DKNI Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Πολύ δυνατό και το 2ο, αν και κάντε λίγο κρατεί στη φιλοσοφία ρε μαγκες
Haris San Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 βιασμοι παιζουν στην σειρα; Αν ησουν guest απ'οτι φαινεται θα παιζαν..
kirileman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Το πρώτο έχω δει μόνο. Το λες και λίγο βαρετό, αλλά, εννοείται ότι θα το συνεχίσω, γιατί φαίνεται να σιγοψήνεται κάτι καλό... μπορεί και όχι. Θα δείξει. 1
Highlander Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Πολύ δυνατό ξεκίνημα, production values στο Θεό όπως συνηθίζει το hbo, και μόνο που έχει Χαρις- Χοπκινς τι να λέμε Εκπληκτικό σάουντρακ με ωραία covers από Κας, Σαουντγκαρντεν, Στοουνς Η δική μου μαντεψια, ότι και οι άνθρωποι είναι πάρκο σε ανώτερο επίπεδο όπως πιστεύαμε κάποτε ότι θα ήταν matrix within matrix Η μουσική που παίζει τη στιγμή που ο επικηρυγμένος τα κάνει όλα πουτάνα, ποια είναι ;
koystado Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Η μουσική που παίζει τη στιγμή που ο επικηρυγμένος τα κάνει όλα πουτάνα, ποια είναι ; άμα κατάλαβα ποια λες ειναι το "black hole sun" αλλά όχι από τους soundgarden
Bspus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 άμα κατάλαβα ποια λες ειναι το "black hole sun" αλλά όχι από τους soundgarden Νομιζω το Black hole sun παιζει σε μια απαλη διασκευη σε πιανο λιγο πιο πριν. Εκει που αρχιζει η δραση με τους επικηρυγμενους παιζει το paint it black απ'οτι θυμαμαι 1
Highlander Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Νομιζω το Black hole sun παιζει σε μια απαλη διασκευη σε πιανο λιγο πιο πριν. Εκει που αρχιζει η δραση με τους επικηρυγμενους παιζει το paint it black απ'οτι θυμαμαι Αυτό ναι. Ευχαριστώ και τους δυο σας. Ήταν instrumental σε λίγο διαφορετική διασκευή νομίζω και έσπαγα το κεφάλι μου να το θυμηθώ.
skiabox Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Είδαμε και το 2ο λοιπόν. Γενικά η σειρά σε κάνει να θέλεις να δεις το επόμενο από περιέργεια. Να δεις που το πάνε το πράγμα δηλαδή. Και πάλι θα ήθελα να δω και άλλα επεισόδια για να κρίνω αν θα τη συνεχίσω ή όχι.
gεεckin0s Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Κάποιες απορίες *Έχουμε δει αλληλεπίδραση μεταξύ επισκεπτών;*Αν ένας επισκέπτης μπερδέψει ένα ρομπότ με έναν άλλο επισκέπτη και τον σκοτώσει, τι γίνεται;Απ'ότι έχουμε δει, δε μπορείς να διακρίνεις διαφορές μεταξύ επισκέπτη/ρομπότ.*Με τις σφαίρες τι παίζει;Υπάρχει τεχνολογία που η σφαίρα ξεχωρίζει ένα ανθρώπινο από ρομποτικό σώμα;*Αν μπω μέσα ως επισκέπτης και αρχίζω να βάζω φωτιά παντού και να βανδαλίζω ότι βρω, πόσο γρήγορο θα είναι το συνεργείο του "καθαρισμού" για να τα διορθώσει όλα και να τα ετοιμάσει για τον επόμενο επισκέπτη;Βέβαια υποτίθεται ότι παρακολουθούν και λογικά αν το ξεφτιλίσω αρκετά θα επέμβουν..*Γιατί το κοριτσάκι αποκάλυψε στον Ed Harris για τον λαβύρινθο;Γιατί άλλαξε κατευθείαν το ύφος της από τρομοκρατημένη σε ψυχρή;
CarbonFibre Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Το δεύτερο επεισόδιο μου άρεσε περισσότερο και αρχίζει να με κρατάει η σειρά. Περιμένουμε το 3ο!!
W0zzAp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Το ξεκινησα και γω,αρκετα ωραιο φαινεται χωρις μεχρι στιγμης να εχω ξετρελαθει.Ο ρυθμος ειναι λιγο αργος ,ισως να μην χρειαζεται η 1 ωρα σε καθε επεισοδιο,χωρις ομως να κουραζει.Το περιεχομενο βεβαια ειναι αυτο που το κανει υπερβολικα ενδιαφερον και θες να δεις πως θα εξεληχθει.Οποτε περιμενω και τα επομενα επεισοδια.
lostresam Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Κάποιες απορίες *Έχουμε δει αλληλεπίδραση μεταξύ επισκεπτών; *Αν ένας επισκέπτης μπερδέψει ένα ρομπότ με έναν άλλο επισκέπτη και τον σκοτώσει, τι γίνεται;Απ'ότι έχουμε δει, δε μπορείς να διακρίνεις διαφορές μεταξύ επισκέπτη/ρομπότ. *Με τις σφαίρες τι παίζει;Υπάρχει τεχνολογία που η σφαίρα ξεχωρίζει ένα ανθρώπινο από ρομποτικό σώμα; *Αν μπω μέσα ως επισκέπτης και αρχίζω να βάζω φωτιά παντού και να βανδαλίζω ότι βρω, πόσο γρήγορο θα είναι το συνεργείο του "καθαρισμού" για να τα διορθώσει όλα και να τα ετοιμάσει για τον επόμενο επισκέπτη;Βέβαια υποτίθεται ότι παρακολουθούν και λογικά αν το ξεφτιλίσω αρκετά θα επέμβουν.. *Γιατί το κοριτσάκι αποκάλυψε στον Ed Harris για τον λαβύρινθο;Γιατί άλλαξε κατευθείαν το ύφος της από τρομοκρατημένη σε ψυχρή; *Μεχρι στιγμης αλληλεπιδρουν δεν αλληλεπιδρουν χωρις να γνωριζονται *Οι σφαιρες μαλλον δεν ειναι αληθινες,ωστε ετσι να προφυλαζονται οι αγνωστοι επισκεπτες μεταξυ τους κ προφανως απο τα ρομποτ.Βεβαια δεν εχει γινει ξεκαθαρο πληρως,γιατι κ με μαχαιρι σκοτωνουν οι επισκεπτες *Υπαρχουν επισκεπτες που εχουν παρει το οκ απο τη δοιηκηση για τους σκοτωμους.Αυτους δεν του πειραζουν.Στους αλλους αμα γαμηθει η κατασταση επεμβαινουν . *Προφανως ηταν προγραμματισμενη να του τα πει κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες.Το γιατι του τα ειπε και γενικα τι ψαχνει ο man in black μενει να το δουμε στα επομενα επεισοδια. 2
p4n0s86 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μόνο σε μένα φαίνεται μια πιο ακριβή παραγωγή, αλλά κόπια του Dollhouse? Tο 1ο έχω δει μόνο και ήταν λες και έβλεπα ξανά Dollhouse, με ολίγη από Matrix, αλλά σε σκηνικό Άγριας Δύσης. Ελπίζω να μη συνεχίσει στο ίδιο concept γιατί θα γίνει κι αυτό βαρετό και μονότονο.
Highlander Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μου αρέσει πιο πολύ αυτή η έκδοση. Μοιάζει με το Paint it Black Preformed By The London Symphony Orchestra αλλά δεν είναι το ίδιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα