johnyboy Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Spoiler Westworld με transformers και terminator. Σε λίγο ο Optimus prime με τον terminator θα καβαλανε τα άλογα τους και θα ληστεύουν τρένα στην άγρια δύση. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Πήρε 4η season.
noFEARgr Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Ναι και απο οτι διαβασα ειναι προγραμματισμένο για 6 σεζον συνολικα.
noFEARgr Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 51 λεπτά πριν, johnyboy είπε Στην 6η θα έχουμε και εξωγήινους sci fi ειναι η σειρα, ισως λαθος σειρα βλεπατε απο την αρχη ορισμενοι . 3
johnyboy Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 23 λεπτά πριν, noFEARgr είπε sci fi ειναι η σειρα, ισως λαθος σειρα βλεπατε απο την αρχη ορισμενοι . Προσωπικά εμένα με ξενέρωσαν οι υπερβολές και όχι τόσο ότι άλλαξε. Αν άλλαξε.
gpgalanis Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Αν είχαν χιούμορ θα έλεγαν την μηχανή Dr. Strange!
coffeex Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δεν βλέπω σχόλια για το τελευταίο επεισόδιο και ανησυχώ 😵
mitsoklis Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Την κόψανε όλοι Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από mitsoklis 1
t3llis Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Προσωπικά η 3η σεζόν μου φάνηκε καλύτερη από τη 2η κυρίως όσον αφορά στη ροή των γεγονότων. Η πλοκή εξελίσσεται πιο γραμμικά, πράγμα που δεν κουράζει. Το κομμάτι της μουσικής δεν με ενθουσίασε αρκετά βέβαια. Νομίζω στις προηγούμενες σεζόν η μουσική ξεχώριζε και τη θυμώσουν μετά το τέλος κάθε επ. Εδώ, προσωπικά, δεν έχουμε κάτι αξιομνημόνευτο. Spoiler Ωστόσο, στην 3η σεζόν το a la terminator στυλ κουράζει αρκετά. Επίσης το όλο θέμα με το Ροχόβοαμ ή όπως αλλιώς λέγεται νομίζω δεν αναπτύχθηκε όσο έπρεπε για να γίνει κατανοητό. Μπορεί να μην κατάλαβα καλά εγώ αλλά πώς συλλέγει τόσο προσωπικά δεδομένα; Τέλος το γεγονός ότι κόβονται χέρια κλπ και τα ρομπότ επηρεάζονται από αυτό (π.χ περπατούν ανάλογα) έγκειται στο γεγονός ότι τα έχουν φτιάξει πολύ ανθρώπινα; Γιατί δεν βγάζει νόημα εφόσον είναι ρομπότ. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από t3llis
gpgalanis Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Από το κακό στο χειρότερο η σειρά. Ένα μάτσο ασυναρτησίες χωρίς αρχή, μέση και τέλος! 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Άψογο φινάλε αν και θα περίμενα λίγη περισσότερη δράση και εφέ στις τελευταίες σκηνές. Ξεκαθάρισε λίγο περισσότερο και η ιστορία οπότε λίγο πολύ ξέρουμε και πως θα συνεχίσει ο επόμενος κύκλος! Κέρδισε ξανά το ενδιαφέρον μου μετά τον δεύτερο βαρετό κύκλο!
Πέτρος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δεν ξέρω, πραγματικά. Ένας εντελώς ανούσιος κύκλος, αυτοαναιρούμενος κάθε 2η σκηνή. Κάτι ήθελαν να πουν, κάτι ήθελαν να κάνουν, κάτι ήθελαν να δείξουν, αλλά ούτε τί, ούτε πώς, ούτε που/πότε. Η "μάχη" πάνω στη γέφυρα, αρκεί για να καταλάβεις πως ούτε πιστοί στον ίδιο τους τον κόσμο δεν ήταν. Spoiler Αφήνω "πίσω" το πως "επιβίωσε" η πέρλα από το ΕΜΡ...πες ότι ήταν φουλ θωρακισμένη, ειδικά για αυτό το λόγο. Στήνεται η Ντολόρες με το ενισχυμένο σασί, σπάει την αλυσίδα του καραβιού σα να είναι σπάγγος...και μετά δεν μπορεί να κουμαντάρει δυο χοντρούληδες αστυνομικούς...έλα ρε παιδιά...τουλάχιστον μια συνοχή από την αρχή ως το τέλος στα βασικά. Δεν είναι λεπτομέρεια. Υπάρχουν ατελείωτες τέτοιες "λεπτομέρειες" (όχι μόνο στησίματος, αλλά και της ιστορίας συνολικά) σε όλα τα επεισόδια που απλά έκαναν τον κύκλο μια φλύαρη μπουρδολογία. Όλο το σκηνικό των μαχών με τον κόσμο, μια προχειροδουλειά, μια νετφλιξιά τελικά (που το ΗΒΟ ήταν διαμάντι σε αυτά)...λες και τους τέλειωσαν τα χρήματα ξαφνικά και άρχισαν να κόβουν από παντού. Άντε τώρα, του χρόνου πάλι. 2 1
coffeex Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Δεν ξέρω, πραγματικά. Ένας εντελώς ανούσιος κύκλος, αυτοαναιρούμενος κάθε 2η σκηνή. Κάτι ήθελαν να πουν, κάτι ήθελαν να κάνουν, κάτι ήθελαν να δείξουν, αλλά ούτε τί, ούτε πώς, ούτε που/πότε. Η "μάχη" πάνω στη γέφυρα, αρκεί για να καταλάβεις πως ούτε πιστοί στον ίδιο τους τον κόσμο δεν ήταν. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αφήνω "πίσω" το πως "επιβίωσε" η πέρλα από το ΕΜΡ...πες ότι ήταν φουλ θωρακισμένη, ειδικά για αυτό το λόγο. Στήνεται η Ντολόρες με το ενισχυμένο σασί, σπάει την αλυσίδα του καραβιού σα να είναι σπάγγος...και μετά δεν μπορεί να κουμαντάρει δυο χοντρούληδες αστυνομικούς...έλα ρε παιδιά...τουλάχιστον μια συνοχή από την αρχή ως το τέλος στα βασικά. Δεν είναι λεπτομέρεια. Υπάρχουν ατελείωτες τέτοιες "λεπτομέρειες" (όχι μόνο στησίματος, αλλά και της ιστορίας συνολικά) σε όλα τα επεισόδια που απλά έκαναν τον κύκλο μια φλύαρη μπουρδολογία. Όλο το σκηνικό των μαχών με τον κόσμο, μια προχειροδουλειά, μια νετφλιξιά τελικά (που το ΗΒΟ ήταν διαμάντι σε αυτά)...λες και τους τέλειωσαν τα χρήματα ξαφνικά και άρχισαν να κόβουν από παντού. Άντε τώρα, του χρόνου πάλι. Σωστός.. οι μάχες σώμα με σώμα ήταν πραγματικά τραγικές για το επίπεδο παραγωγής της σειράς.
noFEARgr Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Mετα τον δευτερο κυκλο ειχε υποθει οτι το budget θα πεσει . Εμενα το μεγαλυτερο προβλημα το ειχα με το video editing , οι σκηνες ηταν πολυ ασχημα συνδεδεμενες μεταξυ τους . Συνολικα ακομα δεν εχω αποφασησει εαν τελικα μου αρεσε οι τελευταια σεζον η οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα