cronos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Ψάχνω για ένα ανεμιστηράκι για τον ταπεινό μου Κ6ΙΙ στα 500MHz (Socket Seven). Έχω φάει τον κόσμο αλλά τίποτα. Τί Ram shop δοκίμασα τί άλλα μαγαζιά στη Στουρνάρη αλλά τίποτα. Το μόνο κατάστημα στο οποίο δεν δοκίμασα την τύχη μου είναι η Checkmate. Βασικά την επισκεύτηκα το προηγούμενο Σάββατο αλλά η πόρτα στην είσοδο ήταν κλειστή και δεν απάνταγε κανένας στο κουδούνι. Στη σελίδα της πάντως δεν αναφέρει τίποτα για τέτοιου είδους ανεμιστηράκια. Όποιος γνωρίζει πού μπορώ να βρώ ας μου πεί γιατί τώρα τελευταία όλο μπλε οθόνες είναι το σύστημα.
icy20 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Savvato h checkmate den einai anoixta!Douleyei wrario etairiwn!!!Mono kathimerines!
cronos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Και στη σελίδα πάντως που κοίταξα δεν αναφέρει τίποτα για Κ6. Θα ξαναπάω.
vagpap Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Τι είδους ανεμιστηράκι ψάχνεις? Απλό ή για overclock (αν το καταφέρεις πάνω από 4,5χ112 πες μου)? Νομίζω ότι μπαίνουν οι ψύκτρες για socket A/370 επεξεργαστές γιατί κάπου έχει πάρει το μάτι μου στην περιγραφή των ψυκτρών και socket7... Long live k6-2!!!!
akiss Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Νομίζω ότι μπαίνουν οι ψύκτρες για socket A/370 επεξεργαστές γιατί κάπου έχει πάρει το μάτι μου στην περιγραφή των ψυκτρών και socket7... Long live k6-2!!!! οντως τα cooler αυτα ειναι ιδια.
cronos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Ένα απλό ρε παιδιά. Εδώ μιλάμε χάνει στροφές και μου ανεβάζει τη θερμοκρασία. Δεν έχω θερμόμετρα πάνω στον επεξεργαστή αλλά με το χέρι που ακουμπώ πάνω στο ανεμιστηράκι αυτό ζεματάει. Τί overclocking μου λέτε.
madsc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 cronos, αν ψάχνεις τα stock (μαμίσια) έχω, έλα όποτε θες να σου δώσω, με ψύκτρα ή χωρίς. sc
akiss Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 εγω δεν σου μιλησα για overclocking, σου ειπα οτι ειναι ιδιες ψυκτρες κοινος μπορεις να βαλεις και απο της ψυκτρες το athlon xp.
vagpap Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Αν ψάχνεις μόνο ανεμιστήρα, βγάλε αυτόν που έχεις και πήγαινε σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα με ηλεκτρονικά (κατουμάς, ξηρουχάκης, κλπ) και πάρε ένα ίδιο (η δικιά μου έχει πάνω 50mm διάμετρο ανεμιστήρα). Κόψε καλώδια και απλά βάλτο στη θέση του άλλου. Συνήθως οι ανεμιστήρες σε ψύκτρες εκείνης της γενιάς φυσάνε αέρα προς την ψύκτρα, οπότε βάλτο και εσύ αντίστοιχα. Πάντως μία απλή ψύκτρα για νεότερο επεξεργαστή, θα αντιστοιχεί σε ψύκτρα καλής ποιότητας για τους δικούς μας.
spock Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Συμφωνώ...! Τα ανεμιστήρια για Athlon κάνουν μιά χαρά (εφ'όσον βέβαια, στηρίζονται με έλασμα και όχι στις τρύπες που έχουν οι μητρικές Athlon). Μπορείς και με ένα κοπίδι να αφαιρέσεις το αλουμινένιο κάλυμα του επεξεργαστή, ώστε να ακουμπήσει η ψύκτρα στον πυρήνα του Κ6, με λίγη θερμοαγώγιμη σιλικόνη, βέβαια! Έτσι είχα καταφέρει τον 450 που έχω να φτάσει 550 σταθερά, με 100MHz bus, και με bus>100 να πλησιάσει τα 600 σε απόσταση αναπνοής!
cronos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Θα δοκιμάσω και στην Checkmate και θα δώ. Προς το παρόν μου χρειάζεται ο υπολογιστής και δε με πέρνει να κάνω πειράματα. Αλλά μόλις πάρω τον νέο μου Pentium 4 στα 2.8GHz, τότε θα κάνω όλα τα πειράματα που μου λέτε.
cronos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2003 Λοιπόν φίλοι μου πήγα στην Checkmate αλλά σιγά μην είχαν μετά από τόσα χρόνια. Το μόνο που πρότειναν αντί για ψύκτρα που έψαχνα, να πάρω το ανεμιστηράκι μόνο και μάλλον εκεί θα κατέληγα. Αλλά μόλις μου είπε ένας φίλος μου ότι έχει έναν Κ5 μαζί με την ψύκτρα οπότε μάλλον θα το προτιμήσω. Πάντως ρε παιδιά τί ακριβή είναι η checkmate. Ένα ανεμιστηράκι 6x6 7 ευρώ + ΦΠΑ. Το 5x5 που ήθελα εγώ κάπου εκεί έχει και αυτό.
vagpap Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2003 7€???? Το παράκανε η checkmate!!! Για το λόγο αυτό για απλά πραγματάκια, τα συνοικιακά καταστήματα ηλεκτρονικών είναι μανούλες... Φαντάσου, έχω πάρει ένα σωληνάριο θερμοαγώγιμης πάστας, περίπου 30g, για βιομηχανική χρήση (εντάξει δεν είναι Arctic Silver αλλά τη δουλειά της την κάνει μια χαρά) και την είχα πάρει 700 δρχ ενώ η αντίστοιχη από τέτοιο μαγαζί είχε πάνω από 6000 (σε ίδιο μέγεθος)...
cronos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2003 Αυτό θα κάνω και εγώ θα κοιτάξω σε κανά τοπικό κατάστημα με ηλεκτρονικά για ανεμιστηράκι 5x5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.