panme Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 εχω ενα εξωτερικο της wd..320g..νομιζω.. το προβλημα ποιο ειναι,οταν τον συνδεω το πισι τον βλεπει κανονικα αλλα οταν παω να αποθηκευσω κατι,τον χανει...η κολλαει..πολλες φορες ακουγεται ενας θορυβος στο σκληρο τακ,τακ... διαγνωστικο που κατεβασα της seatoolsτον βρισκει νταξει.. τελικα να τον πεταξω..η οχι..?
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 το seatools είναι για seagate δίσκους, η WD έχει άλλο. το τακ τακ δηλώνει πρόβλημα πάντως. το hard disk sentinel θα σου πει ακριβώς τι θέμα έχει ο δίσκος.
orestis90 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 καλησπέρα panme, τσέκαρε και αυτό http://www.northwind.gr/anaktisi-dedomenwn/hxoi-xtypimenwn-diskwn και δες αν μπορείς να καταλάβεις τι πρόβλημα έχει ο σκληρός σου. Ορέστης
panme Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Προβλέπεται βλάβη - Απόδοση: 5 Reallocated Sectors Count, Αριθμος τομέων που μετακινήθηκαν σε εφεδρική περιοχή. Δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα στην επιφάνεια του δίσκου ή στις κεφαλές ανάγνωσης/εγγραφής. Υπάρχουν 657 κατεστραμένοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Τα περιεχόμενα αυτών των τομέων μετακινήθηκαν σε εφεδρική περιοχή. Με βάση των αριθμό προσπαθειών απαναπροσδιορισμού, οι κατεστραμένοι τομείς μπορεί να είναι από συνεχόμενες περιοχές. Υπάρχουν 44 αδύναμοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Μπορούν να επαναπροσδιοριστούν οποιαδήποτε στιγμή στη μετέπειτα χρήση του δίσκου. Αντικαταστήστε το σκληρό δίσκο αμέσως. Προτείνεται να πάρετε αμέσως ένα αντίγραφο ασφαλείας για να προλάβετε απώλεια δεδομένων. το θεμα ειναι οτι και για τον εσωτερικο σκληρο μου που τον εχω μισο χρονο..βγαζει τα εξης.. Προβλέπεται βλάβη - Απόδοση: 5 Reallocated Sectors Count, Αριθμος τομέων που μετακινήθηκαν σε εφεδρική περιοχή. Δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα στην επιφάνεια του δίσκου ή στις κεφαλές ανάγνωσης/εγγραφής. Υπάρχουν 657 κατεστραμένοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Τα περιεχόμενα αυτών των τομέων μετακινήθηκαν σε εφεδρική περιοχή. Με βάση των αριθμό προσπαθειών απαναπροσδιορισμού, οι κατεστραμένοι τομείς μπορεί να είναι από συνεχόμενες περιοχές. Υπάρχουν 44 αδύναμοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Μπορούν να επαναπροσδιοριστούν οποιαδήποτε στιγμή στη μετέπειτα χρήση του δίσκου. Αντικαταστήστε το σκληρό δίσκο αμέσως. Προτείνεται να πάρετε αμέσως ένα αντίγραφο ασφαλείας για να προλάβετε απώλεια δεδομένων
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 μου φαίνεται παράξενο και για τους 2 δίσκους να βγάζει το ίδιο ακριβώς. Είσαι σίγουρος ότι απο αριστερά επιλέγεις τον σωστό δίσκο; βάλε screenshot.
panme Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 καταρχην ευχαριστω για τις βοηθειες..τα πιο πανω τα βγαζει στον εξωτερικο σκληρο.εκανα λαθος κ εβαλα τα ιδια..τελικα ειναι για πεταμα..? οσον αφορα τον εσωτερικο..ειναι κ αυτος wdblue,βγαζει αποδοση 100% κ υγεια 16%..κ τα παρακατω.. Ο δίσκος βρήκε 152 κατεστραμένους τομείς κατά τον αυτοέλεγχο. Υπάρχουν 65 αδύναμοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Μπορούν να επαναπροσδιοριστούν οποιαδήποτε στιγμή στη μετέπειτα χρήση του δίσκου. Προτείνετε να ερευνάτε το αρχείο καταγραφής του δίσκου τακτικά. Όλα τα νέα προβλήματα που βρίσκονται θα καταγράφονται εκεί. Προτείνεται να πάρετε αμέσως ένα αντίγραφο ασφαλείας για να προλάβετε απώλεια δεδομένων. και εκτιμησης ζωης του..που μενει..40 μερες..κ του εχω κανει ελεγχο-επιδιορθωση με τα windows... ερωτησεις.. 1)τελικα σωζεται κανεις απτους δυο..? 2)μου κανει εντυπωση το γεγονος πως τον εσωτερικο τον πηρα καινουριο πριν 4 μηνες..τοτε ειχα ποσταρει κ ενα αλλο θεμα οτι μου χαλασαν ταυτοχρονα 3 δισκοι..ο παλιος εσωτερικος κ 2 εξωτερικοι..αλλα δε βρηκα ακρη.. ειναιδυνατον να χαλα σε 4 μηνες?δε τον χρησιμοποιω πολυ..k o παλιος οταν ξεκινουσα το πισι..μου εκανε κατι ηχους σα να σπινιαρει..λεπτους ηχους ομως..κ νεκρωνε ολο το συστημα..αλλα τον ειχα κ 4 χρονια.. αυτος που εχω πανω τωρα κανει τα ιδια που κ που..αλλα με καποια ρεσταρτ,κ επιδιορθωσεις ξεκινα..
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 εφόσον έχει καταστραφεί ενα κομμάτι του δίσκου χοντρικά όχι δεν μπορεί να σωθεί κάτι. Αν έχεις κρατήσει τα διαγνωστικά της WD( αλλίως κατέβασέ τα) τρέξε τα για τον εσωτερικό δίσκο σου ώστε να δεις να τα περνάει. Αν τα περνάει δεν θα στον δεχτούν για εγγύηση αν όχι τον πας επιτόπου για αντικατάσταση Για το ότι χάλασε σε 4 μήνες, μην σου φαίνεται παράξενο. Τα ηλεκτρονικά έχουν πάντα ίσες πιθανότητες να χαλάσουν ανα πάσα στιγμή,συνεπώς ναι και απο την πρώτη μέρα μπορείς να πάρεις κάτι και να είναι νεκρό(DOA). τα ίδια και για τον εξωτερικό. Τώρα αν σου χαλάει κάτι τους δίσκους,πιθανότατα το τροφοδοτικό μπορεί να ευθύνεται,ελπίζω να μην είναι κανένα μουφοκινέζικο του 20€ και να είναι κάποιο επώνυμο.
panme Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 τροφοδοτικο εχω ενα premier sta 450 w..ετσι το χα παρει απο πλαισιο κανα 4αρι χρονια πριν..δε ξερω τι λεει σα μαρκα.. ευχαριστω ολους για τις βοηθειες,αποτι καταλαβα ο εξωτερικος παει για πεταμα..thanks.
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 και τροφοδοτικό χρειάζεσαι. Κινέζικο του κερατά.
panme Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 αληθεια ε?το χα πληρωσει θυμαμαι τοτε κανα 50αρι ευρω.. ισως λοιπον να ναι αυτη η αιτια που μου χαλαει τους σκληρους κ παγωνει καθε τοσο το πισι,ενω κρασαρει συνεχως το φλασ στον μοτζιλα.. καμια προτιμηση βοηθεια ως προς τι να παρω?καθοτι ασχετος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα