Προς το περιεχόμενο

Wrc 5 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπω οτι υπαρχει ηδη στο steam και δυστηχως πεφτει κραξιμο,ειτε για την μη υποστηριξη τιμονιερας,ειτε για γραφικα κλπ

http://store.steampowered.com/app/354160/#app_reviews_hash

εντάξει και στο pcars τα χει αυτά..και το υμνουνε :P  βασικά δεν είχε ffb...

αλλά δε ξέρω γιατί περιμένατε κάτι καλό από το wrc5...το 4 ήταν τοοοοοοοοοοοοοοσο μέτριο -_-

• Like 1
Δημοσ.

μόνο τα γραφικά είναι καλά αλλά υπερβολικές οι απαιτήσεις !!!

μούφα όπως κάθε χρόνο η οδήγηση !

Δημοσ.

H αίσθηση του δρόμου στην οδήγηση έχει βελτιωθεί καθόλου γιατί στα προηγούμενα ήταν σαν να επιπλέει το αμάξι. Οι πίστες βελτιώθηκαν και εμπλουτίστηκαν καθόλου οι διαδρομές γιατί στα προηγούμενα ήταν απλά μια συνεχές επανάληψης τους. 

Τώρα για την άλλη κριτική για τον ήχο της μηχανής τα λάστιχα κτλ μου φαίνονται υπερβολικές.

• Like 1
Δημοσ.

Επαιξα μια πιστα του παιχνιδιου απο την εκδοση του θειου. Γραφικα δεν με εντυπωσιασαν για τις απαιτησεις που ζηταει να πω την αληθεια. 

Οποιον τον ενδιαφερει το παιχνιδι,ας το παιξει πρωτα απο τον θειο να δει αν του αρεσει και ας το αγορασει σε καποιο price drop.

Δημοσ.

Κατάφερε κανένας να το παίξει με τιμόνι ? 

Εχω το logitech Momo Racing αλλά δεν μπορώ να βάλω στα buttons το γκάζι,φρένο και steering...

Αν διαβασεις στο steam που εχω ανεβασει πιο πισω,πεφτει κραξιμο για την μη υποστηριξη απο συγκεκριμενες τιμονιερες που αναφερουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...