Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντιθέτως εγώ σεναριακά βρήκα αχταρμά την 2η σεζόν. Χαλούσε πράγματα που είχαν χτιστεί ωραία στην πρώτη και δεν είχε αφηγηματική συνοχή. Μεμονωμένα καλά επεισόδια ίσως, αφηγηματική συνοχή καμία. Η 3 αντίθετα είχε πολύ καλύτερη συνοχή. Την 1η την βλέπω σαν κάτι ξέχωρο, ένα άλλο επίπεδο από μόνη της.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Captain_Iglo είπε

Για να μην πουμε πως χωρις Χοπκινς η σειρα χανει ενα μεγαλο της ατου. 

Είναι και αυτό συν ότι στην πρώτη σαιζόν χτισανε ένα ολόκληρο κόσμο με ωραία ατμόσφαιρα, μυστήριο κλπα, συνεπώς ήταν κάτι φρέσκο.

Δημοσ.

Γενικως προσπαθουν να διαφοροποιηθουν σε καθε σεζον αλλιως θα υπηρχε ενα τελμα. Η πρωτη ηταν αριστουργημα ολα ηταν καινουργια στον θεατη απο εκει και περα στη δευτερη σεζον παρα εβαλαν παραμετρους και ψιλοχαθηκε η μπαλα σε καποιον που δεν κραταει μπλοκακι. Αν δειτε οι αντιδρασεις για τη δευτερη σεζον ηταν ακριβως αυτο το αρκετα μπερδεμενη η οπτικη που προσπαθησαν να δωσουν για αυτο και η τριτη σεζον πηγε σε περισσοτερο δραση και πιο straightforward οπτικη με το τελος να ειναι παλι αρκετα mindfuck. Eγινε πιο generic η τριτη κατι διαφορετικο απο τις πρωτες 2. 

• 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Δεν ξέρω αν θέλω να κάτσω να το δω όλο από την αρχή ή αν δεν θα ακουμπήσω καν την τελευταία, έτσι που τα έκαναν.

Ειναι μερικες σειρες που επρεπε να εμεναν σε μια σεζον και να τις θυμομαστε για παντα για το ποσο γ@ματες ηταν....

Επεξ/σία από asmilon
  • Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πώς είχε τελειώσει ο τρίτος κύκλος γιατί χάθηκα στο πρώτο επεισόδιο του τέταρτου.

Επεξ/σία από __kostas__
Δημοσ.
12 ώρες πριν, __kostas__ είπε

Πώς είχε τελειώσει ο τρίτος κύκλος γιατί χάθηκα στο πρώτο επεισόδιο του τέταρτου.

νομιζω με αναρχια στην πολη δν ξερω πραγματικα τι γινεται εχω χαθει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/6/2022 στις 8:19 ΠΜ, __kostas__ είπε

Στις 29/6/2022 στις 8:44 ΜΜ, Vigilante1319 είπε

νομιζω με αναρχια στην πολη δν ξερω πραγματικα τι γινεται εχω χαθει

Στις 30/6/2022 στις 2:18 ΠΜ, managermono είπε

δεν εχω ιδεα τι βλεπω

Στο τελος ο Caleb ειχε εντοπισει και εισαγει το core στην original Dolores (που ειχε δημιουργηθει πιο δυνατη (σε υλικα) ως host) και στο περιπου, ακολουθησε η μαχη της με την Maeve στην γεφυρα, οπου και η Charlotte την "χακαρε" και την πηγε στο Rehoboam, οπου την συνδεσαν για να βρουν το κλειδι. Τελικα η Dolores δεν ηταν εναντια στην ανθρωποτητα, αλλα στον ελεγχο τους. Τελος η Maeve ειχε δωσει καπως τον ελεγχο του Rehoboam στον Caleb οπου και το εκλεισε με εντολη.

Spoiler

Ωστοσο δεν ξερω που κολλαει η Dolores που βλεπουμε. Ζουσε τοσο καιρο εξω ως Host χωρις να γνωριζει η ιδια την υπαρξη του αλλου εαυτου της? Θα δειξει.

Καποια στιγμη στην αρχη εδειξε οτι ειμαστε πλεον 5 ή 8 χρονια μετα τα επεισοδια με την αναρχια κτλ

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...