Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Stranger Things Star David Harbour Officiated A Wedding as Chief Hopper

In January 2018, Harbour promised to officiate a wedding set for September if it received enough retweets. Since the post got enough retweets, Harbour followed through on his promise earlier, and even showed up in full costume to help with the nuptials. 

Επεξ/σία από panagiotis54
κλαιω ρε! :D
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Την αγνοούσα παντελώς αυτήν την φοβερή σειρά μέχρι πριν 10 μέρες!

Τελείωσα την 1η σεζόν και πάω για την 2η!

Γενικά ενώ "έπιασα" το γενικό πλαίσιο είχα απορίες είτε αμφιβολίες για κάποια σημεία στην 1η σεζόν αλλά διάβασα εδώ όλο το thread (μέχρι να αρχίσει η συζήτηση για την 2η σεζόν)

Κάτι που εν τέλει δεν απαντήθηκε και έχω απορία:

Spoiler

Ο Μπέρναρντ (είτε ο Φορντ μέσω του Μπέρναρντ) γιατί τελικά σκότωσε την Lesley;; Αφού για αυτόν δούλευε και ξεσκέπασε την Theresa που έδινε data έξω από το πάρκο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kosmasdel είπε

Την αγνοούσα παντελώς αυτήν την φοβερή σειρά μέχρι πριν 10 μέρες!

Τελείωσα την 1η σεζόν και πάω για την 2η!

Γενικά ενώ "έπιασα" το γενικό πλαίσιο είχα απορίες είτε αμφιβολίες για κάποια σημεία στην 1η σεζόν αλλά διάβασα εδώ όλο το thread (μέχρι να αρχίσει η συζήτηση για την 2η σεζόν)

Κάτι που εν τέλει δεν απαντήθηκε και έχω απορία:

Απόκρυψη περιεχομένων

Ο Μπέρναρντ (είτε ο Φορντ μέσω του Μπέρναρντ) γιατί τελικά σκότωσε την Lesley;; Αφού για αυτόν δούλευε και ξεσκέπασε την Theresa που έδινε data έξω από το πάρκο.

Εννοείς την Elsie στο spoiler σωστά;

Δες την 2η season γιατί ότι και να σου πούμε θα είναι spoiler, απλά δες την και θα καταλάβεις. 

Δημοσ.
54 minutes ago, coffeex said:

Εννοείς την Elsie στο spoiler σωστά;

Δες την 2η season γιατί ότι και να σου πούμε θα είναι spoiler, απλά δες την και θα καταλάβεις. 

Ναι αυτή. Εκανα λάθος στο όνομα. Οκ! Υποψιαζόμουν ότι θα είχε να κάνει με την 2η σεζόν. Thanks!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επιτέλους την ξεκίνησα!

S01E01 όμως μου φάνηκε κάπως μέτριο για 1ο επεισόδιο, μάλλον είχα high expectations. [όχι ότι ήταν κακό, μην παρεξηγηθώ]

To be continued!

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Επιτέλους την ξεκίνησα!

S01E01 όμως μου φάνηκε κάπως μέτριο για 1ο επεισόδιο, μάλλον είχα high expectations. [όχι ότι ήταν κακό, μην παρεξηγηθώ]

To be continued!

Μετα το 5-6 επεισοδιο περνει τα πανω της. Στην αρχη απλα σε βαζει στο κλιμα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Πολύ δυνατή σειρά, προετοιμάζει το κοινό για καταστάσεις "Inception" η έξοδος της 2ης σεζόν. 

VR within VR within VR. 

Δημοσ.
On 14/03/2019 at 16:01, Arkin said:

Μετα το 5-6 επεισοδιο περνει τα πανω της. Στην αρχη απλα σε βαζει στο κλιμα.

Είμαστε φαντάσου στο 4ο-5ο τώρα και γίνεται χαμός με τόσα ονόματα και ιστορίες που έχουν αναφέρει. Προφανώς αυτός ο Arnold έχει να παίξει κεντρικό ρόλο αλλά για την ώρα απλά μας έχουν δώσει μικρά κομματάκια του παζλ. Υπομονή λοιπόν!

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Είμαστε φαντάσου στο 4ο-5ο τώρα και γίνεται χαμός με τόσα ονόματα και ιστορίες που έχουν αναφέρει. Προφανώς αυτός ο Arnold έχει να παίξει κεντρικό ρόλο αλλά για την ώρα απλά μας έχουν δώσει μικρά κομματάκια του παζλ. Υπομονή λοιπόν!

Θα εκπλαγείς μόλις τελειώσεις το 7. Δεν γράφω αλλα μην σε σποιλεριασω. 

• Like 4
Δημοσ.
Στις 26/3/2019 στις 2:38 ΜΜ, Arkin είπε

Θα εκπλαγείς μόλις τελειώσεις το 7. Δεν γράφω αλλα μην σε σποιλεριασω. 

Και λιγα λες....εγω ειχα μεινει σαν χανος μολις καταλαβα τι γινεται!!!!!!

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...