Akrida79 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα. Έχω έναν επεξεργαστή AMD FX-6300 Black Edition και ψύχεται με το Antec Kuhler H2O 650 Μέχρι στιγμής δεν είχα προβλήματα, άλλα εδώ και 3 εβδομάδες η θερμοκρασία του CPU σε κατάσταση ηρεμίας φτάνει τους 45 με 50 βαθμούς (με φορτίο περίπου 2%) και π.χ. όταν ανοίξω Chrome η άλλο πρόγραμμα φτάνει και ξεπερνάει τους 80!!! Να γράψω ότι έχω αλλάξει thermal paste, έχει γίνει καθαρισμός, και δουλεύουν 6 ανεμιστήρες κυκλοφορίας αέρα στο κουτί. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ πλέον είναι ότι δεν δουλεύει σωστά η ψήκτρα. Αν έχετε καμιά ιδέα, καλοδεχούμενη, γιατί μάλλον θα πάω σε αλλαγή ενεργητικής ψήκτρας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Προφανως εχει καποιο θεμα η υδροψυξη. Μπορεις να ελεγχεις το νερο μεσα σε αυτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akrida79 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δυστυχώς όχι. Είναι κλειστό κύκλωμα, μόνο τον αέρα που βγαίνει από το "ψυγείο" που είναι ζεστός μεν άλλα δεν βλέπω προκοπή δε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PunishedSnake Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Τσέκαρε αν δουλέυει η αντία με την ακοή για αρχή κλείνοντας ολα τα άλλα ανεμηστήρακια και με την αφή να ελέγξεις αν περνάει νέρο απο τα σωληνάκια. Overclock εχεις κάνει ή είσαι σε στόκ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 θα συμφωνησω, ελεγξε αν λειτουργει η αντλια. αν δεν κυκλοφορει το νερο, τι να σου κανουν οι ανεμιστηρες..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akrida79 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ούτε overclocking δουλεύω, ούτε games. Το PC το έχω για σερφάρισμα και e-mail και τέτοια.Τα έχω δοκιμάσει όλα. Δείχνουν να δουλεύει αλλά για κάποιο λόγο δεν επαρκεί... Τι να πω; Θα δοκιμάσω κάποια άλλη ψήκτρα και θα δω.Έχετε καμία πρόταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 αφου δεν κανεις OC, ποιος ο λογος της υδροψυξης..? εγω την βρισκω περιττη σε τετοια συστηματα...! με μια καλη αεροψυκτρα, θα εισαι μια χαρα..!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akrida79 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δίκιο έχεις για την υδροψηξη, την είχα αγοράσει από περιέργεια και μόνο... Sent from my RM-846_eu_italy_307 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PunishedSnake Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ωπα ωπα τι VID είναι αυτό... 1.4125 βολτ για στόκ,δεν είναι λίγο περίεργο;εμένα ο 6300 εχει VID 1.265 βολτ. Μπορείς να μας πείς τι μητρική και τι ρυθμισεις έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akrida79 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Η μητρική είναι η Gigabyte 970A - UD3P και δεν έχω πειράξει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις... *Edit: Δεν ξέρω τι φρίκη έχει φάει. Μπήκα στο BIOS τα έβαλα όλα AUTO και τώρα έχει κολλήσει στους 77 βαθμούς μόνιμα, και το VID παίζει από 0,8375 μέχρι 1,2125 Παρήγγειλα την Cooler Master 212 EVO να την κοτσάρω απάνω να δω αν θα έχει αλλαγή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 φίλε μου μερικά πράγματα 1) θερμοκρασίες κοιτάζεις απ το amd overdrive,τα υπόλοιπα προγράμματα παίζει να δείχνουν λάθος 2)το 1.425 τάση είναι λόγο turbo core. 3)η στοκ τάση του 6300 είναι 1.28 απ ότι θυμάμαι. πιθανότατα δεν έχει τοποθετηθεί σωστά είτε δεν λειτουργεί η αντλία η κάτι αλλο. με τον δικό μου και την freezer 13 pro έχω 46°C-48°C τέτοιο καιρό χωρίς κλιματιστικό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ξεκινα ακουμπντας την αντλια για να καταλαβεις αν δουλευει , μετα κανε ενα clear cmos (αν δεν εχει κουμπανει βγαλε το ρευμα τελειως απο το τροφοδοτικο και βγαλε και την μπαταρια πανω απο την μητρικη , Βεβαιωσου οτι παταει καλα το block πανω στον επεξεργαστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akrida79 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και σήμερα. Μάλλον το πρόβλημα εντοπίζετε στην motherboard. Χωρίς να κάνω κάτι σήμερα είχε χάσει τις ρυθμίσεις της. Είχε ενεργοποιηθεί το Turbo Mode μόνο του (το VID ανέβηκε στα 1,4 και κάτι) και έχασε και το Boot sequence των δίσκων. Από την άλλη χάθηκαν και οι ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών... Μίλησα με Gigabyte και Antec. Η 1η μου είπε να αναβαθμίσω το BIOS για υποστήριξη AM3+ και η Antec μου είπε να βγάλω την ψήκτρα και να ελέγξω για διαρροή ή ακόμα και για εξάτμιση υγρού... *Edit: Δεν ξέρω τι γίνεται. Άφησα το PC σε Sleep mode και μόλις τον άνοιξα πάλι είχε ενεργοποιηθεί το Turbo mode στο CPU ενώ το είχα κλείσει στο BIOS. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2015 από Akrida79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PunishedSnake Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Επειδή έχω και εγώ το ίδιο combo cpu+mobo(rev.1) δοκίμασε να βαλεις με το χέρι την στοκ τάση (1.2625Volt περίπου)και την στοκ συχνότητα(17.5x200=3500MHz).Απενεργοποιησε το turbo εντελώς και ξαναδοκίμασε.Το bios μην βιαστείς να το αναβαθμίσεις γιατι η μόνη διαφορά που είδα μεχρι στιγμής είναι οτι δέν κολλάει το ποντικι στο UEFI interface. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 υπάρχει περίπτωση να έχεις ορίσει κάποιο προφίλ μέσω του amd overdrive και να στα ενεργοποιεί μόνο του; δεύτερον, την ώρα την χάνει; Αν μπορείς αν και για τέτοια μητρική δεν νομίζω ότι είναι αυτό,άλλαξε την μπαταρία της μητρικής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα