχετικά εύκολο άπαξ και μάθεις τις αδυναμίες του.

Όταν μπαίνεις μέσα είτε από αιφνιδιασμό είτε από οργανωμένη άμυνα είναι προτιμότερο να στέκεσαι για σουτ παρά λευ απ γιατί συνήθως το χάνεις με την παραμικρή επαφή.

Αμήν. Δεν είναι ότι δεν μπαίνουν γενικά drive. Είναι ότι μπαίνουν με πολύ μικρότερη συχνότητα σε σχέση με την πραγματικότητα αλλά και πολύ δυσκολότερα σε σχέση με τα αντίστοιχα που κάνει το αντίπαλο ΑΙ. Σε παλιότερες χρονιές μπορούσες έστω να πεις ότι μπαίνεις στη ρακέτα μπας και πάρεις το φάουλ. Φέτος ούτε φάουλ παίρνεις, ούτε καλάθι βάζεις, ενώ οι τάπες και (κυρίως) τα κλεψίματα πάνω στο drive είναι σχεδόν ο κανόνας. Απ' την άλλη αν οποιοσδήποτε από εσάς έχει καταφέρει να κάνει τάπα ή κλέψιμο πάνω σε μπάσιμο του CPU, ας μου το πει κι εμένα.

• Like 3
Δημοσ.

Όσο και να μου αρέσει το μπάσκετ, πάντα μα πάντα το 2k θα με φτάνει σε σημείο να μου ανεβαίνει η πίεση και να θέλω να κλείσω την κονσόλα στα μισά του παιχνιδιού. Η ΑΙ κλέβει ασύστολα, με scripted τρόπους (όπως το video του nzeppo στήν άμυνα του Durant που η cpu ΑΙ απομακρύνει επίτηδες τον παίχτη σου για να βάλει το καλάθι). Κάθε παιχνίδι που παίζεις, ακόμα και τους Βulls του jordan να έχεις είναι αγώνας (πνευματικής!) εξάντλησης από μεριάς παίχτη διότι το πόσο καλά παίζεις έχει μικρή σημασία, στην πραγματικότητα παίζεις απέναντι στον εαυτό σου που κλέβει. (Rubber band AI ονομάζεται)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...