web_assasin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 καλησπερα αλανια μου.δε βρηκα αλλο thread για αυτο το μοντελο με μια προχειρη αναζητηση,συγγνωμη αν εχει ανοιξει παλι.εχω στα χερια μου to 785 μιας φιλης,το οποιο ειναι κολλημενο στο boot.μας ενδιαφερει να σωσουμε τα αρχεια οπωσδηποτε,αλλιως θα ετρωγε ενα hard και θα τελειωναμε..τι λυσεις εχουμε για recover?
panos 4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Πατα τοpower buttonπαρατεταμενα μαζί με τοvoloume down Αποστολή από το D2403 με τη χρήση Insomnia App
web_assasin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 το θεμα ειναι να σωσουμε τα αρχεια φιλε. ξερεις τι κανει αυτο που προτεινεις,η απλα το διαβασες καπου και το λες?
panos 4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Το έχω πάθει κι εγώ το έκανα αυτό και ξεκόλλησε χωρίς να χάσω τπτ Αποστολή από το D2403 με τη χρήση Insomnia App
web_assasin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 δεν κανει τποτ αυτο. μηπως εννοεις το hard reset με το volume up και το home? τωρα ψαχνω μονο για rom,ειναι νεκρο το κινητο,soft bricked για οσους ξερουν..
saruman123 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 καλησπερα αλανια μου. δε βρηκα αλλο thread για αυτο το μοντελο με μια προχειρη αναζητηση,συγγνωμη αν εχει ανοιξει παλι. εχω στα χερια μου to 785 μιας φιλης,το οποιο ειναι κολλημενο στο boot. μας ενδιαφερει να σωσουμε τα αρχεια οπωσδηποτε,αλλιως θα ετρωγε ενα hard και θα τελειωναμε.. τι λυσεις εχουμε για recover? Τα αρχεια ειναι στο κινητο η στην καρτα SD?
web_assasin Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Πανε τα αρχεια,εκανα hard reset aλλα Τζιφός. έχουμε λινκ για καμια ρομ;
saruman123 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Κριμα μπορει κατι να γινοταν. Διαβασε εδω για rom: http://forum.xda-developers.com/android/help/vodafone-smart-4-mini-killed-vodafone-t2869185
web_assasin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Εχω ψαξει εκει,οπως εχω ψαξει κ ολα τα thread που υπαρχουν για αυτο το κινητο. θελω ενα χρηστη με το ιδιο κινητο που εχει χρησιμοποιησει μια σωστη rom.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα