Σαϊνόμπι Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Καλησπερα παιδια, Προσπαθησα να σεταρω 3 οθονες πανω στην 5850 μου αλλα χωρις επιτυχια. Oι δυο οθονες (19'' και 21'') εχουν μονο VGA ports οποτε και χρησιμοποιησα 2x DVI to VGA adapters. Η αλλη οθονη ειναι μια 40'' τηλεοραση με την οποια συνδεθηκα χρησιμοποιωντας DP to HDMI adapter. Νομιζα πως αν μια εκ των συδεσεων γινοταν με DP, τοτε θα ηταν εφικτο το triple monitor. Ξερεις κανεις τι χρειαζομαι ή δεν ειναι εφικτο αυτο που προσπαθω στην περιπτωση μου?
SouLSLayeR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Το DP->x πρέπει να είναι ACTIVE.Την έπαθα και 'γω τις προάλλες.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Το DP->x πρέπει να είναι ACTIVE. Την έπαθα και 'γω τις προάλλες. Active εννοείς να είναι απλά ανοιχτή η τηλεόραση στην προκειμένη περίπτωση? Γιατί ανοιχτή την είχα......!
SouLSLayeR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Όχι, το converter εννοώ.Εγώ την πάτησα με το setup της υπογραφής αγοράζοντας DP->VGA για την 19", έχοντας την TV με HDMI και το monitor με DVI. Τελικά αφού κατάλαβα την βλακεία μου απλά σύνδεσα το monitor με DP και όλα λύθηκαν.Περισσότερα για active vs passive εδώ. edit: Χωρίς το DP to HDMI συνδεδεμένο, οι άλλες 2 δουλεύουν κανονικά με τα DVI to VGA?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Όχι, το converter εννοώ. Εγώ την πάτησα με το setup της υπογραφής αγοράζοντας DP->VGA για την 19", έχοντας την TV με HDMI και το monitor με DVI. Τελικά αφού κατάλαβα την βλακεία μου απλά σύνδεσα το monitor με DP και όλα λύθηκαν. Περισσότερα για active vs passive εδώ. edit: Χωρίς το DP to HDMI συνδεδεμένο, οι άλλες 2 δουλεύουν κανονικά με τα DVI to VGA? Nαι δουλευουν κανονικοτατα οι αλλες δυο. Και την 3η την βλεπει βασικα, αλλα δεν μπορει να γινει ενεργη. Θα διαβασω το λινκ που μου δωσες και θα το ψαξω λιγακι ακομα.. thnx!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα