Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι το έκαναν πιο απλό το σενάριο.Δυο επεισόδια και έγινε terminator.Η σφαίρα μου θύμησες skynet και έχουμε και δύο ρομπότ που θα παίξουν ξύλο.Η πιο φουτουριστική αισθητική του πάει πολύ καλύτερα πάντως σε σχέση με την άγρια δύση.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Solatorobo είπε

Μου φαίνεται ότι το έκαναν πιο απλό το σενάριο.Δυο επεισόδια και έγινε terminator.Η σφαίρα μου θύμησες skynet και έχουμε και δύο ρομπότ που θα παίξουν ξύλο.Η πιο φουτουριστική αισθητική του πάει πολύ καλύτερα πάντως σε σχέση με την άγρια δύση.

Κλαιγόταν ο κόσμος στην δεύτερη σεζόν ότι είναι πολύ πολύπλοκο και δεν το καταλαβαίνει , δεν θέλει/μπορεί να σκέφτεται ο μέσος τηλεθεατής εξού και το πιο απλοϊκό σενάριο .

• Like 1
Δημοσ.

Έχω δει μόνο το πρώτο επεισόδιο και ήταν λίγο "ότι του φανεί κτλ κτλ".

Ωραία τα περιβάλλοντα που φτιάξανε, αλλά η ιστορία για δεύτερη χρονιά, γιατί η πρώτη είχε το πρωτότυπο να στηριχτεί, αρχίζει και ρετάρει ξανά. Ελπίζω να δούμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια.

Δημοσ.

για κάποιο λόγο είμαι ενθουσιασμένος και με το 3ο επεισόδιο. καιρό είχα να πω ότι θα έβαζα 9/10 σε κάτι. αφού τα έκαναν όλα μπαχαλο s1s2 έστω τραβάνε μια ωραία γραμμή όπου οδηγεί κάπου. μπορεί να μην έχει απολύτως καμία σχέση με το πως ξεκίνησε αλλα το θέμα είναι πως το συνεχίζουν

Δημοσ.

Ενταξει οντως τα απλοποιησαν λιγο στη 3η σεζον.

Το θεμα ειναι οτι σχεδον αποκοπηκε τελειως απο τις 2 πρωτες.

Δηλαδη τι τις ειδες,τι δε τις ειδες,δε χανεις και κατι για να δεις τη 3η.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Ενταξει οντως τα απλοποιησαν λιγο στη 3η σεζον.

Το θεμα ειναι οτι σχεδον αποκοπηκε τελειως απο τις 2 πρωτες.

Δηλαδη τι τις ειδες,τι δε τις ειδες,δε χανεις και κατι για να δεις τη 3η.

αυτο

επισης δεν εχει καθολου ατμοσφαιρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, managermono είπε

αυτο

Τέλεια ατμόσφαιρα έχει, τρομερά σκηνικά εν μέρει εμπνευσμένα από ένα λιγότερο (έως καθόλου) δυστοπικό Blade Runner με τρομερά FX και μουσική υπόκρουση που δίνει ρέστα.
Για μένα εκεί έχουν κάνει παπάδες στη 3η σεζόν.

Επεξ/σία από stark
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, managermono είπε

αυτο

To ακουσαμε και αυτο δεν εχει ατμοσφαιρα το westworld. Το cinematography  και το direction συνεχιζει να ειναι σε top quality οπως και στις προηγουμενες σεζον 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 5
Δημοσ.

Το 3ο λίγο ξενέρα, πάντως.

Οκ, από άποψη "ιστορίας" ίσως είναι από τα πιο σημαντικά για τη σεζόν, αλλά πολύ άνευρο.

Σε κάποια σημεία η μετάβαση από το ένα σκηνικό στο άλλο ήταν πολύ κακοδουλεμένη, με ενδιάμεσες σκηνές πολύ σύντομες, απλά για να χωρέσουν πολύ πράγμα (ίσως και να είναι καλό αυτό, να ξεμπερδεύουν από το περισσότερο υπόβαθρο) σε λίγο χρόνο.

Ελπίζω, μόνο, να μη γίνει "one woman show", με όλους τους υπόλοιπους να προσαρμόζονται σαν χαρακτήρες και ιστορία γύρω από τη βασίλισσα.

Δημοσ.

Ναι το σενάριο περιστρέφεται υπερβολικά πολύ γύρω από τη Ντολόρες.

Κατά τα άλλα υπερπαραγωγή που όμοιά της δεν έχουμε δει στην τηλεόραση. Φωτογραφία/production design/εφε είναι φανταστικά.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, johnyboy είπε

ήταν που ήταν εντελώς σιχαμένη η ντολόρες, βάλανε και τον ατάλαντο μέσα και μαμησανε την σειρα. 

Ως χαρακτήρας γιατί ως γυναίκα...

Ο Aaron Paul πάντως ήταν τίμιος στο Breaking Bad με αρκετά καλές στιγμές.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, john1987 είπε

Ως χαρακτήρας γιατί ως γυναίκα...

Ο Aaron Paul πάντως ήταν τίμιος στο Breaking Bad με αρκετά καλές στιγμές.

Πάντως στο ρόλο της είναι εξαιρετική και ας είναι αχώνευτη. Ο πολ δεν μου άρεσε ποτέ, πολύ αδιάφορος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...