saleit Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 1. huawei hellas κανονικότατα υπάρχει (ακόμη) 2. ελλαδα δεν παραγει τπτ ετσι δεν θα πρέπει να αγοράζουμε τπτ (οκ εξαιρούνται η νεοέλληνες με frape αυτούς παράγουμε μπόλικους ) έχει γίνει freddo πια!
nahuman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μαζί σου δίνουν και τζιν με ειδική τσέπη να το βάζεις! Σαν tablet θα το έχεις γιατί για κινητό!!
21century Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Τεράστιο αλλά το δυνατό χαρτί του παραμένουν τα ηχεία του...
exor Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 ερωτηση .. υπαρχει χουαγουει ελλας? δηλαδη το πουλαει αυτο εδω?? και εχει εγγυηση αν μπορει ο μοντ να μου το διευκρινισει αυτο ευχαριστω..
saleit Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 ερωτηση .. υπαρχει χουαγουει ελλας? δηλαδη το πουλαει αυτο εδω?? και εχει εγγυηση αν μπορει ο μοντ να μου το διευκρινισει αυτο ευχαριστω.. Εφόσον πουλάνε Huawei, θα υπάρχει. Λογικά σε όλα τα καταστήματα θα μπορείς να το βρεις!
Tragic! Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Εφόσον πουλάνε Huawei, θα υπάρχει. Λογικά σε όλα τα καταστήματα θα μπορείς να το βρεις! Ε ναί πουλάνε, καί; Άλλο αυτό.
saleit Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ε ναί πουλάνε, καί; Άλλο αυτό. Δηλαδή τι παραπάνω έπρεπε να πω; Δεν θα υπάρχει στην αγορά;
Tragic! Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δηλαδή τι παραπάνω έπρεπε να πω; Δεν θα υπάρχει στην αγορά; Δεν ξέρω εάν υπάρχει Χάουγουει (ή Χάγουεη, ή Χάβεη, ή Χαβάη ή όπως λέγεται) Χελλάς, πάντως πωλούντε συσκευές Meizu, Xiaomi, Oneplus, Ocean κ.α. χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη εγχώρια αντιπροσωπεία. οφ τόπικ: ΟΧΙ στις εγχώριες αντιπροσωπείες, μόνο στις ελληνικές που λέει και η Άντζελα 1
Black Demis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 έχει γίνει freddo πια! πλακα πλακα ναι...............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα