Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Shut up and take my money!!!!  Δυστυχώς όμως, οι 35+ που λατρεψαν την AMIGA εχουν την ροπή να καταφευγουν σε πιο luxurius smartphone... Εξάλλου οι νοσταλγοί του ρετρό έχουμε 10αδες emulators στο market και παιζουμε 8bit_a αβερτα...

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω πως emulator σε touch screen δεν λέει.

για αυτο υπάρχει otg και συνδεεις μεχρι sixaxis επανω...

Δημοσ.

Το εχω χτυπησει ,μονο και μονο , οταν με ρωτανε τι μαρκα ειναι , να βλεπω την εκφραση του προσωπου οταν θα λεω commodore

Eιχα κανει και upgrade την μνημη της amiga 500 σε 1 MB  με διακοπτακι :)

• Like 5
Δημοσ.

Αρθρογράφε οι πήγες σου είναι γελοίες. Δεν θα σου εξηγήσω τπτ τα λέει όλα στο βίντεο. Πάντως δεν είναι η εταιρία που ξέρεις.

Δημοσ.

θα έχει ενσωματωμένους emulator C64 και Amiga

Αν και ΔΕΝ θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρωπη και θα κριθεί απο τις πωλήσεις του το άνοιγμα σε άλλες αγορές/χώρες, είναι μια ωραία κίνηση των Ιταλών που κατέχουν τα δικαιώματα του ιστορικού Ονόματος και σίγουρα το όλο τους όραμα και η τρέχουσα υλοποίηση είναι ενθαρρυντική.

Προσωπικά προτιμώ το Amstrad, ATARI ή το Commodore logo να κοσμεί το Backplate μου παρά το μήλο δαγκωμένο, που έφεγγε και κένταγε η κόρη το μαντήλι.  

Εγώ δεν το ζήλεψα ποτέ, πιο πολύ χάρηκα τον 464, 6128 και 6128Plus παρά τον C64 ;)

H Amiga απο την άλλη ήταν ΘΕΡΙΟ την λατρεύω!

Η εταιρια ειναι αμερικανικη Florida συγκεκριμενα (η λεξη απλα ειναι ιταλικη) αλλα να μην σε στεναχωρησω λεγε εσυ οτι ειναι ιταλικης προελευσης.

Δημοσ.

Upgrade τη μνήμη στο 1 MB και δεύτερο FDD στην Amiga 500 μου και ένιωθα King of the World στις αρχές των '90s.

Θυμάμαι ακόμα το μέγεθος του dimm των 512 ΚΒ - μεγαλύτερο από το 5ιντσο κινητό μου, καθώς και την τιμή του.. 32.000 δρχ το 1991 αν δεν απατώμαι..

Έχουν περάσει από τότε αρκετοί υπολογιστές και κονσόλες από τα χέρια μου, αλλά η Amiga παραμένει η πιο γλυκιά ανάμνηση από την ενασχόλησή μου με αυτό τον χώρο.

• Like 2
Δημοσ.

Η spectrum ποτε θα βγαλει?

Ο sir Clive Sinclair θέλεις να πεις.

Αν θα βγάλει κινητό θα έχει σίγουρα πλήκτρα από γομολάστιχα. :)

ποιοί  έχετε amiga ακόμα? (amiga 500/600/1200)

Εγώ, εγώ!!! 1200 με κάρτα επέκτασης και επεξεργαστή 68030, μαθηματικό συνεπεξεργαστή και 8ΜΒ Fast ΡΑΜ. Έχω κοτσάρει και ένα καλώδιο ide από 2.5 σε 3.5 και σύνδεσα εξωτερικό σκληρό δίσκο και cd rom.

Κορυφή το μηχανάκι.

• Like 4
Δημοσ.

ποιοί  έχετε amiga ακόμα? (amiga 500/600/1200)  

ολες τις έχω ακόμα λειτουργικες :-)

για να μην πω για τα υπολοιπα....(8/16bits)...

Πάντως πολυ πρωτοποριακη η ιδεα αυτή απο την Commodore (USA). Ενδιαφέρον θα χε να εβγαζε και η Amstrad PLC (αν και ασχολουνται με τηλ και δορυφορικά κεντρα πλεον) 

• Like 1
Δημοσ.

Ο sir Clive Sinclair θέλεις να πεις.

Αν θα βγάλει κινητό θα έχει σίγουρα πλήκτρα από γομολάστιχα. :)

Εγώ, εγώ!!! 1200 με κάρτα επέκτασης και επεξεργαστή 68030, μαθηματικό συνεπεξεργαστή και 8ΜΒ Fast ΡΑΜ. Έχω κοτσάρει και ένα καλώδιο ide από 2.5 σε 3.5 και σύνδεσα εξωτερικό σκληρό δίσκο και cd rom.

Κορυφή το μηχανάκι.

Κι εγώ. Με Blizzard 030 με 32ΜΒ, κάρτα CF 4GB για σκληρό και το φανταστικό Indivision scandoubler  για σύνδεση σε TFT οθόνη. Της έχω περάσει εκατοντάδες παιχνίδια και demos. Έχω παίξει με emulation (WinUAE και Amiga Forever) αλλά την αίσθηση του original δεν την φτάνουν.

Όσο για το smartphone δεν μου λέει κάτι. Ένα generic android κινητό είναι.  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...