Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειας θα ηθελα να ρωτησω γενικα για το Τ.Ε.Ι καβαλας και κυριως για τα εργαστηρια (μηχανολογων μηχανικων) και γενικα για την κατασταση των εστιων ( για τις τουαλετες αν ειναι κοινοχρηστες η στο δωματιο,αν εχει ζεστο νερο,θερμανση ιντερνετ κλπ,αν πληρωνεις οπως στην Λαρισα γενικα οτι μπορειτε να μου πειτε σχετικα με αυτες και για την λεσχη αμα ξερετε κτ  ) ευχαριστω

Δημοσ.

Γειας θα ηθελα να ρωτησω γενικα για το Τ.Ε.Ι καβαλας και κυριως για τα εργαστηρια (μηχανολογων μηχανικων) και γενικα για την κατασταση των εστιων ( για τις τουαλετες αν ειναι κοινοχρηστες η στο δωματιο,αν εχει ζεστο νερο,θερμανση ιντερνετ κλπ,αν πληρωνεις οπως στην Λαρισα γενικα οτι μπορειτε να μου πειτε σχετικα με αυτες και για την λεσχη αμα ξερετε κτ  ) ευχαριστω

εχω φυγει απο το 2011 οποτε μπορει να παιζουν πολλες αλλαγες, το τμημα της μηχανολογιας δεν ειναι και το καλητερο αν θες κατι τετοιο κοιτα σερρες , ηλεκτρολογια και βπ ειναι πολυ καλητερα.

πριν φυγω ειχαν κανει ανακαίνιση στις εστιες και ηταν σαν ξενοδοχειο φαση αλλα βρεθηκαν μερικοι καφροι και τα εκαναν μπουρδελο, στις εστιες δεν πληρωνεις πας μονο αμα εχεις πολυ χαμηλο εισοδημα η εχεις αναπηρια, ιντερνετ εχει αρκετα καλο και το φαγητο στην λεσχη τοτε τουλαχιστον ηταν καλο.

Επισης το δωματιο εχει θερμανση αυτονομη λογο φυσικου αεριου, υπαρχουν καθαριστριες που καθαριζουν τις τουαλετες καθε μερα και τα δωματια 2 φορες την εβδομαδα, θα πρεπει να εχεις δικα σου χαρτια υγειας και τα σχετικα και εχει ντουζιερες κοινες για αντρες και γυναικες οπως επισης και οι τουαλετες.

Τελος απο τις εστιες στις αιθουσες εχει αρκετο περπατημα και μαλιστα σκαλια.

Δημοσ.

εχω φυγει απο το 2011 οποτε μπορει να παιζουν πολλες αλλαγες, το τμημα της μηχανολογιας δεν ειναι και το καλητερο αν θες κατι τετοιο κοιτα σερρες , ηλεκτρολογια και βπ ειναι πολυ καλητερα.

πριν φυγω ειχαν κανει ανακαίνιση στις εστιες και ηταν σαν ξενοδοχειο φαση αλλα βρεθηκαν μερικοι καφροι και τα εκαναν μπουρδελο, στις εστιες δεν πληρωνεις πας μονο αμα εχεις πολυ χαμηλο εισοδημα η εχεις αναπηρια, ιντερνετ εχει αρκετα καλο και το φαγητο στην λεσχη τοτε τουλαχιστον ηταν καλο.

Επισης το δωματιο εχει θερμανση αυτονομη λογο φυσικου αεριου, υπαρχουν καθαριστριες που καθαριζουν τις τουαλετες καθε μερα και τα δωματια 2 φορες την εβδομαδα, θα πρεπει να εχεις δικα σου χαρτια υγειας και τα σχετικα και εχει ντουζιερες κοινες για αντρες και γυναικες οπως επισης και οι τουαλετες.

Τελος απο τις εστιες στις αιθουσες εχει αρκετο περπατημα και μαλιστα σκαλια.

ευχαριστω για την διαφωτιστικη απαντηση σου,και μια αλλα ερωτησουλα..στους μηχανολογους ησουν? με τα εργαστηρια τι γινεται ?

Δημοσ.

ευχαριστω για την διαφωτιστικη απαντηση σου,και μια αλλα ερωτησουλα..στους μηχανολογους ησουν? με τα εργαστηρια τι γινεται ?

οχι ηλεκτρολογος ημουν αλλα το ξερω απο φιλους που ηταν εκει αλλα και καθηγητες να σου πω χαρακτηριστικά οτι αν τελιωνες μηχανολογος και ηθελες με κατατακτηριες να πας ηλεκτρολογια ειχες παρα πολλες πιθανοτητες να φας πορτα ενω απο ηλεκτρολογια σε μηχανολογια κατα 90% σε δεχοντουσαν με μια απλη αιτηση.

Εργαστηρια αυτα μου θημαμε ηταν το μηχανουργειο που ηταν απο το 90 οπως και σχεδον ολα τα εργαστηρια το μονο ωραιο και καινουργιο ηταν τα σχεδιαστηρια.

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση σου..και παρεπιπτοντως εχεις βαλει ωραια ονομα :D

τιποτα οτι αλλο θες και μπορω ρωτα  :-D  Ναι το εβαλα μετα απο μεγαλη ερευνα  :P

Δημοσ.

Γειας θα ηθελα να ρωτησω γενικα για το Τ.Ε.Ι καβαλας και κυριως για τα εργαστηρια (μηχανολογων μηχανικων) και γενικα για την κατασταση των εστιων ( για τις τουαλετες αν ειναι κοινοχρηστες η στο δωματιο,αν εχει ζεστο νερο,θερμανση ιντερνετ κλπ,αν πληρωνεις οπως στην Λαρισα γενικα οτι μπορειτε να μου πειτε σχετικα με αυτες και για την λεσχη αμα ξερετε κτ  ) ευχαριστω[/size]

Καλησπέρα φίλε.. Οι εστίες ειναι σε παράξενη φάση τωρα,.. Ειμαι στο ερευνητικό κέντρο εγω αλλα απο γνωστούς και ερασμους ξερω τι παίζει..

Λοιπόν αρχικά δεν πληρώνεις καποιο ποσό.υπαρχουν δωμάτια αρκετά κακομεταχείρσμενα αλλα υπαρχουν και σε παρα πολυ καλή κατάσταση. Μπάνια και τουαλέτες ειναι κοινά. Για τις αίθουσες έχεις αρκετά σκαλιά να ανέβεις . Εστίες αν δικαιούσε τρως τσάμπα αλλιώς πληρώνεις 2,65 ευρο το κάθε πλήρες γεύμα . Το τμήμα μηχανολογίας εχει συγχωνευτεί με το τμήμα τεχνολογίας πετρελαίου όποτε εχε και αυτο στο νου σου. Ζεστό νερό εχει θέρμανση με θερμαντικό αλλα δεν σε ενδιαφερει καθώς δεν υπάρχει περιορισμός στο ρεύμα. Καθαρίστριες δεν πολυ πατάνε γενικά . Το Ίντερνετ ειναι μπομπα με Ethernet φυσικά. Στο τμήμα υπαρχουν. Κάτι καθηγητές που ειναι μεγάλα αρχιδια και ξερόλες .

Ότι θελεις ρωτάς φίλε

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε.. Οι εστίες ειναι σε παράξενη φάση τωρα,.. Ειμαι στο ερευνητικό κέντρο εγω αλλα απο γνωστούς και ερασμους ξερω τι παίζει..

Λοιπόν αρχικά δεν πληρώνεις καποιο ποσό.υπαρχουν δωμάτια αρκετά κακομεταχείρσμενα αλλα υπαρχουν και σε παρα πολυ καλή κατάσταση. Μπάνια και τουαλέτες ειναι κοινά. Για τις αίθουσες έχεις αρκετά σκαλιά να ανέβεις . Εστίες αν δικαιούσε τρως τσάμπα αλλιώς πληρώνεις 2,65 ευρο το κάθε πλήρες γεύμα . Το τμήμα μηχανολογίας εχει συγχωνευτεί με το τμήμα τεχνολογίας πετρελαίου όποτε εχε και αυτο στο νου σου. Ζεστό νερό εχει θέρμανση με θερμαντικό αλλα δεν σε ενδιαφερει καθώς δεν υπάρχει περιορισμός στο ρεύμα. Καθαρίστριες δεν πολυ πατάνε γενικά . Το Ίντερνετ ειναι μπομπα με Ethernet φυσικά. Στο τμήμα υπαρχουν. Κάτι καθηγητές που ειναι μεγάλα αρχιδια και ξερόλες .

Ότι θελεις ρωτάς φίλε

Καλησπέρα φιλέ ευχαριστώ για την απάντηση.. τη εννοείς έχει συγχωνευτεί ? Έχει γίνει μηχανολόγος μηχανικός και τεχνολόγος πετρελαίου με ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα σπουδών?...Και κάτι άλλο άσχετο με την Καβαλά , ξες τίποτα για το τμήμα μηχανολόγων  μηχανικών της Κοζάνης? 

Δημοσ.

Έχει γίνει ένα τμήμα με δύο κατευθύνσεις αν Θημαμαι καλά δηλαδή τα δύο πρώτα χρόνια έχεις κοινά μαθήματα και μετά αλλάζουν ανάλογα την κατεύθυνση.

Αν θες ένα καλό τμήμα μηχανολόγων κοίτα στις Σέρρες είναι από τα τοπ.

Δημοσ.

Αυτο ακριβώς ..επιλέγεις κατεύθυνση και αν θελεις υπάρχει η δυνατότητα με ενα χρονο ακόμα να πάρεις και τον τίτλο του χημικού μηχανικού πετρελαίου..

Για Κοζάνη δεν ξερω.. Για Σέρρες έχω ακούσει και εγω καλα λόγια απο κει κρατάω κιόλας ..

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα. Θεωρείται καλύτερο από όλες τις απόψεις (επαγγελματική εξέλιξη, μεταπτυχιακά κτλ) το Χημικό Καβάλας ή το Τμήμα Βιοιατρικών Επιστημών στο Αιγάλεω? Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ELENA84 είπε

Καλημέρα. Θεωρείται καλύτερο από όλες τις απόψεις (επαγγελματική εξέλιξη, μεταπτυχιακά κτλ) το Χημικό Καβάλας ή το Τμήμα Βιοιατρικών Επιστημών στο Αιγάλεω? Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει?

Φύγε έξω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...