Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά μου άρεσε η σεζόν παρόλο που έχει πάρει άλλο πορεία από τη δεύτερη αλλά κυρίως από την πρώτη.

Το κλείσιμο δε μου άρεσε. Όχι μόνο δε μου άρεσε ως κλείσιμο, δε μου άρεσε και ως επεισόδιο. Περίμενα κάτι να γίνει να ανατρέψει όλο αυτό που βλέπαμε και δεν ήρθε ποτέ.

Στα θετικά (όπως και στις άλλες σεζόν) ότι δε αφήνουν αναπάντητα βασικά ερωτήματα που πρέπει να περιμένεις έναν χρόνο να απαντηθούν. Σε αυτό παραμένει πολύ τίμια η σειρά.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετρια σεζον, καλουτσικο τελευταιο επεισοδιο . Το προβλημα ειναι οπως και με τη δευτερη σεζον, οτι βλεπω αλλη σειρα απο αυτη που ειδα και αγαπησα στη πρωτη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, speedy23 είπε

Μετρια σεζον, καλουτσικο τελευταιο επεισοδιο . Το προβλημα ειναι οπως και με τη δευτερη σεζον, οτι βλεπω αλλη σειρα απο αυτη που ειδα και αγαπησα στη πρωτη.

Γιατί άλλη σειρά? Δεν έχω δει ολόκληρη τη τρίτη ακόμα (εχω φτάσει μέχρι το 5ο) αλλά βλέποντας συνολικά την εικόνα μέχρι τώρα μου δίνει μία συνοχή και μία εξέλιξη. Τι θέλω να πω. Πρώτη σεζόν αφύπνιση συνείδησης στα ΑΙ, δευτερη σεζόν συνείδηση free will στα ΑΙ, τρίτησ σεζόν εξάσκηση στη πράξη συνείδησης και free will. Το ότι εκτυλίσσεται εκτός πάρκου δε το βρίσκω κακό, ίσα ίσα μπορει να έβρισκα κουραστικό το αντίθετο.

Επιπλέον, το επίπεδο παραγωγής διατηρείται σε απίστευτα υψηλά επιπέδα για τηλεπτική σειρά, ο κόσμος που βλέπω στη τρίτη σεζόν με έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό. οι ερμηνείες επίσης πολύ καλές, η σκηνοθεσία καλή, για μένα από τις καλύτερες σειρές που μπορεί να δει κανείς σήμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Η ιστορία έχει συνοχή αλλά έχει αλλάξει το ύφος. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν θα μπορούσαν να προσελκύσουν κοινό που δεν τρελαίνεται για sci-fi γιατί το όλο "περιτύλιγμα" μόνο sci-fi δεν ήταν. Η 3η σεζόν από την άλλη, ήταν εντελώς black mirror φάση. Δεν αναφέρομαι τόσο στα βουνά και στα άλογα όσο στις εσωτερικές αναζητήσεις, της φιλοσοφικές συζητήσεις κλπ. Η τελευταία σεζόν είχε κάποια τέτοια αλλά ήταν ελάχιστα. σου έμενε περισσότερο ένα κυνηγητό και μια συνεχής δράση.

Και ξαναλέω μου άρεσε η σεζόν, αλλά ήταν ξένη από αυτό που είχα συνηθίσει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, katergaris79 είπε

Η ιστορία έχει συνοχή αλλά έχει αλλάξει το ύφος. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν θα μπορούσαν να προσελκύσουν κοινό που δεν τρελαίνεται για sci-fi γιατί το όλο "περιτύλιγμα" μόνο sci-fi δεν ήταν. Η 3η σεζόν από την άλλη, ήταν εντελώς black mirror φάση. Δεν αναφέρομαι τόσο στα βουνα και στα άλογα όσο στις εσωτερικές αναζητήσεις, της φιλοσοφικές συζητήσεις κλπ. Η τελευταία σεζόν είχε κάποια τέτοια αλλά ήταν ελάχιστα. σου έμενε περισσότερο ένα κυνηγητό και μια συνεχής δράση.

Και ξαναλέω μου άρεσε η σεζόν, αλλά ήταν ξένη από αυτό που είχα συνηθίσει. 

Συμφωνώ στα περισσότερα, η τρίτη δείχνει περισσότερο sci fi και με περισσότερο δράση. Λογικό το πρώτο καθώς το περιβάλλον άλλαξε, βγήκαμε πλέον στο "κόσμο", σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον. Το ερέθισμα της εσωτερικής αναζήτησης συνεχίζει να υπάρχει κατά τη γνώμη μου (όσο από τη πλευρά των χαρακτήρων όσο και από εμάς). Μέχρι εδώ που έχω δει τουλάχιστον το κεντρικό δίλλημα είναι o έλεγχος του ανθρώπινου νου ώς μέσο για να επικρατήσει τάξη και πρόοδος vs της απολύτης ελευθερίας που κατά πάσα πιθανότητα οδηγεί στο χάος. Το έχουμε ξαναδεί το θέμα δε λέω, αυτό που λέω είναι ότι υπάρχει ενα αντίστοιχο κεντρικό φιλοσοφικό κονσεπτ οπως υπήρχε και στις προηγούμενες δύο σεζόν. Αλλά ναι, το ύφος οπτικά τουλάχιστον είναι διαφορετικο.

υγ. και οι δύο πρώτες σεζόν ένα black mirror ήταν αν το καλοσκεφτείς, απλά καμουφλαρισμένο με western αισθητική

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
  • Like 3
Δημοσ.

Τις τελευταίες 2 βδομάδες είδα την σειρά από την αρχή και χθες ολοκλήρωσα τον 3ο κύκλο. 

Είναι πολύ καλή σειρά,  ο 1ος κύκλος ήταν καθηλωτικός και σιγά σιγά άρχισε να χάνει πόντους, ο 3ος κύκλος ήταν λίγο matrix-terminator για μένα.

Έχει καλή ροή και δεν έχω βαρεθεί, δεν κάνω skip σκηνές, θέλω να δω που θα καταλήξει. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η ιστορία είχε πολύ ενδιαφέρον αλλά η σκηνοθεσία ήταν αισχρή.Λες και την έκανε φοιτητής στο πρώτο του εξάμηνο.Για να μη μιλήσω για την έλλειψη λογικής.Σε πυροβολούν από το μισό μέτρο χωρίς να σε βρίσκει ούτε μια σφαίρα και εσύ παίζεις ξύλο με τον έναν.Έχεις αδειάσει πόσους γεμιστήρες στα χαμένα για να τους σκοτώσεις στο τέλος με 2 σφαίρες από handgun.Σου δίνουν κατάνα και την χάνεις κάθε φορά από την αρχή της μάχης(η οποία βγάζει σπίθες στην άσφαλτο με ελάχιστη τριβή απλά περπατώντας).Βρίσκεσαι σε μια πόλη εκατομμυρίων αλλά οι δρόμοι είναι εντελώς άδειοι και δεν υπάρχει καν αστική συγκοινωνία.Ούτε καν φανάρια ή άλλα αυτοκίνητα.Μόνο οτι οδηγούν οι ηθοποιοί.Έχεις λιγότερα από δέκα άτομα να φυλάνε μια στρατιωτική εγκατάσταση η οποία και αυτή είναι εντελώς άδεια εκτός από τους φύλακες και ενώ υπάρχουν υπολογιστές και τεχνητή νοημοσύνη δεν υπάρχουν καν επιστήμονες ή τεχνικοί.Και στο άσχετο υπάρχει ένα μηχάνημα  που παράγει ηλεκτρομαγνητικό παλμό χειροκίνητα απλά πατώντας ένα κουμπί!O άλλος μετακινεί μόνος του το οδόφραγμα και ένας άκυρος τον πυροβολεί.Και ένα εκατομμύριο άλλες τέτοιες ηλιθιότητες.Πόσο budget είχαν;Είναι ντροπιαστικό να έχεις μια τέτοια σειρά και να να τα κάνεις όλα λάθος στον τρίτο κύκλο.Είχαν ένα πολύ έξυπνο και αρκετά φιλοσοφημένο σενάριο και τα έκαναν όλα λάθος.Τέλος ας καταλάβουν οτι ο Άρον Πόλ δεν μπορεί να παίξει τίποτα.Είναι απλά αγγούρι.

Δημοσ.

δεν ξαναβλέπω σειρά αν δεν τελειώσει. - αρκετές φόλες φάγαμε. η συνταγή των cd βέβαια ισχύει για όλες για αυτό πλέον δεν τις βλέπω. 1 ουου, 1 μέτριο και 8 σκουπίδια. 

• Like 1
Δημοσ.

Από την άλλη όμως το εβδομαδιαίο με τις κριτικές κάθε επεισοδίου, τις θεωρίες κλπ. έχει την ομορφιά του. Αν δει κάποιος το Westworld το 2023 που (λένε ότι) θα τελειώσει, θα έχει χάσει όλο αυτό που γίνεται στο internet τώρα για τη σειρά.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η 3η σεζόν μου θύμισε dj επαρχιακής ντισκοτέκ, δεκαετίας 80 που στην παρέα μου έχει μείνει με τη φράση "ώπ, να ένας δίσκος". 

Κρίμα για την δουλειά που υπήρχε από πίσω, αλλά κάθε καλό αποτέλεσμα ξεκινάει από μια καλή ιδέα και ένα καλό σενάριο.  Στην περίπτωση του Westworld εξαντλήθηκαν και τα 2 στην πρώτη σεζόν. (και δεν ήταν καν δικά τους). 

Ευτυχώς που το Katana δεν ήταν του Hattori Hanzo να είχαμε συνέπειες 😆

Δημοσ.

Μονο η πρωτη season ηταν φοβερη, απο εκει και περα πηρε την κατηφορα. Και στη 3η σεζον ουσιαστικα μονο σφαγη ειναι και παλι, και καπου στο βαθος υπαρχει και ενα σεναριο το οποιο εχει μπλεξει τα μπουτια του.  Εχουν καταντησει οι κομπαρσοι να πεθαινουν απο μονοι τους, μονο με την ιδεα οτι θα τους πυροβολησουν.

• Like 3
Δημοσ.
On 07/05/2020 at 16:52, katergaris79 said:

θα έχει χάσει όλο αυτό που γίνεται στο internet τώρα για τη σειρά.

Δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό αυτό. Είδαμε με Lost και GoT που γινόταν η ίδια συζήτηση /ανάλυση /θεωριολαγνια, ποια ήταν τα αποτελέσματα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό αυτό. Είδαμε με Lost και GoT που γινόταν η ίδια συζήτηση /ανάλυση /θεωριολαγνια, ποια ήταν τα αποτελέσματα

Το να τα σκατώσουν στο τέλος μια σειράς, δεν αφαιρεί κάτι από το "ταξίδι" που έκανες μαζί της τόσα χρόνια.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις τελείωσα και εγώ τη 3η σεζόν.

Η σειρά έχει ξεφύγει πάρα πολύ και σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να απευθύνεται στο σύνολο αυτών που τους άρεσε η πρώτη σεζόν. Και αυτό διότι απουσιάζει πλήρως ο "Κόσμος της Δύσης". Η σειρά έγινε Westworld μόνο στο όνομα.

Είχε σκηνές με εμφανέστατες επιρροές από Matrix, Terminator, μέχρι και John Wick στο τελευταίο επεισόδιο. Αλλά σε όλες τις περιπτώσεις το αποτέλεσμα μου φάνηκε μέτριο, ενώ άλλαξε άρδην και ο τρόπος που μας παρουσιάζεται η όλη ιστορία.

Η σειρά παραμένει ενδιαφέρουσα, σίγουρα θέλω να δώ την κατάληξή της, όμως η 3η σεζόν ήταν πολύ προβληματική κατα την ταπεινή μου άποψη και πολύ φτωχή σε σχέση με τις άλλες δύο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...