patrickdrd Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν διαβάζω Reddit για σειρές γιατί κάποτε που προσπάθησα πολύ φλυαρία ρε παιδί μου, ανανεώθηκε γιατί έχει τρελό hype, αλλά δεν αξίζει κιόλας ότι έχει, για μένα το αντίθετο μη σου πω, όπως ξενέρωσα και με θρόνους όταν είδα ότι το βλέπουν μέχρι και τα μπουρτζοβλαχα στο χωριό να πούμε.. να στο πω κι αλλιώς: τα ποιοτικά πράγματα είναι για λίγους, μετά γίνονται εμπορικά και τίποτα εμπορικό δεν είναι ποιοτικό Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από patrickdrd 3 2
noFEARgr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Αυτό είναι δικιά σου γνώμη και σε καμία περίπτωση δεν είναι καθολική Πολλες ταινίες/σειρές που τις έχει δει πολύς κόσμος όντως δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά το να λέμε ότι όλες που τις βλέπει η πλειοψηφία δεν είναι ποιοτικές είναι τελείως λάθος. Τις καλές ταινίες/σειρές στο τέλος θα τις δουν και πολύς κόσμος απλή λογική είναι . Πχ ο νονός ,η τελευταία έξοδος κτλπ τις έχει δει και η κουτσή Μαρία σημαίνει ότι δεν είναι καλές; Αντίθετος είναι απο τις καλύτερες που έχουν βγει στον χώρο του σινεμά . 1
Gilmaru Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, panagiotis54 είπε Γενικα βλεπω πολλα παραπανα απο τον κοσμο ε? δεν ηταν τοσο καλη οσο η 1η season Ε πολύ δύσκολα θα μπορούσε άλλωστε. Η πρώτη σεζόν ήταν σαν την πρώτη πρόταση του Σνούπι
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Επιτελους τελειωσε και θα μπει στην σειρα να την δω κατα πασα πιθανοτητα παρασκευη που εχει ρεπο το μουντιαλ 😁 Αυτος ο ελιτισμος ρε παιδι μου.......συγχρονη μαστιγα.
panagiotis54 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 το κατεβαζω τωρα να το δω μεσα στην εβδομαδα
noFEARgr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Απάντηση από τον Nolan . Δεν χρειαζεται να πούμε για άλλη μια φορά ότι η σειρά δεν είναι για όλους και δεν χρειάζεται να παιδεύονται αν δεν τους κάνει κλικ. 2
john1987 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Σε κάθε παράπονο για τη σειρά ακούγεται "δεν είναι για όλους" και "αφού δε σου αρέσει κόψε την" - νομίζω κουράσανε αυτά τα σχόλια. Η σειρά είναι μια εμπορική σειρά αμερικανικού δικτύου - δε νομίζω ότι βλέπουμε το κουρδιστό πορτοκάλι με τα 5 επίπεδα νοημάτων.\ Ναι οκ κύριε Νόλαν έχουμε ξαναδεί μη γραμμική αφήγηση - δεν παραπονιόμαστε για το format της αφήγησης αλλά για την έλλειψη συνοχής και την διάσπαση του σεναρίου σε 20 subplots. Το φινάλε αξίζει; Δεν έχω προλάβει να το δω αλλά είδα ότι είναι 1μιση ώρα! 3
lostresam Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 18 λεπτά πριν, john1987 είπε Το φινάλε αξίζει; Δεν έχω προλάβει να το δω αλλά είδα ότι είναι 1μιση ώρα! Μη το δεις, ξερουμε απο τωρα την αποψη σου. 2
Panas76 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 21 λεπτά πριν, john1987 είπε Σε κάθε παράπονο για τη σειρά ακούγεται "δεν είναι για όλους" και "αφού δε σου αρέσει κόψε την" - νομίζω κουράσανε αυτά τα σχόλια. Η σειρά είναι μια εμπορική σειρά αμερικανικού δικτύου - δε νομίζω ότι βλέπουμε το κουρδιστό πορτοκάλι με τα 5 επίπεδα νοημάτων.\ Ναι οκ κύριε Νόλαν έχουμε ξαναδεί μη γραμμική αφήγηση - δεν παραπονιόμαστε για το format της αφήγησης αλλά για την έλλειψη συνοχής και την διάσπαση του σεναρίου σε 20 subplots. Το φινάλε αξίζει; Δεν έχω προλάβει να το δω αλλά είδα ότι είναι 1μιση ώρα! Με F. F. αναγκαστικά να το δεις. Δεν παλεύεται.
Gilmaru Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 17 λεπτά πριν, john1987 είπε Η σειρά είναι μια εμπορική σειρά αμερικανικού δικτύου - δε νομίζω ότι βλέπουμε το κουρδιστό πορτοκάλι με τα 5 επίπεδα νοημάτων. Αρκετά ειρωνικό αυτό που λες. Tο κουρδιστό πορτοκάλι δεν έμεινε στην ιστορία για τα "5 επίπεδα νοημάτων", αλλά ακριβώς επειδή την εποχή του ήταν μια τεράστια εμπορική επιτυχία, παρά τις σοκαριστικές για την εποχή σκηνές βίας και σεξ. Από πλευράς "επιπέδων νοήματος" δεν είναι τόσο πολύπλοκο αν ξέρεις δυο πράγματα σε σχέση με συμπεριφορισμό.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Απάντησεις, νέες ερωτήσεις, (νέα) μπερδέματα στο φινάλε της σεζόν. Πότε τώρα η τρίτη.....;;;;;;;
Panas76 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Ναι ρε αφού δεν έχει γυμνό τι να δούμε... Σειρά χωρίς υπόθεση, σεξ και βία πάσχει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα