forgotten Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 τσιμπησα ενα 240gb και θελω να μεταφερω ολα τα αρχεια του σκληρου μου στον ssd και να κανω την αντικατασταση ,ποιος ειναι ο ποιο ευκολος τροπος? να πω οτι ειναι το mac mini late 2012
atheatos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 τσιμπησα ενα 240gb και θελω να μεταφερω ολα τα αρχεια του σκληρου μου στον ssd και να κανω την αντικατασταση ,ποιος ειναι ο ποιο ευκολος τροπος? να πω οτι ειναι το mac mini late 2012 migration assistant απο timemachine backup ή ακομα καλύτερα απο τον παλιο σκληρό με usb καλωδιο. Η επιλογη θα εμφανιστεί στο τέλος της εγκατστασης του λειτουργικού και επιλεγεις σε περιπτωση του παλιου σκληρού , transfer from another mac.
forgotten Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 ευχαριστω παιδες θα δω τι θα κανω οταν ερθει ο ssd
georgeadams Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μια καλή λύση είναι το Carbon Copy ClonerΣωστό! Ή εναλλακτικά το SuperDuper!
forgotten Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 migration completed το δυσκολο ειναι να συνδεσεις μετα τα pin του ανεμιστηρα μου βγηκε η πιστη
iYannis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 οι ssd δίσκοι δεν χρειάζονται ανεμιστήρα κατεβάζεις λοιπόν πρώτα το smcFanControl δωρεάν http://www.macupdate.com/app/mac/23049/smcfancontrol όταν το στήσεις ανοίγεις το τερματικό και γράφεις παραδείγματος χάριν αυτό /Applications/Utilities/smcFanControl.app/Contents/Resources/smc -k F1Mx -w 2af8 αυτό βάζει maximum RPM του fan στο 2750.
georgeadams Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 οι ssd δίσκοι δεν χρειάζονται ανεμιστήρα Για το Mac Mini μιλάμε, και για τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή του που δε χρειάζεται παρεμβάσεις για να δουλεύει αθόρυβα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα