gbras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Το season 2 ειναι 95% σφαγη και ελαχιστη εξελιξη του σεναριου. Ακομα και οι "μαχες" ειναι της πλακας. Δηλαδη οι κομμαντο με τα αλεξισφαιρα και τα αυτοματα πεφτουν κατω με μια ριξια απο τον οποιοδηποτε host. Καλα η dolores ειναι host απο τον Krypton απο οτι φαινεται. Την μ@@@@σαν απιστευτα την 2η season. Λες και βαρεθηκαν να γραφουν σεναριο. 1
john1987 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 18 ώρες πριν, gbras είπε Το season 2 ειναι 95% σφαγη και ελαχιστη εξελιξη του σεναριου. Ακομα και οι "μαχες" ειναι της πλακας. Δηλαδη οι κομμαντο με τα αλεξισφαιρα και τα αυτοματα πεφτουν κατω με μια ριξια απο τον οποιοδηποτε host. Καλα η dolores ειναι host απο τον Krypton απο οτι φαινεται. Την μ@@@@σαν απιστευτα την 2η season. Λες και βαρεθηκαν να γραφουν σεναριο. Δε συμφωνώ - εξέλιξη υπήρχε στους χαρακτήρες απλά έλλειπε η συνοχή. Ως προς τη δράση πράγματι το παρακάνανε θέλοντας να διατηρήσουν το fanbase το οποίο όμως ποτέ δεν παρακολουθούσε Westworld για τη δράση αλλά για την συνολική παραγωγή/σκηνοθεσία/ερμηνείες και mindfuck. 1
Bspus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Το πληρες timeline εδω γραπτως. Καλα τα λεει το video πιο πανω αλλα δεν εχει ολες τις λεπτομερειες. http://collider.com/westworld-timeline-explained/ Ειναι η δευτερη φορα (μετα το true detective season 2) που χρειαζομαι walkthrough για να καταλαβω ακριβως τι συμβαινει. Εχω αρχισει να χαζευω.
panagiotis54 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Westworld Season 3: Aaron Paul Cast Breaking Bad star Aaron Paul is joining the cast of Westworld for the show's third season. http://www.ign.com/articles/2018/09/13/westworld-season-3-aaron-paul-cast 1
johnyboy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 τέλος η σειρά για μένα με τον σιχαμενο. μια σειρά βλέπαμε πάει και αυτή
panagiotis54 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 you do realize οτι ειναι ηθοποιος ετσι? nontheless science....fiction bitch! 😛
johnyboy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 δεν μαρεσει σαν ηθοποιός, ούτε στο ββ ούτε σε μια ταινία που τον είδα. μόνο που βλέπω την φάτσα του θέλω να σπάσω την τιβι 1
panagiotis54 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 οκ γουστα τοτε δεκτο μεν και παλι ομως να κοψεις ολη την σειρα για εναν ηθοποιο μου μοιαζει too much...οπως αγαπας 1
john1987 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Στο Breaking Bad ήταν πολύ καλός στο ρόλο του πάντως. Απλά στο σύμπαν του Westworld δε μου κολλάει πολύ.
vrwmiaris Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 14/9/2018 στις 6:55 ΜΜ, johnyboy είπε δεν μαρεσει σαν ηθοποιός, ούτε στο ββ ούτε σε μια ταινία που τον είδα. μόνο που βλέπω την φάτσα του θέλω να σπάσω την τιβι Ειδικά στο need for speed .ότι πιο εκνευριστικό 1
InfinitySurfer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Ήταν αχώνευτος ο Aaron Paul στο BB γι'αυτό και ήταν καλός. Πάντως παίζει και σε μια άλλη σειρά το "The Path", Που κάνει εναν cult Leader. Δεν ειναι άσχημη σειρά...Βλέπετε. Είναι πολυ πιο συμπαθητικός ο χαρακτήρας του απ'οτι ήταν στο ΒΒ.
panagiotis54 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Thandie Newton has won "Outstanding Supporting Actress in a Drama Series" at this year's Emmys. 2
lostresam Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Για εμενα επρεπε για την 1η σεζον να ειχε κερδισει η Ντολορες κατι...απο τις καλυτερες ερμηνειες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα