dookedooke Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Λοιπον,εκανα κι εγω το λαθος να αγορασω turbo-x πριν 1,5 χρονο... Μολις περναει η εγγυηση στον 1 χρονο, η οθονη βγαζει παρασιτα, το παω σερβις, μου ειπαν εφταιγε η ταινια, πλερω 10€. Μετα απο 1 μηνα φτανει το θεμα της μπαταριας, ξαφνικα δεν φορτιζε ο υπολογιστης, με η χωρις μπαταρια δεν αναβε. Το παω στο ξανα σερβις,ενας εκει μου λεει φταιει το τροφοδοτικο, πρεπει να αγορασω κ καινουργιο καλωδιο, πλερω 30€.. οντως αρχισε να φορτιζει ,αλλα μεχρι στο 91%, οση ωρα κ να το αφηνα φαινοταν να φορτιζει αλλα δεν καλυπτε παραπανω ποσοστο,ειχε κολλησει στο 91%. Αυτο κρατησε 3 ημερες, μετα ξαφνικα δεν φορτιζε παλι καθολου, το ειχα στην μπριζα κ απλα δεν φορτιζε!!!! Ξανα σερβις, ενας αλλος μου λεει δεν φταιει το καλωδιο που αγορασα !!! αλλα το βυσμα τροφοδοσιας...Κανω φασαρια που λετε, ο αλλος μου πε να αγορασω καλωδιο κι εσεις μου λετε το προβλημα ειναι αλλο, το παλιο τροφοδοτικο μου το βγαλατε σκαρτο,τωρα μου λετε λειτουργει ξανα, ελεος δηλαδη...με τα πολλα μου το φτιαχνουν χωρις να πληρωσω ( αν και επεστρεψα το καλωδιο που αγορασα). Το θεμα ειναι οτι,οκ, τωρα φορτιζει ξανα,αλλα παλι κολλαει στο 91%, και δεν παει προς τα πανω...τι μπορει να φταει, γιατι αυτους δεν τους εμπιστευομαι πλεον..ειμαι και ψιλοασχετος με τα αυτα, ευκολο θυμα δηλαδη για να με ξεζουμιξουν.
Mikri Nefeli Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Προφανώς έχει μειωθεί η χωρητικότητά της. Αν θες να σου κρατήσει η μπαταρία,μην λειτουργείς το λάπτοπ με αυτήν επάνω,όταν δεν χρειάζεται.
dookedooke Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 ευχαριστω για την απαντηση..πως γινεται να μειωνεται η χωρητικοτητα της ετσι στα καλα καθουμενα; οποτε δεν εχει νοημα να το ξαναπαω εκει για τυχον διορθωση;
Mikri Nefeli Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ένα χρόνο δεν το έχεις; Ποια καλά καθούμενα;
dookedooke Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 δηλαδη ανα χρονο η χωρητκοτητα της μπαταριας μειωνεται κατα 10% , με ας πουμε φυσιολογικη χρηση (καθημερινως office και ιντερνετ για 3-4 ωρες περιπου);
Mikri Nefeli Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Όταν το λειτουργείς με τη μπαταρία μόνιμα επάνω,ναι. Τώρα πόσο πέφτει,εξαρταται από πλείστους παράγοντες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα