Προς το περιεχόμενο

dv 4000 format kai problhma dvd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, η αδερφη μου εφερε το λαπιτοπι της για να το φορμαρω,... εχω ενα θεματακι ομως, δν δουλευει το ψδ ( δν υπαρχει καν στην διαχειρηση ενω στο bios σαν συσκευη boot  το βλεπει) και δν κανει boot  απο usb. ετρεφα μια ελπιδα οτι θα μπορουσα να κουμπωσω τον σκληρο της στο δικο μου dv6000  αλλα δν κανει,  καποια προταση ωστε  να του κανω φορματ και να ξαναπερασω τα xp? καποια προταση ωστε να ενεργοποιηθει το dvd?(κατεβασα τους drivers apo hp  αλλα μου εβγαλε σφαλμα δν βρισκει την συσκευη)

αν αγοραζα μια θηκη ωστε να τοτ το κανω μεσω του δικου μου λαπτοπ? θα γινοταν ? τι εξοδο πρεπει να εχει η θηκη ωστε να μπορω να την συνδεσω και με σταθερο για την ιδια δουλεια σε αλλους υπολογιστες ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το dv4000 είναι παλαιότερης τεχνολογίας από το dv6000 και έχει PATA σκληρό δίσκο. Για το boot από usb δοκίμασες να συνδέσεις το usb με σβηστό το λαπτοπ και μετά να το ανάψεις μήπως και δουλέψεi, τι επιλογές σου 'δίνει' το bios? Το φορμάρισμα του δίσκου καλό είναι να γίνεται στον υπολογιστή που προορίζεται ο δίσκος γατί φορτώνει drivers και καμιά φορά δεν λειτουργεί σωστά σε άλλο pc. Ας με διορθώσει κάποιος να κάνω λάθος.

Δημοσ.

ναι το στικακι με σβηστο και με ανοιχτο ενω κανει οτι το διαβαζει ( αναβει το φωτακι απο το usb οπως οταν μεταφερει αρχεια) μετα απο 3 δευτερα σταματαει ..και δν δινει εντολη για boot ( το δοκιμαζω το σκτικακι στο δικο μου και ξεκιναει την διαδικασια κανονικα )

επιλογεες bios  σκληρος /cd/floppy discette drive/network adaptor

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν έχει επιλογή για usb boot οπότε οι επιλογές λιγοστεύουν. Αν βρεις μεταχειρισμένο pata dvd drive θα κάνεις τη δουλειά σου αλλα δοκίμασε να βάλεις τον δισκο ως εσωτερικό στο pc μηπως μπορέσεις να κάνεις από εκεί format.

Δημοσ.

το προβλημα ειναι και τιο drivers θα φορτωσει αν κουμποσει σε σταθερο πισι,  αν εκανα update  το bios  τι πιθανοτητα εχω η νεα εκδοση να δεχεται usb?  με θηκη ωστε να του κανω φορματ απο το δικο μου λαπτοπ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με θήκη γίνεται Link.png Site: πχ .

Γράψε το μοντέλο διότι το dv4000 είναι η σειρά, πιθανώς το γράφει κάτω στο λαπτοπ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Από αυτά που γράφουν υποστηρίζει usb boot η έκδοση F21

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μάλλον η καλύτερη λύση είναι μεταχειρισμένο pata dvd drive για να κάνεις format.

Δημοσ.

λοιπον αλλαγη πλανων ...το bios  αναγνωριζει πλεον usb με αλλο τροπο βεβαια σε σχεση με το δικο μου ( δν εμφανιζει την επιλογη αν δν εχεις κουμπομενο πανω το στικακι , αν το εχεις προσθετει στο hard disc ενα + οποτε μπαινεις και το επιλεγεις ...)

βεβαια τωρα εχω αλλο θεμα . ειχα 2 στικακια ενα με 7 και ενα με xp  προσπαθησα με το xp τπτ ...προσπαθησα με το στικακι με τα 7 ξεκιναει κανω φορματ και τα σχετικα και την ωρα που φορτωνει ρυθμισεις εκκινησης ..μου γραφει για ασυμβατοτητα με το hardware...και κλεινει ...  τωρα δν εχω ουτε xp ουτε 7  .......ελπιζω ομως καποια στιγμη να τα καταφερω ...

α!!!!!!  μην ξεχασω με την αναβαθμιση του bios  εμφανιστηκε στις συσκευες το dvd ..αλλα και παλι με γραφει καθως αρνειτε να ξεκινησει με οποιοδηποτε σιντακι!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τσέκαρε και αυτό: http://www.pcsteps.gr/14678-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-boot-usb/

Επίσης κατέβασε το Link.png Site: hdsentinel bootable γράψτο σε usb stick για να δεις σε τι κατάσταση βρίσκεται ο σκληρός δίσκος. Δοκίμασε άλλο iso με xp μήπως αυτό έχει κάποιο πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...