noFEARgr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Walking dead μας αξιζει μέχρι να σβήσει ο ήλιος , που θεωρούν τον θεατή πρόβατο χαμηλής νοημοσύνης Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από noFEARgr
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 34 λεπτά πριν, Panas76 είπε Σειρά χωρίς υπόθεση, σεξ και βία πάσχει. Θα σου πρότεινα κάτι σαν το παρακάτω:
xavier Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 το προβλημα με το westworld για μενα δεν ειναι το μπερδεμα στο σεναριο του, το προβλημα του ειναι οτι δεν ενδιαφερομαι για τους χαρακτηρες του ωστε να ασχοληθω με το mindfuck της υποθεσης... 3
vAg0s97 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Πολύ δυνατή σειρά πάντως...με αρκετά βαθιά νοήματα και μεγάλες ανατροπές που δεν τις περιμέναμε~! Σίγουρα σε κάποια επεισόδια κούρασε, ειδικά στην 2η season, αλλά με την χρήση τεχνικών όπως flashback, in media res, το κράτησαν καλά μέχρι τέλους. Κάτι άλλο που έκανε μεγάλη εντύπωση είναι η προβολή της προχωρημένης τεχνολογίας, δείχνοντας "πιστά" από την πλάση των σωμάτων τους, μέχρι και τον προγραμματισμό τους... Σε σημείο τέτοιο που να σε κάνει να αναρωτηθείς άμα όντως παίζουν αυτά τα πράγματα και στον δικό μας κόσμο.
mary Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 What happened in the 'Westworld' Season 2 finale https://mashable.com/2018/06/25/westworld-season-2-finale-explained-lisa-joy-jonathan-nolan
gpgalanis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Το Westworld μου θυμίζει λίγο Matrix. To πρώτο είχε μια πολύ καλή ιδεά και πρωτοποριακή υλοποίηση και στα επόμενα δεν ήξεραν τι ήθελαν να πουνε. Θα έλεγα πως θυμίζει και λίγο Lost αλλά είναι πολύ δύσκολο να επαναληφθεί τέτοια τηλεοπτική απογοήτευση.
totalius Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Η 2η σεζον ηταν δυο σκαλες κατω απο τη 1η η οποία βεβαια ειχε αγγιξει τη τελειότητα . Τα με γαλύτερα προβλήματα ηταν οι σεναριακες τρυπες σε πολλα επεισοδια η ελλειψη συνοχης μεταξυ των ιστοριών και μια ταση για ξεχειλωμα της σειρας . Ακομα κ οι ερμηνειες μου φανηκαν κατωτερες , Μου ελειψε η προσοχη στη λεπτομερεια της 1ης σεζον η απολαυση του αργου ρυθμου της σειρας που ειχε καθε επεισόδιο . Οι παρατηρησεις αυτες δε σημαινουν οτι μου αξιζει να βλεπω WD κ μονο WD αγαπητε nofear αλλά οχι και να βλεπω ενα τυπο που με το ζορι στεκεται στα ποδια του να ξαπλωνει κατω 5-6 κομαντα με αλεξισφαιρα γιλεκα.
firewalker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μέτριο. Η ψυχάκιας, τις "ψυχές" που τις έστειλε; Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από firewalker
noFEARgr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, totalius είπε Η 2η σεζον ηταν δυο σκαλες κατω απο τη 1η η οποία βεβαια ειχε αγγιξει τη τελειότητα . Τα με γαλύτερα προβλήματα ηταν οι σεναριακες τρυπες σε πολλα επεισοδια η ελλειψη συνοχης μεταξυ των ιστοριών και μια ταση για ξεχειλωμα της σειρας . Ακομα κ οι ερμηνειες μου φανηκαν κατωτερες , Μου ελειψε η προσοχη στη λεπτομερεια της 1ης σεζον η απολαυση του αργου ρυθμου της σειρας που ειχε καθε επεισόδιο . Οι παρατηρησεις αυτες δε σημαινουν οτι μου αξιζει να βλεπω WD κ μονο WD αγαπητε nofear αλλά οχι και να βλεπω ενα τυπο που με το ζορι στεκεται στα ποδια του να ξαπλωνει κατω 5-6 κομαντα με αλεξισφαιρα γιλεκα. Το μόνο που συμφωνώ ότι υπήρχαν αρκετές σεναριακες ευκολίες , οι ερμηνείες μπορώ να πω ότι σε άλλους ήταν καλύτερες και σε άλλους χειρότερες άρα overall δεν άλλαξε κάτι . Τα subplots μπορεί να ήταν περισσότερα αλλά στο τέλος εξηγήθηκαν .Αν ήταν η πρώτη σεζόν 9,5 αυτή είναι 8,5 αλλά κάτι σχόλια του τύπου δεν βλέπεται κτλπ που διάβασα στις προηγούμενες σελίδες είναι για να γελάς 1
lifeowner771 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 25/6/2018 στις 5:23 ΜΜ, noFEARgr είπε Στο reddit δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο πέρα από του 5ου επεισοδίου . Όπως και να χει ο καθένας βλέπει ότι του αρέσει , στην πλειοψηφία προφανώς και αρέσει γιαυτο και θα έχει και Τρίτη σεζόν . Ειναι παραξενο που το αγαπημενο μου επεισοδιο ηταν το 5ο; 😶 Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από lifeowner771
noFEARgr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, lifeowner771 είπε Ειναι παραξενο που το αγαπημενο μου επεισοδιο ηταν το 5ο; 😶 Ναι 😛 ο μόλος λόγος που μπορώ να το δικαιολογήσω ότι πρέπει να είσαι πορωμένος με Ιαπωνία και σαμουράι. 😛 1
lifeowner771 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Ναι 😛 ο μόλος λόγος που μπορώ να το δικαιολογήσω ότι πρέπει να είσαι πορωμένος με Ιαπωνία και σαμουράι. 😛 Χαχα πορωμενος δεν ειμαι (ασχετο οτι εχω avatar απο anime και θελω να παω ιαπωνια) Ισως μου αρεσε επειδη σε σχεση με τα αλλα του 2ου κυκλου που δεν με ξετρελαναν, ηταν διαφορετικο. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από lifeowner771
patrickdrd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Westworld Season 2's Ratings Are Down From Season 1 1
katergaris79 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Το τελευταίο ήταν άψογο κατά τη γνώμη μου. Κατάφεραν αυτό που είχαν κάνει και στο φινάλε της 1ης, να απαντήσουν στις βασικές ερωτήσεις του κύκλου αλλά και να αφήσουν ανοιχτές πόρτες για την επόμενη σεζόν. Επίσης, το "μπλέξιμο" που είχαν κάνει με τα timelines στην 1η σεζόν, μας είχε κάνει πιο υποψιασμένους σε σχέση με αυτό που βλέπαμε στη 2η. Ε, ούτε καν, δε νομίζω ότι είχε καταλάβει κανείς το τουίστ που αποκαλύφθηκε στο τέλος του επεισοδίου. Σε καμία θεωρία δεν το είχα διαβάσει. Για τις λεπτομέρειες που ειπώθηκε παραπάνω: https://i.imgur.com/o3tH6lC.jpg Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από katergaris79 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα