Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπα, δεν παιρνω χαμπαρι, ετσι ειμαι καθε μερα :D

ωπα τωρα που το λες οντως, σηκωθηκα χαραματα σημερα (πριν τις 7 :S ), δεν το συνηθιζω, οντως :lol:

και τι να δουμε ρε φιλε στην τελικη;

παιζει καμια σοβαρη σειρα τωρα και δεν εχω παρει χαμπαρι;

γιατι δεν νομιζω να παιζει...

last man on earth κατρακυλα...

φλας τα ιδια, τα παιδια παιζει...

blindspot τα ιδια και τα ιδια..

luke cage ναι, οκ, να χαμε να λεγαμε...

quarry μονο αξιζει, δειτε το και μετα αυτο,

αλλιως παλιοτερες σειρες..

• Like 2
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδη αν δεν υπαρχει απειλη καταστροφης του πλανητη, της παγκοσμιας ειρνης η εστω καταστροφη καποιου κρατους το σκηνικο ειναι αστειο? :-D

όχι ρε απλά είναι όλα υπό παρακολούθηση

Δημοσ.

μπα, δεν παιρνω χαμπαρι, ετσι ειμαι καθε μερα :D

ωπα τωρα που το λες οντως, σηκωθηκα χαραματα σημερα (πριν τις 7 :S ), δεν το συνηθιζω, οντως :lol:

και τι να δουμε ρε φιλε στην τελικη;

παιζει καμια σοβαρη σειρα τωρα και δεν εχω παρει χαμπαρι;

γιατι δεν νομιζω να παιζει...

last man on earth κατρακυλα...

φλας τα ιδια, τα παιδια παιζει...

blindspot τα ιδια και τα ιδια..

luke cage ναι, οκ, να χαμε να λεγαμε...

quarry μονο αξιζει, δειτε το και μετα αυτο,

αλλιως παλιοτερες σειρες..

Ναι παίζουν 2 πολύ καλές.

The Strain και Designated Survivor.

Δημοσ.

αχαχαχα πολυ σωστος, το μονο καλο αυτο με τα βιβλια,

για αυτους με τα βιβλια εκοψα να διαβαζω reviews του GoT,

τι να διαβασω; 10 σελιδες σεντονια για ενα επεισοδιακι;

ειπαμε να δουμε μια σειρα στο χαλαρο, στον ελευθερο μας χρονο,

οχι να ασχολουμαστε ολη τη βδομαδα με την σειρα,

λες και πληρωνονται ρε φιλε,

ελεος,

που αμα τους πληρωνανε δηλαδη, σιγα μην ασχολιοντουσαν τοσο,

εκει να δεις λουφα που θα επεφτε...

τεσπα, μακρυα, για τους χασομερηδες ειναι αυτα,

εχουμε σημαντικοτερα πραγματα να κανουμε

• Like 1
Δημοσ.

εχοντας δει και το τριτο επεισοδιο και ηταν σαν να εβλεπα το πρωτο.... Δεν ξερω... παει αργα... σαν μερα της μαρμοτας με φαινεται ως τωρα. Θελω να του δωσω ευκαιρια, αλλα αμα και στο τεταρτο επεισόδιο πάμε σε αγγελοπουλικους ρυθμους, θα το φαει η μαρμαγκα.

Δημοσ.

λολ κατα την γνωμη μου παει αρκετα γρηγορα η σειρα. δεν ξερω τι περιεμενετε να γινει απο τα πρωτα 3 επεισοδια , οταν εχουν ηδη βγαλει το σεναριο για τουλαχιστον 5 σεζον . 

• Like 4
Δημοσ.

Επαναλαμβανομενο?

Αργο?

Τι αλλο θα ακουσουμε απο το 3ο επεισοδιο..

Για να τελειωνουμε..χωρις να θελω να το παιξω καποιος,αλλα δεν ειναι για ολους η σειρα,

Αν ψαχνεις να βεις κατι χαλαρο να περασει η ωρα σου, δεν κανει.Δες  greys anatomy στον ΑΝΤ1.

Aν ομως ψαχνεις να βρεις κατι σε sci fi που να σε διασκεδαζει και να σε κανει να σκεφτεσαι και να αξιζει να παρατηρεις την παραμικρη λεπτομερεια,τοτε ειναι το ιδανικο show.

• Like 7
Δημοσ.

Εγώ πάντως το απολαμβάνω αυτό το <<αργό>> <<επαναλαμβανόμενο>> που λέτε οτι εχει η σειρα.Επισης χτίζει χαρακτήρες τέλεια απο το 1ο επεισόδιο και εχει πολυ καλες ερμεινείες.

Πιστεύω οτι απλά κάποιοι πιάστηκαν στη παγίδα του νέου GoT που ακούστηκε και δε βλέπουν αυτο που περίμεναν.Δεν ειναι κακό να αφήνεις μια σειρα που δε σου αρέσει στη μέση (το έκανα και εγώ με το Mr. Robot) αλλα να λέμε οτι δεν εχει χτίσιμο χαρακτήρων το Westworld είναι ανακρίβεια.

• Like 2
Δημοσ.

lostresam

1) με το όπλο της dolores τι γίνεται;με μπέρδεψε αρκετά, τη μία το είχε στο συρτάρι μετά στον αχυρώνα αν θυμάμαι;πως βρέθηκε εκεί;

2)ο ξυλοκόπος γιατί αυτοκτόνησε;παίζει να ταν προγραμματισμένος να αυτοκτονήσει για να κρύψει την αλήθεια;;;

προς mod που μου σβησε το μήνυμα: ????????

Δημοσ.

Παιδια χαλαρωστε με τα παει πολυ αργα κτλ Το οτι θελεις να απαντηθουν οι αποριες σου σχετικα με το στορι και αυτοι δεν σου τις δινουν απο το 3ο κιολας επισοδειο, και εσυ νευριαζεις με αυτο, θα επρεπε να θεωρειται θετικο. Τα του τυπου "απατο για μενα" ειναι απο αυτους που ψαχνουν για μασημενη τροφη...

Δημοσ.

lostresam

]1) με το όπλο της dolores τι γίνεται;με μπέρδεψε αρκετά, τη μία το είχε στο συρτάρι μετά στον αχυρώνα αν θυμάμαι;πως βρέθηκε εκεί;

2)ο ξυλοκόπος γιατί αυτοκτόνησε;παίζει να ταν προγραμματισμένος να αυτοκτονήσει για να κρύψει την αλήθεια;;;

προς mod που μου σβησε το μήνυμα: ????????

Πολλες  εξηγησεις υπαρχουν,ή το ειχε μαζι της απο την ωρα που ηταν με τον Τεντι για να την μαθει να πυροβολει ή το βουτηξε απο το τυπα καθως την εσερνε στον αχυρωνα ή το ειχε βαλει εκει αυτη σκοπιμως γνωριζοντας την λουπα (!!!)

Πρεπει να καταλαβουμε οτι μονιμως βρισκονται σε μια λουπα τα ανδροιδες,και η Ντολορες δειχνει περισσοτερο απο το καθενα  να εχει επιγνωση αυτου.

Οσο για αυτον που αυτοκτονει,μενει να δουμε στην συνεχεια.Το πιθανοτερο ηταν οτι κατι ηθελε να κρυψει με τον τροπο που αυτοκτονησε(στο κεφαλι  βρισκεται και η μνημη κτλ των ανδροιδων)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...