smoke0man2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 καλησπερα παιδια, εχω 2 usb το ενα 1 εχει το λογισμικο και το αλλο θελω να βαλω μεσα προγραμματα διαγνωστικα και προγραμματα που θα χ ρειαστει ενα πσ μετα απο φορματ παρακαλω πολυ βοηθηστε με με την εμπειρια σας
flik Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Αυτά που είναι portable: emsisoft emergency kithitman protdsskilleradwcleaner Για γενικότερα διαγνωστικά, δεν μου έχει χρειαστεί κάτι παραπάνω απο hdsentinel και SIW/hwinfo/aida64. Και μετά του βάζεις: browser7zip/winraravast/panda/bitdefender free (άντε και ένα malwarebytes να βρίσκεται)revo uninstallerimgburn/ashampoo free/infrarecordermpchcfoxit/adobe readerjava runtime environment ή και .NET, directx Για το δεύτερο σκέλος, δες και το ninite.com.
smoke0man2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Αυτά που είναι portable: emsisoft emergency kit hitman pro tdsskiller adwcleaner Για γενικότερα διαγνωστικά, δεν μου έχει χρειαστεί κάτι παραπάνω απο hdsentinel και SIW/hwinfo/aida64. Και μετά του βάζεις: browser 7zip/winrar avast/panda/bitdefender free (άντε και ένα malwarebytes να βρίσκεται) revo uninstaller imgburn/ashampoo free/infrarecorder mpchc foxit/adobe reader java runtime environment ή και .NET, directx Για το δεύτερο σκέλος, δες και το ninite.com. Το minite το ξέρω.από θέμα θερμοκρασίας;εσείς ποια θεωρείται η χρήσιμοποιεται; Αυτά που είναι portable: emsisoft emergency kit hitman pro tdsskiller adwcleaner Δεν τα ξέρω αυτά τα προγράμματα μπορείς να μου εξηγήσεις;
smoke0man2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 τα προγραμματα τα πιο πολλα δεν ειναι τσαμπα...ξεχασα να το αναφερω οτι θελω να ειναι
flik Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 HwMonitor για θερμοκρασίες και speccy που το ξέχασα πριν και είναι αρκετά πλήρες (πληροφορίες συστήματος και θερμοκρασίες μαζί), ακόμα και στην δωρεάν έκδοσή του και το σημαντικό βγαίνει και σε portable. Αλλά με ένα googlάρισμα θα βρεις κι άλλα, φυσικά δωρεάν, όπως και όλα όσα έχω αναφέρει. Δεν έχω ασχοληθεί πάρα πολύ με αυτά, δοκίμασε 2-3. Επίσης: tdsskiller: πρόγραμμα απο την Kaspersky labs για αφαίρεση rootkits (μολύνσεις βαθιά στο σύστημα). emsisoft emergency kit: Σκανάρει το σύστημα για κάθε είδους μόλυνση, πολύ δυνατό, με υψηλά detection rates. hitmanpro: Γρήγορο σκανάρισμα που χρειάζεται internet να δουλέψει, βρίσκει ότι έχουν αφήσει πίσω τους τα άλλα. AdwCleaner: Ψάχνει για adware, εξειδικευμένο και μακράν το πιο αποτελεσματικό σε αυτό. Τα adware δεν είανι πολύ επικίνδυνες μολύνσεις, αλλά είανι συχνές και εκνευριστικές. Και αυτά είναι δωρεάν, και portable. Βασικότατο για τέτοιες δουλειές. To hitmanpro μόνο ενεργοπεοιείς trial license, αν βρει κάτι, και χρειαστεί να το αφαιρέσει. Τότε ενεργοποιείς την δοκιμαστική έκδοση και τα αφαιρεί κανονικά.
smoke0man2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 φιλε λεω την αληθεια αλλα δεν μπορω να τα βρω σε portable....
flik Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 https://www.piriform.com/speccy/builds Εδώ για το speccy, τα άλλα scanners που σου έδωσα είναι ήδη, δεν βγαίνουν σε πολλές εκδόσεις, μην ψάχνεις διαφορετική έκδοση δλδ. Στην κεντρική τους σελίδα θα τα βρεις διαθέσιμα για download. Δοκίμασε τα και θα δεις δεν θα σου ζητήσουν install. Το hdsentinel δεν είναι portable, και είναι trial αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχο διαγνωστικό δίσκου σε free.
smoke0man2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 http://pcrepairaugustaga.com/hitmanpro-3-usb-flash-drive-portable-security-scanner/ αυτο ? ειναι? hitman pro ? portable .
flik Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 http://www.surfright.nl/en/hitmanpro Απο την κεντρική τους σελίδα, κατεβάζεις και το 32bit Και το 64bit για να το χρησιμοποιείς αναλόγως, και ναι είναι Portable δες το και μόνος σου. 1
smoke0man2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ υπαρχει κατι αλλο? αναρωτιεμαι εαν υπαρχει προγραμμα που να εχει ολα τα lan drivers για να συνδεονται οι υπολογιστες μετα απο φορματ. (πολυ σπαστικο ) υπαρχει λυση?
Alex-V Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Καλο θα ειναι να κατεβαζεις τους lan drivers απο την αντιστοιχη εταιρεια του hardware, αλλα οκ. http://drp.su/ μπες εδω και κατεβασε το driverpack full. Ειναι σε μορφη torrent. Ειναι 10gb αλλα εχει μεσα της παναγιας τα ματια. Οτι πρεπει δηλαδη μετα απο format απτο να ψαχνεις για drivers. Παρε ενα φλασακι με 16gb και χωστο μεσα και εισαι ετοιμος.
smoke0man2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Καλο θα ειναι να κατεβαζεις τους lan drivers απο την αντιστοιχη εταιρεια του hardware, αλλα οκ. http://drp.su/ μπες εδω και κατεβασε το driverpack full. Ειναι σε μορφη torrent. Ειναι 10gb αλλα εχει μεσα της παναγιας τα ματια. Οτι πρεπει δηλαδη μετα απο format απτο να ψαχνεις για drivers. Παρε ενα φλασακι με 16gb και χωστο μεσα και εισαι ετοιμος. ειναι απλο προγραμμα ?το τρεχω απλα ?κανει για xp/vista/win 7?
Alex-V Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Κανει και για xp για vista και για 7 και για 8. Δεν ειναι περιπλοκο. Εχει μεσα ενα εκτελεσιμο αρχειο το ανοιγεις και θα σου βγαλει ποιοι drivers λειπουν απο το συστημα. ΠΡΟΣΕΧΕ ομως. Δεν σου συνιστω να τους βαλεις ολους. Καλυτερα να βαζεις μονο του lan αν δεν λειτουργει απο την αρχη. Ολους τους αλλους drivers (γραφικων, ηχου, chipset κτλ κτλ), απο το site της εταιρειας.
smoke0man2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Κανει και για xp για vista και για 7 και για 8. Δεν ειναι περιπλοκο. Εχει μεσα ενα εκτελεσιμο αρχειο το ανοιγεις και θα σου βγαλει ποιοι drivers λειπουν απο το συστημα. ΠΡΟΣΕΧΕ ομως. Δεν σου συνιστω να τους βαλεις ολους. Καλυτερα να βαζεις μονο του lan αν δεν λειτουργει απο την αρχη. Ολους τους αλλους drivers (γραφικων, ηχου, chipset κτλ κτλ), απο το site της εταιρειας. αυτο θα εκανα εξ αλλου σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου .και μια τελευταια ερωτηση δεν θελει ιντερνετ ετσι ?
Alex-V Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Οχι οχι δεν χρειαζεται ιντερνετ. Εξαλλου γιαυτο ειναι και 10gb. Εχει μεσα ετοιμους τους drivers. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα