panagiotis54 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Το Westworld προσπαθεί να μας πείσει ότι υπάρχει πράγματι λόγος να το βλέπουμε Ο δεύτερος κύκλος της σειράς ολοκληρώνεται και τα πράγματα κάνουν μια γενναία στροφή προς την ασυναρτησία 1 2
noFEARgr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 panagiotis54 πρέπει να αρχίσεις να διαβάζεις λιγότερο ελληνικά site 2 1
john2gr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Ότι πιο επικό σε σειρά έχω δει λέμε (φταίει βέβαια ότι είμαι και fan του sci-fi και γενικά του Nolan). Πρέπει να είμαι από τους λίγους που του άρεσε τόσο πολύ όσο κι η πρώτη season. 3
fasttam Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είμαι fan του Nolan που τον θεωρώ καλό, ίσως κάπου αρκετά καλό, αλλά γενικά απλά καλό. Μόνιμο πάτερν και πατιρντί στις ταινίες του, ο χρόνος. (Ακόμα και σ' αυτό το κρυόκωλο δράμα της Δουνκέρνης βρήκε ένα τρόπο να ανακατέψει τον χρόνο). Δεν ήταν έκπληξη λοιπόν που και στο Westworld έκανε το ίδιο. Γιατί; Υποθέτω ότι είναι πιο εύκολη κίνηση εντυπωσιασμού. Αλλά αν δούμε το φετινό Westworld σε μια γραμμική αφήγηση δείχνει λίγο μέτριο και οι σεναριακές τρύπες αρχίζουν να χάσκουν στη ροή. Και τελικά αυτό που φαίνεται είναι ότι η αρχική ιδέα μπορεί να ήταν μια καλή ιδέα για το μακρινό 1973 (και ναι το είχα δει 🙄), αλλά για το σήμερα είναι μια συνηθισμένη ιδεούλα που δυστυχώς δεν ξεχειλώνεται. Το ακόμα πιο δυστυχώς είναι ότι στα 45 χρόνια που έχουν περάσει από τότε, έχουμε δει κάθε δυνατή και αδύνατη παραλλαγή πάνω στο concept. Σωστά για μένα το Westworld πήγε σε μια "εσωτερική" αναζήτηση στη πρώτη σεζόν αποφεύγοντας το σκόπελο, αλλά στη δεύτερη ξώκειλε στο κλοτσομπούνιδο και το πιστολίδι. Τα production values είναι στο θεό, οι ηθοποιοί γενικά πολύ καλοί, η μουσική λίγο παραπάνω σε τόνο απ' ότι χρειαζόταν και φυσικά με τίποτα δε μπορεί να μπει στην κατηγορία "έχασα το χρόνο μου". Απλά δεν είναι και τόσο σπουδαίο πια ώστε να χαραμίσεις ώρα από τη ζωή σου για να κάθεσαι να ξεμπλέκεις τα timelines του Νόλαν. Ας το κάνει μόνος του. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από fasttam
lostresam Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, fasttam είπε Δεν είμαι fan του Nolan που τον θεωρώ καλό, ίσως κάπου αρκετά καλό, αλλά γενικά απλά καλό. Μόνιμο πάτερν και πατιρντί στις ταινίες του, ο χρόνος. (Ακόμα και σ' αυτό το κρυόκωλο δράμα της Δουνκέρνης βρήκε ένα τρόπο να ανακατέψει τον χρόνο). Δεν ήταν έκπληξη λοιπόν που και στο Westworld έκανε το ίδιο. Γιατί; Υποθέτω ότι είναι πιο εύκολη κίνηση εντυπωσιασμού. Αλλά αν δούμε το φετινό Westworld σε μια γραμμική αφήγηση δείχνει λίγο μέτριο και οι σεναριακές τρύπες αρχίζουν να χάσκουν στη ροή. Και τελικά αυτό που φαίνεται είναι ότι η αρχική ιδέα μπορεί να ήταν μια καλή ιδέα για το μακρινό 1973 (και ναι το είχα δει 🙄), αλλά για το σήμερα είναι μια συνηθισμένη ιδεούλα που δυστυχώς δεν ξεχειλώνεται. Το ακόμα πιο δυστυχώς είναι ότι στα 45 χρόνια που έχουν περάσει από τότε, έχουμε δει κάθε δυνατή και αδύνατη παραλλαγή πάνω στο concept. Σωστά για μένα το Westworld πήγε σε μια "εσωτερική" αναζήτηση στη πρώτη σεζόν αποφεύγοντας το σκόπελο, αλλά στη δεύτερη ξώκειλε στο κλοτσομπούνιδο και το πιστολίδι. Τα production values είναι στο θεό, οι ηθοποιοί γενικά πολύ καλοί, η μουσική λίγο παραπάνω σε τόνο απ' ότι χρειαζόταν και φυσικά με τίποτα δε μπορεί να μπει στην κατηγορία "έχασα το χρόνο μου". Απλά δεν είναι και τόσο σπουδαίο πια ώστε να χαραμίσεις ώρα από τη ζωή σου για να κάθεσαι να ξεμπλέκεις τα timelines του Νόλαν. Ας το κάνει μόνος του. Eχεις καταλαβει οτι το WW δεν ειναι του δημιουργημα Κριστοφερ αλλα του Τζοναθαν? Ισχυει οτι εχουν συνεργαστει σε αρκετες ταινιες αλλα οχι στη Δουνκερδη.
fasttam Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Νόμιζα ότι είχε συμμετοχή στο όλο project και ο Κρίστοφερ. Τώρα το κοίταξα και είδα πως όχι. Οπότε αδίκως τα άκουσε το αδερφάκι του για το Dunkirk και να ζητήσω συγνώμη! Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από fasttam 1
john1987 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Στις 30/6/2018 στις 4:40 ΜΜ, fasttam είπε Αλλά αν δούμε το φετινό Westworld σε μια γραμμική αφήγηση δείχνει λίγο μέτριο και οι σεναριακές τρύπες αρχίζουν να χάσκουν στη ροή. Και τελικά αυτό που φαίνεται είναι ότι η αρχική ιδέα μπορεί να ήταν μια καλή ιδέα για το μακρινό 1973 (και ναι το είχα δει 🙄), αλλά για το σήμερα είναι μια συνηθισμένη ιδεούλα που δυστυχώς δεν ξεχειλώνεται. Το ακόμα πιο δυστυχώς είναι ότι στα 45 χρόνια που έχουν περάσει από τότε, έχουμε δει κάθε δυνατή και αδύνατη παραλλαγή πάνω στο concept. Σωστά για μένα το Westworld πήγε σε μια "εσωτερική" αναζήτηση στη πρώτη σεζόν αποφεύγοντας το σκόπελο, αλλά στη δεύτερη ξώκειλε στο κλοτσομπούνιδο και το πιστολίδι. Τα production values είναι στο θεό, οι ηθοποιοί γενικά πολύ καλοί, η μουσική λίγο παραπάνω σε τόνο απ' ότι χρειαζόταν και φυσικά με τίποτα δε μπορεί να μπει στην κατηγορία "έχασα το χρόνο μου". Απλά δεν είναι και τόσο σπουδαίο πια ώστε να χαραμίσεις ώρα από τη ζωή σου για να κάθεσαι να ξεμπλέκεις τα timelines του Νόλαν. Ας το κάνει μόνος του. Μα γιατί δεν πετάγεται κάποιος να πει "αν δε σου αρέσει τι το βλέπεις;". Συμφωνώ 100% - το φινάλε δεν ξέφυγε από τη μετριότητα της φετινής σαιζόν.
Gilmaru Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 27/6/2018 στις 9:58 ΠΜ, katergaris79 είπε Ε, ούτε καν, δε νομίζω ότι είχε καταλάβει κανείς το τουίστ που αποκαλύφθηκε στο τέλος του επεισοδίου. Σε καμία θεωρία δεν το είχα διαβάσει. Αυτό δεν είναι πάντα ιδιαίτερα κολακευτικό για ένα σενάριο. Ένα καλοστημένο σενάριο με λογική και αφηγηματική συνοχή ενέχει συνήθως ένα επίπεδο προβλεψιμότητας, για έστω ένα μικρό ποσοστό των θεατών που είναι προσεκτικοί. Ένα σενάριο που δεν έχει ιδιαίτερο στόχο και συνοχή είναι επόμενο να είναι λιγότερο ή καθόλου προβλέψιμο. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από Gilmaru 1
katergaris79 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Διαφωνώ σε αυτό. Όταν έχεις ένα σενάριο που γίνεται αποδέκτης εκατομμυρίων θεατών και ο καθένας (περίπου!) έχει τη θεωρία του αλλά δεν πέφτει καμία μέσα (όχι κάποια από τις γνωστές τουλάχιστον), μόνο ως θετικό το βλέπω. Στόχο δεν μπορώ να ξέρω αν έχουν, θα σου πω όταν τελειώσει. Θα με ενδιέφερε όμως να μάθω για ποιο λόγο θεωρείς ότι δεν έχει συνοχή.
W0zzAp Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μου αρεσε το φιναλε εξηγηθηκαν μερικα πραγματα μιας και ειχα μπερδευτει με το περα δωθε στον χρονο,αλλα μπερδευτηκα αρκετα με την σκηνη μετα τα πρωτα cast για το οποιο θα περιμενουμε εξηγηση στην επομενη σεζον.Συνολικα δεν την θεωρω καλυτερη της 1η σεζον αν και ηταν αρκετα καλη.Ισχυει αυτα που γραφτηκαν περι σεναριακων ευκολιων και κακογραμμενων σκηνων σε μερικα επεισοδια. Ελπιζω να μην το παραχεσουν και συνεχιζεται και πολλα χρονια ακομα,γιατι αυτη η σειρα δεν ειναι για πολλες σεζον,μιας και ηδη υπαρχει μια μικρη πτωση.
Mesqal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Στις 4/7/2018 στις 10:05 ΠΜ, katergaris79 είπε Διαφωνώ σε αυτό. Όταν έχεις ένα σενάριο που γίνεται αποδέκτης εκατομμυρίων θεατών και ο καθένας (περίπου!) έχει τη θεωρία του αλλά δεν πέφτει καμία μέσα (όχι κάποια από τις γνωστές τουλάχιστον), μόνο ως θετικό το βλέπω. Στόχο δεν μπορώ να ξέρω αν έχουν, θα σου πω όταν τελειώσει. Θα με ενδιέφερε όμως να μάθω για ποιο λόγο θεωρείς ότι δεν έχει συνοχή. Φιλε μου αυτο ακριβως που γραφεις ειχε συμβει με το Lost, απειρες θεωριες απο του funs, και μερικες μαλιστα ηταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ. Η παραγωγη δυστυχως, εγωιστικα τουλαχιστον ηθελε το δικο της φιναλε που ολοι ειδαμε ποσο μεγαλη φολα ηταν. Το ιδιο θα συμβει και με το westworld ειμαι 100% σιγουρος, εδω θα μαστε να το σχολιασουμε :) 2
katergaris79 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Προσωπικά το φινάλε του Lost μου άρεσε, δεν μπορώ όμως να μην αναγνωρίσω ότι ήμουν στη συντριπτική μειοψηφία τότε. Το πρόβλημα του Lost ήταν ότι όσο προχωρούσε η ιστορία οι ερωτήσεις πολλαπλασιάζονταν με αποτέλεσμα να χαθεί κάπου η μπάλα και (μοιραία) όσες απαντήσεις δόθηκαν δε γινόταν να καλύψουν όλα τα γούστα. Στο Westworld μέχρι τώρα όμως βλέπουμε κάτι διαφορετικό: τα βασικά ερωτήματα που θέτει ο κάθε κύκλος τα απαντάνε μέσα στον ίδιο τον κύκλο, με το απαραίτητο cliffhanger στο φινάλε βέβαια. Το μόνο που μένει λοιπόν να δούμε είναι πού θα εξελιχθεί και πώς θα τελειώσει η ιστορία. Αν παραμείνει ενδιαφέρουσα ή όχι θα το δούμε, βασικές όμως ερωτήσεις που δεν έχουν απαντηθεί δεν υπάρχουν. Γενικότερα νιώθω ότι "πατάνε" στο μοτίβο του Lost, βλέπουμε διάφορες ιστορίες που συνθέτουν μια μεγαλύτερη εικόνα, αλλά έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από τις παγίδες που έπεσαν οι σεναριογράφοι τότε. Δίνει την εντύπωση πιο δεμένης ιστορία το Westworld και σε αυτό βοηθάει βέβαια το ότι ήδη έχουν τελειώσει 2 σεζόν και ο αριθμός τον επεισοδίων είναι μικρότερος από την πρώτη σεζόν του Lost.
hellojim Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Εγω τωρα ειδα την 2η... Μπορει καποιος να μου περιγραψει ποιες ειναι οι σεναριακες τρυπες;
totalius Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Παρα πολλες απο τους Σαμουράι κ μετα .Ειδικα στο 9ο επ. όλη η φάση με τον MIB ειναι για γέλια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα