panagiotis54 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Stranger Things Star David Harbour Officiated A Wedding as Chief Hopper In January 2018, Harbour promised to officiate a wedding set for September if it received enough retweets. Since the post got enough retweets, Harbour followed through on his promise earlier, and even showed up in full costume to help with the nuptials. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από panagiotis54 κλαιω ρε! :D
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Τώρα ξεκίνησα τη σειρά είμαι στο 5 επεισόδιο της πρώτης σεζόν μου φαίνεται αρκετά καλό. Επίσης θέλω νά ρωτήσω το intro θυμίζει παρά πολύ GoT ή είναι η ιδέα μου ?
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Μόλις είδα το 7ο τού πρώτου κύκλου πορώση λέμε!!! 2
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Τελικά μεγάλη κα*"%λα η Ντολόρες 😛
kosmasdel Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Την αγνοούσα παντελώς αυτήν την φοβερή σειρά μέχρι πριν 10 μέρες! Τελείωσα την 1η σεζόν και πάω για την 2η! Γενικά ενώ "έπιασα" το γενικό πλαίσιο είχα απορίες είτε αμφιβολίες για κάποια σημεία στην 1η σεζόν αλλά διάβασα εδώ όλο το thread (μέχρι να αρχίσει η συζήτηση για την 2η σεζόν) Κάτι που εν τέλει δεν απαντήθηκε και έχω απορία: Spoiler Ο Μπέρναρντ (είτε ο Φορντ μέσω του Μπέρναρντ) γιατί τελικά σκότωσε την Lesley;; Αφού για αυτόν δούλευε και ξεσκέπασε την Theresa που έδινε data έξω από το πάρκο.
coffeex Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, kosmasdel είπε Την αγνοούσα παντελώς αυτήν την φοβερή σειρά μέχρι πριν 10 μέρες! Τελείωσα την 1η σεζόν και πάω για την 2η! Γενικά ενώ "έπιασα" το γενικό πλαίσιο είχα απορίες είτε αμφιβολίες για κάποια σημεία στην 1η σεζόν αλλά διάβασα εδώ όλο το thread (μέχρι να αρχίσει η συζήτηση για την 2η σεζόν) Κάτι που εν τέλει δεν απαντήθηκε και έχω απορία: Απόκρυψη περιεχομένων Ο Μπέρναρντ (είτε ο Φορντ μέσω του Μπέρναρντ) γιατί τελικά σκότωσε την Lesley;; Αφού για αυτόν δούλευε και ξεσκέπασε την Theresa που έδινε data έξω από το πάρκο. Εννοείς την Elsie στο spoiler σωστά; Δες την 2η season γιατί ότι και να σου πούμε θα είναι spoiler, απλά δες την και θα καταλάβεις.
kosmasdel Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 54 minutes ago, coffeex said: Εννοείς την Elsie στο spoiler σωστά; Δες την 2η season γιατί ότι και να σου πούμε θα είναι spoiler, απλά δες την και θα καταλάβεις. Ναι αυτή. Εκανα λάθος στο όνομα. Οκ! Υποψιαζόμουν ότι θα είχε να κάνει με την 2η σεζόν. Thanks!
*nenya* Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Επιτέλους την ξεκίνησα! S01E01 όμως μου φάνηκε κάπως μέτριο για 1ο επεισόδιο, μάλλον είχα high expectations. [όχι ότι ήταν κακό, μην παρεξηγηθώ] To be continued!
Arkin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, *nenya* είπε Επιτέλους την ξεκίνησα! S01E01 όμως μου φάνηκε κάπως μέτριο για 1ο επεισόδιο, μάλλον είχα high expectations. [όχι ότι ήταν κακό, μην παρεξηγηθώ] To be continued! Μετα το 5-6 επεισοδιο περνει τα πανω της. Στην αρχη απλα σε βαζει στο κλιμα. 1
seithan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Πολύ δυνατή σειρά, προετοιμάζει το κοινό για καταστάσεις "Inception" η έξοδος της 2ης σεζόν. VR within VR within VR.
*nenya* Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 On 14/03/2019 at 16:01, Arkin said: Μετα το 5-6 επεισοδιο περνει τα πανω της. Στην αρχη απλα σε βαζει στο κλιμα. Είμαστε φαντάσου στο 4ο-5ο τώρα και γίνεται χαμός με τόσα ονόματα και ιστορίες που έχουν αναφέρει. Προφανώς αυτός ο Arnold έχει να παίξει κεντρικό ρόλο αλλά για την ώρα απλά μας έχουν δώσει μικρά κομματάκια του παζλ. Υπομονή λοιπόν!
Arkin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 41 λεπτά πριν, *nenya* είπε Είμαστε φαντάσου στο 4ο-5ο τώρα και γίνεται χαμός με τόσα ονόματα και ιστορίες που έχουν αναφέρει. Προφανώς αυτός ο Arnold έχει να παίξει κεντρικό ρόλο αλλά για την ώρα απλά μας έχουν δώσει μικρά κομματάκια του παζλ. Υπομονή λοιπόν! Θα εκπλαγείς μόλις τελειώσεις το 7. Δεν γράφω αλλα μην σε σποιλεριασω. 4
MaNePi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Στις 26/3/2019 στις 2:38 ΜΜ, Arkin είπε Θα εκπλαγείς μόλις τελειώσεις το 7. Δεν γράφω αλλα μην σε σποιλεριασω. Και λιγα λες....εγω ειχα μεινει σαν χανος μολις καταλαβα τι γινεται!!!!!!
p4n0s86 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, panagiotis54 είπε Ωπ τι λες τώρα?! Αν και δεν μοιάζει με Westworld, με έχει hypαρει ήδη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα