Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μου φαίνεται ότι το έκαναν πιο απλό το σενάριο.Δυο επεισόδια και έγινε terminator.Η σφαίρα μου θύμησες skynet και έχουμε και δύο ρομπότ που θα παίξουν ξύλο.Η πιο φουτουριστική αισθητική του πάει πολύ καλύτερα πάντως σε σχέση με την άγρια δύση.
noFEARgr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, Solatorobo είπε Μου φαίνεται ότι το έκαναν πιο απλό το σενάριο.Δυο επεισόδια και έγινε terminator.Η σφαίρα μου θύμησες skynet και έχουμε και δύο ρομπότ που θα παίξουν ξύλο.Η πιο φουτουριστική αισθητική του πάει πολύ καλύτερα πάντως σε σχέση με την άγρια δύση. Κλαιγόταν ο κόσμος στην δεύτερη σεζόν ότι είναι πολύ πολύπλοκο και δεν το καταλαβαίνει , δεν θέλει/μπορεί να σκέφτεται ο μέσος τηλεθεατής εξού και το πιο απλοϊκό σενάριο . 1
managermono Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 εγω νομιζω το χουν κανει λιγο κλοουν φιεστα
fasttam Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Έχω δει μόνο το πρώτο επεισόδιο και ήταν λίγο "ότι του φανεί κτλ κτλ". Ωραία τα περιβάλλοντα που φτιάξανε, αλλά η ιστορία για δεύτερη χρονιά, γιατί η πρώτη είχε το πρωτότυπο να στηριχτεί, αρχίζει και ρετάρει ξανά. Ελπίζω να δούμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια.
paularas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 για κάποιο λόγο είμαι ενθουσιασμένος και με το 3ο επεισόδιο. καιρό είχα να πω ότι θα έβαζα 9/10 σε κάτι. αφού τα έκαναν όλα μπαχαλο s1s2 έστω τραβάνε μια ωραία γραμμή όπου οδηγεί κάπου. μπορεί να μην έχει απολύτως καμία σχέση με το πως ξεκίνησε αλλα το θέμα είναι πως το συνεχίζουν
Dantε Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Ενταξει οντως τα απλοποιησαν λιγο στη 3η σεζον. Το θεμα ειναι οτι σχεδον αποκοπηκε τελειως απο τις 2 πρωτες. Δηλαδη τι τις ειδες,τι δε τις ειδες,δε χανεις και κατι για να δεις τη 3η.
managermono Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Dantε είπε Ενταξει οντως τα απλοποιησαν λιγο στη 3η σεζον. Το θεμα ειναι οτι σχεδον αποκοπηκε τελειως απο τις 2 πρωτες. Δηλαδη τι τις ειδες,τι δε τις ειδες,δε χανεις και κατι για να δεις τη 3η. αυτο επισης δεν εχει καθολου ατμοσφαιρα
stark Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, managermono είπε αυτο επισης δεν εχει καθολου ατμοσφαιρα Τέλεια ατμόσφαιρα έχει, τρομερά σκηνικά εν μέρει εμπνευσμένα από ένα λιγότερο (έως καθόλου) δυστοπικό Blade Runner με τρομερά FX και μουσική υπόκρουση που δίνει ρέστα. Για μένα εκεί έχουν κάνει παπάδες στη 3η σεζόν. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από stark 1
noFEARgr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, managermono είπε αυτο επισης δεν εχει καθολου ατμοσφαιρα To ακουσαμε και αυτο δεν εχει ατμοσφαιρα το westworld. Το cinematography και το direction συνεχιζει να ειναι σε top quality οπως και στις προηγουμενες σεζον Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από noFEARgr 5
Πέτρος Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Το 3ο λίγο ξενέρα, πάντως. Οκ, από άποψη "ιστορίας" ίσως είναι από τα πιο σημαντικά για τη σεζόν, αλλά πολύ άνευρο. Σε κάποια σημεία η μετάβαση από το ένα σκηνικό στο άλλο ήταν πολύ κακοδουλεμένη, με ενδιάμεσες σκηνές πολύ σύντομες, απλά για να χωρέσουν πολύ πράγμα (ίσως και να είναι καλό αυτό, να ξεμπερδεύουν από το περισσότερο υπόβαθρο) σε λίγο χρόνο. Ελπίζω, μόνο, να μη γίνει "one woman show", με όλους τους υπόλοιπους να προσαρμόζονται σαν χαρακτήρες και ιστορία γύρω από τη βασίλισσα.
john1987 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Ναι το σενάριο περιστρέφεται υπερβολικά πολύ γύρω από τη Ντολόρες. Κατά τα άλλα υπερπαραγωγή που όμοιά της δεν έχουμε δει στην τηλεόραση. Φωτογραφία/production design/εφε είναι φανταστικά.
johnyboy Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 ήταν που ήταν εντελώς σιχαμένη η ντολόρες, βάλανε και τον ατάλαντο μέσα και μαμησανε την σειρα.
john1987 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 15 ώρες πριν, johnyboy είπε ήταν που ήταν εντελώς σιχαμένη η ντολόρες, βάλανε και τον ατάλαντο μέσα και μαμησανε την σειρα. Ως χαρακτήρας γιατί ως γυναίκα... Ο Aaron Paul πάντως ήταν τίμιος στο Breaking Bad με αρκετά καλές στιγμές.
johnyboy Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 14 λεπτά πριν, john1987 είπε Ως χαρακτήρας γιατί ως γυναίκα... Ο Aaron Paul πάντως ήταν τίμιος στο Breaking Bad με αρκετά καλές στιγμές. Πάντως στο ρόλο της είναι εξαιρετική και ας είναι αχώνευτη. Ο πολ δεν μου άρεσε ποτέ, πολύ αδιάφορος.
john1987 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Εντάξει τον "καμμένο" παίζει πάλι οπότε πόσο κακός μπορεί να είναι. Είδε κανείς το τελευταίο επεισόδιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα